MechWarrior Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Semmi pay to win nincs benne
Ezen azért felnevettem...
Mindent amit veszel később meg lehet venni C-bill-ől is.
A kulcsszó a később. Amikor jön a következő fizetős csomag. Így aztán aki fizet, mindig előnyben van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezen annyit finomítanék, hogy a power creep miatt, mire C-Bill-ért meg tudod venni, addigra nagy eséllyel elveszik a kiemelkedő stat-okat a gépektől és azokat az új sorozatú, kápéért megvehetők kapják meg.
200 dollárokért a 4 osztályt lefedő csomagok..., az árakkal sem szívbajosak: "jól" működik a fejőgép! <#shakehead>#shakehead>
Sz'al, igen keményen megkérik az árát a p2w-nek - összehasonlítva pl. egy STO-val, ahol egy időben kaphatják meg a új hajókat az előfizetők és az "ingyenélők" is és a játékban van lehetőség "keményvalutát" előállítani!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nekem ami üdítő volt,hogy a kezdeti mapokat reworkolték és pl a Forzen City és a Caustic Valley valami kibaszott szép lett,teljesítmény csökkenés nélkül.
Meg ugye ott a pay to win oldala is a játéknak...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Pl. nyílt bétás állapotában a HotS is jó és élvezetes volt - igaz, nem e-sportra, de a tömegnek igen - , de amióta elhatalmasodott rajtuk a mindenhez és mindenkor való hozzányúlás kényszere... <#falbav>#falbav>
Sz'al, én is inkább pihentetem a "robotjaimat"!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ugyhogy lehetsz gonosz de ezek a sracok nem a PGI...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úristen ez a Long Tom mekkora 1 nyomorékság a kurva anyjukat a buzi piranha gamesnek,és a legjobb hogy a klánok lövöldözgetik mikor alapból tápabbak és lore szerint nem is használnak tüzérséget és instant killel...hát baszódjanak meg,komolyan 1 vicc
http://www.starwolfgaming.com/forum/
Never underestimate the power of the dork side!
Utoljára szerkesztette: Deus Ex, 2016.02.27. 00:53:38
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
http://imgur.com/ONIxhUE
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ja igen pénzéhes fér.ek.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a klánokat valóban rongyossá nerfelték, faction playben szinte lehetetlenség a klánokkal nyerni (nézd meg a térképet)
de azért összehoztam ezt:

A klán vs. IS esetén laza megközelítésnek sem biztos, hogy jó a fele tonna, gondolj bele, mennyivel nagyobb a klán fegyverek hatótávolsága és mennyivel jobb a hőkezelése. Ezért érdemes megnézni a CV értéket. Ott van az AWS-8Q, BV 1.0: 1,358 míg BV 2.0: 1,605.
Vesd össze a Adder / Puma klán mech-el, BV 1.0: 1,560 míg a BV 2.0: 2,083 pont. Az Adder pedig kevesebb, mint fele akkora tömegű...
És most egy picit döljünk hátra: A Puma nagyságrenddel kisebb célpont, mint az Awesome, ez olyasmi, amit a táblás játékban soha, semmiképpen nem vettek számításba...
Egy Puma vs. Awesome csatából esélyesen a klán Mech jön ki jobban, sokkal erősebb fegyverzettel bír. Azonos sebzési érték a két oldalon, 2x 15 pont az egyik oldalon (plusz a lángszóró), míg 3x 10 pont a másikon (plusz egy small laser). Csakhogy a klán ER PPC lőtávja még ~25%-al nagyobb is, és a Puma targeting computer-el bír. A Puma csaknem kétszer gyorsabb, igaz a páncélzat terén az Awesome előnyben van (6 tonna FF vs. 15 tonna sima páncélzat).
Még IS alap tech szinten sem jó ez a megoldás, egy Banshee roham-felderítő Mech (5db Small Laser-el) többet fog érni, mint egy 80 tonnás Awesome, ami 3db PPC-vel rendelkezik.
Bármennyire is szeretem, de a táblás szabályokat 1-az-1-ben átültetni egy szimbe marhaság, mert utána az jön, hogy vért izzadva fogják próbálni majd kibalanszolni azt, ami eredetileg a táblás játékokra lett kitalálva.
Ott azt találták ki a Clan tech kiegyensúlyozására, hogy a vérbeli Clan játékos igenis élni fog a Clan szellemiséggel, és nem fog sokkal erősebb csapattal felálni egy IS tech-es csapat ellen. De ezt megkönnyítették a CV pontokkal, amelyben minden egyes Mech-nek, fegyvernek, stb. megvolt a CV értéke, és ezek alapján kellett a kis Mech csapatot összeállítani. Persze a CV balansze is úgy volt gáz, ahogy leírták, rögtön van 2 különféle verzió is (1.0 és 2.0). Aztán a Pro játékosok hozzászólások ezreiben elemzik ki, hogy melyik CV érték miért hülyeség. De jobbat ők sem tudnak.
Sajnos a táblás játék is addig volt kiegyensúlyozott, amíg a Negyedik Örökösödési háborúról szólt. Ahogy megjelentek a klánok, vége volt a szép világnak. 😞
Premiumot pedig időnként egész olcsón lehet venni, egy hónapja akciós volt az MC és a 360 napos boostert is kedvezménnyel adták, így 15 eFt-be került egy évnyi prémium idő, ennyit talán megér a bónuszok révén elérhető gyorsabb haladás. Mechet valódi pénzért sosem vettem, és nem is tervezem. S bár hébe-hóba osztanak mech bay-t, valamint a Faction archievementek között is van néhány, ha szeretnél saját mecheket, azok megvásárlását nem lehet megkerülni. (Oké, eseményeken lehet több-kevesebb MC-t nyerni, de az semmire sem elég.) Szóval inkább készülj arra, hogy fizetni fogsz, mivel idővel úgyis fizetni fogsz..😊
Egyetértek Cifuval, a Clantech bevezetése lett elszúrva, és akkor lett oda az egyensúly, amit azóta sem sikerült helyre tenni. Eleinte persze megértő volt az ember, az 500 $-or clan mech pack megvásárlót ennyi pénzért már illik megajándékozni a terminátor életérzéssel, s mi pedig csak játsszuk a célt a tehetősöknek a vacak C-Billért vett IS mechjeinkkel.
Sosem játszottam az eredeti táblás szerepjátékkal, nem tudom, az mennyire volt kiegyensúlyozott és azt sem, az MWO beli adaptációja mennyire követi hűen a táblás játékban régesrég meghatározott paramétereket, de talán a mostani csáléságot az ott meghatározottak lekövetése is okozza, ami működött a táblán, az nem biztosan ad jó eredményt így.
Utoljára szerkesztette: Deus Ex, 2016.01.07. 23:03:36
Nemrég újra kipróbáltam, én egy 2x cLRM-20 + Artemis IV plusz 4x cER-MLAS Mad Dog klán mech-el voltam a legeredményesebb. Az Awesome trióm (az egyik 7x MLAS, a másik 4x LRM-15, a harmadik 3x ER PPC plusz 3x SSRM-2 fegyverzetű) kvázi értelmetlen, hasznavehetettlen ócskavas kategória. A Hunchback AC/20-al dettó (próbálj meg közelharcolni olyan King Crab-el, ami egy alfával kivégez). A könnyű mech-eket fel sem hozom, imádom az AC/20-as UrbanMech-emet, aranyos, vicces, mókás, csak éppen vagy az egész harcról lemaradok a lassúsága miatt (az AC/20 pedig távolról nulla), vagy pedig oneshotolják a különféle mókás közepes/nehéz/roham szerzetek.
Én azt látom, hogy a könnyű Mech-ek közül a gyors, ECM-el felszereltek tudnak mókázni, amúgy meg minél táposabb klán mech és klán tech, ha sikerélményt akarsz....
Most töltöm éppen a játékot. Általában a nyerésért játszok, és nem szeretek érte fizetni. valami tipp? 😊
Először is: Bakker, ezek tényleg mindenféle korlátozás nélkül beengedték a játékba a Clan tech-et?!? Ezek normálisak? Úgy kapom 700 méterről a Clan Gauss lövéseket és az Artemis IV.-es LRM rajokat, hogy öröm nézni. Egy IS mech-el nevetségesen gyengének érzem magam a játékban. Ja, a legszebb epizód az volt, amikor egy Dire Wolf kb. 15 másodperc alatt szecskára vágta a régi szép emlékű 7x Mlas-os Awesome-omat.
Mikor megvettem a Mad Dog-ot, a 'standard' kis fegyverzetemmel (2x LRM-20 / 4 tonna lőszer és 4x CER Mlas, plusz AMS) rögtön 3 kill, 5 kill assistot csináltam. Egy Wolfhound-ot egymagam úgy szedtem szét, hogy szegény köpni-nyelni nem tudott. Ennek így mi értelme?
A játék amúgy tele van ECM-es Mech-ekkel, ami talán segít kicsit a sniper / LRM problémán, de nem éreztem azt, hogy aztán itt most megfordultak az esélyek.
De azért meg kell adjam az ördögnek ami az ördögé. A training része szépen kidolgozott és kellően alapos, a Mechlab / Skillek / Loadout menük végre korrekten meg vannak csinálva, sőt, immár a fegyverek részletes tulajdonságait kellően látványosan láthatjuk is. Jó poén a pályaválasztás és feladatválasztás a várakozó képernyőn. Ahogy az is szépen ki van egyensúlyozva, hogy kb. el van osztva a három Lance Könnyű/közepes, közepes/nehéz és nehéz/roham mech-ekre, végre nincs olyan, hogy az egyik oldalon 7 közepes Mech meg pár könnyű és egy roham, a másik oldalon meg 5 rohammech és 3 nehéz. Szóval e téren is láthatóan fejlődött a játék.
Ezzel együtt sajnos nem érzem azt, hogy most rohannom kell vissza játszani. Szépen megcsináltam az AC/20-as Urbanmech-emet, aztán bele is rohantam egy szép csatába, ahol egy Timber Wolf / Mad Cat ráébredt arra, milyen nagyokat is haraphat belé az Urbi. A következőben viszont megízlelhettem, hogy nyílt pályán AMS nélkül rohangálni elől nem egészséges. Jó és poén dolgokkal rakták tele a játékot, de valahogy hiányzik a bugi az egészből...