Garancia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Ugyan már! Audim van, nem is régi az alkatrész árak abszolut nem magasak, mint egy Golf IV -é.

Egy Fujifilm FinePix S5800 a szenvedõ alany.De asszem nem c*gánykodom.Amúgy is komolyabbnak tûnik, ha a kis LCD-n fényképezek😊

Peugeot-ot soha! Citroen egy fokkal jobb de azt SE! Renaultot talán, de az alkatrész árak AUDI szégyenítõk!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Tinman
Attól még xar francia autó, majd meglátod miket összefogsz vele szívni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OFF, már nincs pözsóm 😊
Árketegória és technikus kérdése.
Olcsó vackokat kompletten cserélnek, kb 25-30ezertõl fölfelé javítanak.
Ha belefutsz egy buzgómócsingba aki lecsekkolja az olcsó vackot is, buktad.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>
Tisztelt fórumtársak!

A Peugeot jóváhagyta a gari igényemet nagyon korrekt cég csillagos 5 Peugeot Xeviko!!!!!
Na igen.Pont ez a kérdés😄
Mert most van látható külsõ behatás.Ha bekapcsolom, és átváltok nagy kijelzõre, akkor ugye LCD fehéren világít+látszik a folyás.De...😊
Mi van akkor ha nem lehet bekapcsolni?

Miért nem japán-t vettél?

BaliBoy
Külsõ sérülés látszik rajta? Mert ha igen, akkor nincs garancia.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Most van egy géped rossz kijelzõvel, de fényképezésre alkalmasan.
Mikrózd meg és lesz egy fényképezõgép-maketted.
Jól látható külsõ behatás után elhajtanak a garanciaigényeddel.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

schrank
és akkor megszûnt a szolgáltató függõsége is _?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nekem telõ járt így (neoG) mikróba 2mp gariban kicserélték😄
Fényképezõ lepottyant, és abban a minutumban oda lett a kijelzõje.Esetleg remény, hogy gariba megoldják?😄
Vagy ha esetleg kinyírom a panelt, akkor cserélik?😊

köszönöm szépen SOMA!!
soma22
akkor mint irtam kötelesek megcsinálni.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

van papírom számla minden!
soma22
van róla papirod, hogy szakszervizben csinálták?ha van akkor azzal oda vissza kell vinni ahol anno szerelték, és kötelesek megcsináélni garanciában. ha nincs papirod, akkor b@szhatod az egészet

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

schrank
emlékeztek pár éve a nagy made is törökország táliák maguktól rohadtak a magyar sózozz utaktól és ott is azt mondta a gyártó hogy le kell mosni ilyen használat után <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

én értem jaszy, csak akkor mi a 12 év a szakszervizi javítás nem gyári javításnak számít?
jaszy
Sérülés esetén nincs garancia! Használt autóra amúgy sem sok van!
Nekem a motor ment tönkre 2 héttel a vásárlás után, 6 éves Golf IV, de lesz@rták a fejem! A perköltség meg több lett volna mint a javítás (240E), arról nem is beszélve hogy hónapokat várhattam volna az autó javítására. Megcsináltattam, ennyi!

Ezek benyelõs dolgok!
Egyébként a 307 nem egy szerencsés választás, én is akartam anno venni, de rengeteg ismerõs és szakértõ haver NAGYON lebeszélt!
(volt akinek flottában 7 Peugeot-ja volt)

azért vettem franciát, mert erre volt pénzem a golf ugyan ebben az árban évjáratban majdnem 1 millával több lett volna.
werkfilm
kellett neked ratyi francia kocsit venni
örülj hogy nem kúszik valami csiga hibrid a seggedbe az ülés szövetén át

akyyy
Na az Xboxra van 2 év teljeskörû és 3 év 3LED -e garancia.
teljeskörûbe beletartozik kontroller, meg az elõlap is. én multkor kértem elõlapot, mert a régibõl kiesett a rugó. posta kiküldte.

de halottam olyat, hogy egyesek azt mondták hogy szar a kontrollerjük, és küldtke nekik újatt. igy lett nekik 2 kontroller xD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok ezt a topikot azért indítottam, mivel garancia érvényesítõ tapasztalatokra, trükkökre vagyok kíváncsi.
Én most állok egy probléma elõtt vettem egy 5 éves P307-est elsõ tulajos végig vezetett szervízkönyv, még az izzót is a szakszerviz cserélte.
Na szóval az autót megvéve láttam , hogy a bal hátsó ajtó alatti küszöbön lentrõl felfelé van egy rozsda folt,ezt elvittem egy fényezõhöz, aki megnézte, és mondta, hogy nem szakszerû javítás miatt(rossz üregvédelem) jött ki a rozsda, és bentrõl kifelé.Az elõzõ tulajt felhívtam, mivel barátom, és mondta, hogy volt egy kisebb baleset sárvédõt cserélték természetesen szakszervizben. A kérdésem szerintetek a 12 év átrozsdásodási garancia é, vagy nem ebben az esetben?