256 GB-os USB kulcs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiralykalap
Hát én azért részben igazat adnék a topik elején hozzászólóknak. Nekem már három pendrájvom halt meg, ebbõl egy golyóálló volt... :D
Szóval csak pendrájvra bízni az adataimat soha nem merném.

Huu ez a pendrive nagyobb kapacitású, mint a winyóm a gépbe...
(#15: 256Gbos winyó nem létezik, ott csak 250es lehet, de ami abból használható csak 232Gb körül alakul asszem)
csak az a baj, hogy egy nagyságrenddel nagyobb sebességet is tudnia kellene.

akkor már inkább 2,5' SSD külsõ házban, azok is 256GB-osak. plusz ha kell, közvetlenül rá lehet kötni sata-ra.

toyotakacsa01
A sebességére nagyon kíváncsi lennék.
Mennyi ideig tarthat telecuccolni?
A 4Gb-os Kingstonomra 10000Kbyte/s tempóval másolok, de van olyan 2Gb-osom (nem kingston) amire 3000Kb/s-el.

Tinman
Külön történet, nagy enterrel, amit nem láttál... majd legközelebb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A HDD-d úgy esett le hogy közben a gépházba 4 csavarral volt felfogatva?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Tinman
Tõlem már esett le véletlenül HDD és pendrive is... elõbbi értelemszerûen remek eredménnyel.

Van amikor a 4 csavar is mintha kevés lenne neki, mert rezonál a gagyi ház... sok lúzer meg nulla vagy 1-2 csavarral rögzíti a HDD-t.

A-Data pendrive-om ment már tönkre, pedig azt használtam a legkevesebbet.
Kingston, Corsairt nagyon nyúzom évek óta, de semmi bajuk.
HDD-bõl viszont láttam én már IBM, Seagate, WD, Samsung /fõleg ezt/, Matrox, Quantum vinyókat is 100 feletti bad block hibával.

A WD-t azért kiemelném. Lassan 15 éve vagyok a szakmában és a WD azt mondom jó választás. Nem életbiztosítás az sem, de ennyi év után a gépemben csakis WD lehet, lehetõleg RE.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Az átlagember számára olyan horror áron, hogy nem opció. Vinyót sem láttam még javítani. (Nem légmentesen van lezárva?)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kíváncsiságból kérdezem, mekkora kapacitásúak most az ssd-k?? 3,5' és 2,5'??

AnarchoiD
szerintem arrol lehet szo hogy a hdd-k sok apro reszbol allnak, es ha valami elromlik, jo esetben lehet potolni a hibat, vissanyerni az adatot, egy pendrivenel ez 1db chip amire keresztet vethetsz ha elromlik (nekem eddig 3 pendrive ment tonkre, mind mas gyartotol ... igaz kingston meg sohasem (mostis van 3 kingstone-om)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tinman
"hol van egy pendrive megbizhatosagban egy kulso merevlemeztol?"

Az ilyen hülyeségeket honnan veszitek?

Egy külsõ HDD tartalmaz forgó/mozgó alkatrészeket ergo SOKKAL nagyobb a meghibásodás esélye, mint egy flash alapú tárolónál, ami vegytiszta elektronika mechanika nélkül!

Elég csak azt megnéznem, hogy az elmúlt 5 évben eladott azonos mennyiségû pendrive-ból hányat hoztak vissza garba, meg hány hdd-t... fõleg a xarfos samsungból.

Molnibalage
Elõrébb, legalábbis nekem Soha nem szállt még el pendriveom, de vinyóm már vagy 3... Az CD, DVD megbízhatósága meg egy rossz vicc még a vinyóhoz képest is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zola2000
Vagy: a legfontosabb dolgaidat írd ki dvdre, aztán ha netán elszáll a pendrive, akkor meglesznek a fiók alján dvdn, egy dvd 60 forint, ami 5 giga.

A

Szoval HA en .... (kimaradt egy ha)
Hat nem tudom, en azert nem biznam a potolhatatlan fenykepeim, dokumentumaim kizarolagos tarolasara ezt... hol van egy pendrive megbizhatosagban egy kulso merevlemeztol?
Szoval en a laptopom kapacitasat akarnam boviteni, inkabb vennek egy kulso vincsit. Igaz hogy sokkal nagyobb meg nehezebb mint ez, de megbizhatobb.
zola2000
Én meg még emlékszem az elsõ 32 megás pendriveomra, micsoda megkönnyebbülés volt, hogy nem egy doboz floppyval kellett szenvedni amikor 10 megányi dokumentumokat hurcolásztam haza, aztán sokszor még úgy sem sikerült a sok "szektorhiba" miatt...

A

artschiatwork
Egyelõre elég a 16 G-s kis pendrive-om :)