The Secret of Monkey Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Return to Monkey Island ezzel jön a folytatás, de semmit nem tudni róla.
Jöhetne már a 3 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szabi84
steamen leárazva

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

shaba23
megvan 😉
shaba23
Kéne egy csöpp help...
Telepítettem a játékot és mivel a barátnõm németes, a németet választottam nyelvnek. Neki nem tetszett, viszont én játszanám, csak sehol nem lehet állítani a nyelvet, és ha újrainstallálom is német lesz😊 Sehol nem találom, hogy hol lehet manuálisan átírni a nyelvi beállítást, vagy hogy honnan kellene kitörölni valamit, ahol esetleg a nyelvet mentette.
MerlinW
Monkey 2 Spec Edition 2,5€ Steamen, csak ma.

[merlinw.org]

Kmarha
kérdés, valakinél elõjött az a hiba, hogy mikor vívni kell tanulni a koborló kalozóktól, akkor a térképre lépve, egy kalózra az egeret téve, kilép a játék? minden alkalommal?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nagyon nagy volt újra végigjátszani, eszméletlen komoly volt szinkronnal párosítva. Komolyság volt az is, hogy vissza tudtam nézni milyen volt eredetiben a helyszín bármikor, bár Amiga 600-on nagyságrendekkel szebb volt a classic verzió, de nagyot nosztalgiáztam, durva hogy mennyi részre emlékeztem régrõl, de még így is törtem a fejem jópár résznél, nem egy napos kaland volt 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zsakosfrodo2
Egyébként nem muszáj a játékot az új nézetben végigvinni, ha játék közben megnyomjátok az F10-et (vagy a Page Down ill. Pade Up gombokat) akkor válthattok a régi "DOS-os" és az új, szinkronos nézet között.

takysoft
és remélhetõleg nem sokára már a Grim Fangango-val is (Residual project)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
én anno még a 16 színû változatot nyomtam végig... XD

ez meg már a remake remake-je😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Timbo
hát sajnos csak egy esti program lesz 😄 de azért durva h mégcsak nem is hallottam róla 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

MerlinW
www.scummvm.org

Ha nem ismernéd melegen ajánlom megismerését😊 Ex Lucasarts-os srácok kalapálják😊 Az összes Lucas, Sierra és jó pár egyéb kalandjátékkal elbánik.

[merlinw.org]

Kmarha
mondjuk en dosboxal, mindenfele effekt nelkul az eredeti hanggal es zenevel jatszottam, mikor is megszolt hogy oregember vagyok mar.. 😄 de mar nem nezek utana milyen turbo cucc van hozza, hatha valaki osszedob majd ehez is egy magyaritast (bizok en a fanok eltokeltsegeben). Addig a kolyok meg butuljon csak a vivan. :p

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MerlinW
Ez is fordítható, de a régié ehhez nem jó. A régi is jól néz ki ScummVM+effektekkel

[merlinw.org]

Kmarha
unokatesomnak szivesen bemutatnam, igy mar kevesbe old school ellenerzes fogna el.. csak kerdes hogy mennyire oldahto meg ra a regihez keszult magyaritas. Mert a gyerkoc meg csak kezdi tanulni az angolt, es neki mar nincs annyi turelme mint anno nekem, hogy egy vaskos szotarral uljon le a jatek ele (en kb ezen tanultam meg angolul.. nezzett is neha a tanar, mikor ujjat tanitottam neki 😄)

MerlinW
Egyszerûsítették. Könnyebb lett, de kényelmesebb. Persze így a kihívás is sokkal kisebb.

A mai fiataloknak úgysincs türelmük open/pick up/use/push/pull ikonokkal tökölni, öregek meg már fejbõl végigjátsszák 😊

[merlinw.org]

gfreak
jeee, atomjó!!!! gondolom a régi irányítást nem tartották meg...vagy?

Racism is a weapon of mass destruction!

edios
<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

És még csodálkozzak hogy nem találtam ilyet a keresõben 😄 thx, amúgy tényleg elsõ része, és csak a többit dobta ki a keresõ, az más tészta hogy egyesek egy teljesen más topicba írják az infokat róla, amúgy sztem az elsõ rész vitt mindent, úgyhogy megér 1 topicot

Terensz
Monkey Island zene, nektek, jól.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

zsakosfrodo2
Már megbocsássatok, de a The Secret of Monkey Island és a Tales of Monkey Island nem ugyanaz a játék. A Secret of MI a régi Monkey Islnad 1-nek a feldolgozása, míg a Tales of MI egy új, havonta új résszel megjelenõ sorozat. Szóval aki failt ír annak csak annyit tudok üzenni hogy:

EPIC FAIL.

fail
Csak a falba ne verd be akkor, inkább zárjuk is le XD

Terensz
Én már a múltkor is felkaptam, de most még annál is feljebb <#alien2>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Tinman
WTB: Topic zárás

Reason: VÓTMÁN'-E!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

LINK

Kíváncsi vagyok hányan fogják felkapni innen a fejüket erre, nekem személy szerint elsõ legemlékezetesebb játékaim között volt és bõdületes poénok voltak ebben is, úgy ahogy a Goblins sorozatban is. Grafikán amint látom kicsit simítgattak, meg érdekes artwork-ökkel gazdagították a játék atmoszféráját. Szerintem mindenképp megér majd egy újra-végigjátszást, hiszen nekem pl. az elõzõ kb 10 éve volt 😄