Mortal Kombat: Unchained

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
LOL
lehet,hogy nem ide tartozik de...lesz*rom😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

dragon11
jah ok😄

tigeroo
azt hittem volna hogy ti a játékterembe max. védelmi pénzért jártatok 😄Ddd
LeventeV
dehogy. ez a psp-s mortal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

VRSDM
még most is fiatal vagy tepsi -_-

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
Mortal Kombat.... hmm anno mikor fiatal voltam mennyit toltuk játékterembe 😄 JAJ ISTENEM

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dragon11
Ez vlmi új féle?😄

Anubys
Odamész, és "Select"... Pont kézre áll, nem tudom, ki volt az a pihent, aki kitalálta, hogy ezzel a gombbal lehessen... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

jackcsabi
Ja oké, nekem úgy tünt 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

offkorzreg
egyáltalán nem egy tekken😄

És még valami: néhány pályán van elhelyezve egy fegyver, ilyen zöld négyzetben. Ezt lehet valamire használni és ha igen hogyan vagy csak díszlet.
jackcsabi
Ezt lelehet szedni PC-re?😊 Régen Tekkeneztem még a 3al meg 4el pár hetet, de az tetszett. Gondolom ez is olyasmi.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Jaaaa most már értem<#vigyor2>
Akkor most már értem miért nem sikerült eddig XDXD
De azért köszönöm a válaszokat.
Sephi
😄DDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Anubys
Amikor legyõzted? Sehogy... Amikor õ gyõzött le téged, akkor próbáld. 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

5c0rp330n
elõbbi.. nem sokat mortalozhattál eddig 😊

A Hara-kiri rituális öngyilkosságot jelent ha jól tudom, szóval neked kell baraka-val lenned. 😛

<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Kösz.
És ami pl Baraka-hoz van írva hara-kiri, azt akkor nyomjam le ha én vagyok barakával vagy ha ellenem van.
nan76
helló..itt megtalálod a mozgásokat:
mozgások

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Helló!
Ide lehet írni mindent ami a fent említett játékkal kapcsolatos.
Nekem máris lenne egy kérdésem: hogyan lehet hara-kirit csinálni amikor legyõzted az ellenfeled?