Fényképeket készít egy intelligens anyag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Mi történne, ha egy egyszerû fonál olyan fejlettségi szintre jutna, mint egy laptop számítógép?"

Life Fibers! o.O

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.8623
kozik
azon kivul, hogy nehogy terroristak kezebe keruljon, ha jol ertem, akkor arrol beszelnek, hogy nullkozeli lovebol es nullkozeli bonyolultsaggal tudnak abszolut flexibilis kamerat csinalni, valamint a technologia tovabbfejlesztheto.
szerintem ez ujnak uj, aki meg nem latja a hasznat, az olvasson gumicsizmat sg helyett.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

müxik a dolog. épp volt kéznél egy ilyen szemcsi, és nem is rossz.

Kara kánként folytatom tanításom.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"Ugyan már, nekem van olyanom. Rendszeresen bejárok benne a nõi zuhanyozókba. Egyszer eltévesztettem a helyiséget."
és mit csinálsz a nõi zuhanyzóban? zuhanyzol?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

wander01
idioták vagytok. a lényeg, hogy ebbõl az anyagból csinálnának mondjuk tegyük fel egy szélesebb, csukószoritóra hasonlító cuccot, arra felnyomnák azt a hajlékony kijelzõt amit a samsung vagy melyik gyárto hypeol most, van egy komplett laptop-számítógép a csuklódon. ne a kamerás baromságon akadjatok már fent, az faszság, senkit nem érdekel, nem az a lényeg. hanem hogy szõhetnek belõle komplett számítógépet kb. picsa méretben.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Ugyan már, nekem van olyanom. Rendszeresen bejárok benne a nõi zuhanyozókba. Egyszer eltévesztettem a helyiséget. <#wow1>

Azon vagyok meglepve, hogy ennek hallatan senkiben sem merult meg fel a lathatatlanna tevo ruha otlete. Persze lehet, hogy en olvasok tul sok CP-t. A Neuromancban volt olyan ruha, amely idomult a kornyezetehez: pl felvette, ami az ember hata mogott volt, majd azonnal le is jatszotta. Ebbol valoszinuleg elobb lesz valami, mint a meta-anyagos dologbol.

Taybore
Az már 400 (meg 230) :)
Érdekes dolog lehet ilyennel elütni a tudósok szabadidejét, de már megszokhattuk hogy az amerikai hadsereg horribilis összegeket áldoz kutatásra, és rengeteg technikai fejlesztést katonai kívánalmak keltettek életre, ami késõbb (10-20 év múlva) elterjedt a közéletben is. Lásd internet, HUD, mobiltelefon, stb.

Aranyköpések: http://aranykopesek.com

a lyutyubra. 3d-s vilyeót...

Zsolek123
Aki kitalálták, ezt is megoldják. <#rolleyes>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Ha én terrorista (vagy esetleg paparazzo, de a kettõ ugyanaz) lennék, akkor vennék egy ilyent. Csak elsétálnék egy szigorúan titkos objektum vagy személy mellett, és mindent lefilmeznék. Utána feltenném a Jutyubra. :-)
Ja, és mivel van kis pocakom, nem lenne gond a zoomolás.

norbi4567
Megnyalogatod a 380-at! XD

azt mondjuk nem értem ebbõl hogy a pék faszába csinálnak ruhát ami 3D-s képet készít? :D mert ha jól értelmezem, ennek az anyagnak csak a vége vényérzékelõ! A másik pedig: ahhoz, hogy képet készítsen szükség van egy -valszeg elég erõs- számítógépre! azt is "beágyazzák"? :D honnan lenne a tápellátás?
egyelõre nem sok értelmét látom az ilyen irányú felhasználásnak!
ááá, az elsõ 'ebbenmiazúj'-hozzászólás is megérkezett! Nagyon jó, minden halad a szokásos útján. :)

amúgy engem sem fogott meg, de lehet csak korán van.
ebben mi az új. ha jól értem, egy csomó apró kamera egy ruhában.

Microsoft Eagle-Eye 2020
"Hogy ne csak sasolj, de láss is!!" <#awink><#email>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Palinko
talán a távoli jövõben mûszemként lesznek alkalmazhatóak ezek a fejlesztések.