256 GB-os USB kulcs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval csak pendrájvra bízni az adataimat soha nem merném.
(#15: 256Gbos winyó nem létezik, ott csak 250es lehet, de ami abból használható csak 232Gb körül alakul asszem)
akkor már inkább 2,5' SSD külsõ házban, azok is 256GB-osak. plusz ha kell, közvetlenül rá lehet kötni sata-ra.
Mennyi ideig tarthat telecuccolni?
A 4Gb-os Kingstonomra 10000Kbyte/s tempóval másolok, de van olyan 2Gb-osom (nem kingston) amire 3000Kb/s-el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Van amikor a 4 csavar is mintha kevés lenne neki, mert rezonál a gagyi ház... sok lúzer meg nulla vagy 1-2 csavarral rögzíti a HDD-t.
A-Data pendrive-om ment már tönkre, pedig azt használtam a legkevesebbet.
Kingston, Corsairt nagyon nyúzom évek óta, de semmi bajuk.
HDD-bõl viszont láttam én már IBM, Seagate, WD, Samsung /fõleg ezt/, Matrox, Quantum vinyókat is 100 feletti bad block hibával.
A WD-t azért kiemelném. Lassan 15 éve vagyok a szakmában és a WD azt mondom jó választás. Nem életbiztosítás az sem, de ennyi év után a gépemben csakis WD lehet, lehetõleg RE.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az ilyen hülyeségeket honnan veszitek?
Egy külsõ HDD tartalmaz forgó/mozgó alkatrészeket ergo SOKKAL nagyobb a meghibásodás esélye, mint egy flash alapú tárolónál, ami vegytiszta elektronika mechanika nélkül!
Elég csak azt megnéznem, hogy az elmúlt 5 évben eladott azonos mennyiségû pendrive-ból hányat hoztak vissza garba, meg hány hdd-t... fõleg a xarfos samsungból.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A
Szoval en a laptopom kapacitasat akarnam boviteni, inkabb vennek egy kulso vincsit. Igaz hogy sokkal nagyobb meg nehezebb mint ez, de megbizhatobb.
A