Fényképezõgép hiba?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépre volt csatlakoztatva, amikor lemerült az elem. Azóta szokatlan hangon pittyeg kikapcsoláskor, nagyon homályos képet mutat és nem exponál. A videó funkció mûködik ugyan, de az is homályos. És az objektívet sem húzza vissza kikapcsoláskor, csak ha a képnézegetõs funkcióba kapcsoljuk be.
Ez elõtt semmi probléma nem volt vele.
Van valami tanácsotok esetleg a szervizen kívül? 😞
Kicserélték a gépet. Eltüntek a függõleges csíkok! 😄
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Erre tud vki vmit mondani?
Olympus c740 csinált nekem ilyet miután leejtettem, utána kikapcsoltam és az optikát csak egy kis akadással húzta vissza, de azóta hála Istennek hibátlanul mûködik.
[/spam]™
Nem kellene ilyet csinálnia, de ezek a kis érzékelõs gépek nagyjából mind hasonló minõséget adnak.
A gép Auto módban magas érzékenységet használt, mert gyenge volt a megvilágítottság. Csak így tudott megfelelõen kiexponált képet készíteni.
P módban használd, az ugyanúgy automatikus, de pl. az ISO értéket állíthatod. Azt vedd alacsonyra és kevesebb lesz a zaj (eltünni nem fog). Viszont alacsony ISO-nál, hosszabb a záridõ, vagyis könnyen elmosódnak a mozgó témák, vagy bemozdítod a gépet és mosott lesz az egész kép.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
[/spam]™
Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever
A képek AUTO modban készültek, de most még nyomkodom, hátha... De gondolom AUTO-n se kellene ilyet csinálnia...
fõleg a csíkos képek
teljesen új gép?
nekem a jópár éves Finepix S5500 hibátlan képeket készít...
rakd vissza a teljes gyári beállításokra hátha megjavul
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szóval ez az egyik kép, egyik részlete 100%-on:
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
A következõ lenne a kérdésem, fõleg azokhoz akik otthon vannak a digitális fényképezésben.
Vásároltam a mai napon egy Fuji Finepix S1500-as gépet, és piros foltok, pöttyök, függöny szerû csíkok jelentkeznek a képek úgy 70%-án.
Itt van egy válogatás, az elsõ 200 képbõl:
Képek letöltése
A kérdés az, hogy ez normális egy ilyen kategóriájú géptõl?
Nagyon várom a válaszaitokat!