Nyomtató tintaszint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet nem ismeri fel de ettõl még faszán nyomtat. Csak ez számít.
a HP és Cannon patronokat csippes varázslat nélkül újra lehet tölteni nekem a HP fel is ismerte h tele lett...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
az az igazság itt, hogy van olyan patron, amit újratöltve te nem fogsz használni tuti, még ha ezt sikerült is. Van egy csip benne, ami méri a tinta szintet és nem töltõdik vissza soha. Kicsippeltetni lehet némelyik típust, ha olyan a tintatöltõs haverod/boltod, hogy rendelkezik hozzá hardverrel.
púúúúú
Nagyon köszönöm mindenkinek!
protip: a gyártók szeretik a pénzt. ha háromnegyedig van a patron, akkor is vinnyogni fog h azonnal cseréld, hátha tényleg megteszed - mert az nekik bizony profit. summázva: szard le h mit sipákol - én spec a HP segédprogramját ki is irtottam emiatt - és akkor cserélj/tölts patront h fehér lapot kapsz nyomtatásnál.
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem is után töltött van és már vagy 2 hónapja használom 2-3 napi rendszerességgel a patron attól még teli van hogy nem jelzi ki!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
a baja hogy utántöltött*, meg hogy szar a windóz
persze az utántöltöttel nincs baj, olcsóbb mint ha újat vennél, etc, de vannak ilyen hiányosságok.
persze az utántöltöttel nincs baj, olcsóbb mint ha újat vennél, etc, de vannak ilyen hiányosságok.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudnátok nekem segíteni? Most töltettem újra a tinta patronokat mert jelezte a nyomtató, hogy kifogyóban vannak. Most hogy fel lettek töltve még mindig ezt jelzi. Ettõl még nyomtat rendesen. Fotót nyomtattam elõtte és utána. elõtte ugyan az - fél A4-es papírt foglalt - csíkos volt és elég színtelen. Így utána meg gyönyörû. De ettõl még tinta szint alacsony.
Mi lehet a baja?
Cannon MP210 nyomtatóm van.
Mi lehet a baja?
Cannon MP210 nyomtatóm van.