rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Érezhető fizika fejlődés a RF2höz képest? Állítolag jobban terhel, gondolom max. egyedül gurulgathatok a pályán szaggatás nélkül.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.18. 18:23:17
Importing Tracks. Within the game’s asset_groups folder find the environment_package folder and then the tracks folder. Select the track and find the wep folder. For each track there are two erp to select from, one named <track_name>_2018.erp and the other named <track_name>_classic.erp, select one of those and the track should be imported.
Már sokkal jobban néz ki, mint a korábbi “retro” verzió.
1x csak lesz belőle egy újabb verzió.

"Nulla tenaci invia est via"
akinek esetleg megvan az F1 2024, az új épületes Hungaroringgel, meg tudná osztani vhogy az eredeti CODI-s pályát.
Lehet vmikor a jövőben pofozgatom még a mostani pályaverziót. Ha olvassa még a 3DsimED.
Köszi
some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy...
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.04.25. 15:17:13
A FFB sem rossz így elsőre, bár néha rezeg ha kell, ha nem, de elég sok az állítási lehetőség, szóval könnyen lehet hogy 1-2 kattintással ez megoldható. Audi R8-al mentem, elég hihetően viselkedett az is, bár nem mentem egy épkézláb kört sem :) Vannak elvileg kész kormány Presetek, én betöltöttem a megfelelőt a T300-asomhoz, de csinált e valamit vagy sem nem tudom, mert a kormány gombjaihoz nem rendelt funkciókat, minden billentyűzetre volt csak állítva, de tényleg nem foglalkoztam ezzel sokat, csak annyit, hogy ki tudjak menni a pályára és körözni. Gondolom AI-t is azért nem lehet beállítani mert még nincs :) de legalább látni, hogy lesz. Te megtaláltad, hogy hol lehet, vagy lehet e üléspozíciót változtatni, vagy csak az előre definiált nézetekből lehet csak választani?
Amúgy igen, bíztató. Egyébként akit érdekel, a BETA tesztre továbbra is fel lehet iratkozni: https://www.rennsport.gg/beta/
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Szerintem több mint egy év feliratkozás után, tegnap megkaptam a a RENNSPORT Open BETA-jára a kulcsot. Letöltöttem ugyan, de még nem próbáltam ki. Kíváncsi vagyok milyen lesz, bár mostanában annyira keveset játszom, hogy összehasonlítási alapom sem nagyon lesz már :D Ezen felül kb. egy hete sikeresen eltört, vagy repedt az egyik lábujjam, ami önmagában a próbát eléggé befolyásoló tényező, ezen felül a székem is derékba akar törni. Már majdnem, hogy fekszem benne, ami ha cockpit lenne, nem is lenne baj, de ez egy irodai forgószék :D :D :D
Valaki próbálta már esetleg a játékot?
Most az . Végre egy elsőkereskes ami nem égeti el a gumit ha kell ha nem, 150-nél kipörögve mint az állat :)
De ez s e egy mai gyerek, grafikailag egy toldozott régi játék .Viszont nekem gumiban mindent visz .
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Töltési időn kell dolgozni, többször elgondolkodtam amíg tölti a pályát hogy inkább valami mást csinálok. :)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
ebben sokkal jobban érzem magam alatt az autót mint ACC ben ...Imádom, ahogy visszanézve semmit nem lát az ember ,de tudom hogy itt már nem vettem levegőt mert annyira erezhető, hogy még egy hajszál és megy ki a hátulja ...Nem tudom elmondani, de biztos tudod miről beszélek .FFB is sokkal dögösebb , már amiatt is ittragad az ember.
Meghát ez egy összetákolt EA kiadás. ahhoz képest máris rögtön a legjobak közé emelte a játékot .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.03.03. 18:23:07