rFactor 2 és LeMans Ultimate

Oldal 1 / 396Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
//www.youtube.com/embed/xPFPsOpVP6s

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
//www.youtube.com/embed/J2mw0NT2ovE

lac coo
Szabi, ezt is átnevezhetnéd + LMU-ra :D

lac coo
Elképesztően jó autók lettek a GT3-sok ... minden kigyorsítás és fékút, minden kanyar egy élmény ....

//www.youtube.com/embed/8dJ_sKYHQTQ

lac coo
//www.youtube.com/embed/tmX9tfHoUgQ

lac coo
//www.youtube.com/embed/nxT5LhHWhc4

lac coo
//www.youtube.com/embed/XInNtXhZD4k

sertrex
//www.youtube.com/embed/NgM7ij2Safg

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
azt nem tudom megy-e ,de érezhetően finomabb a fizika, főleg az FFB-pálya kapcsolat.

A LMU az megy windows 8.1-en? csak rá akarnék nézni a gyenge gépemmel, mielőtt megveszem, de libcef.dll meg discard virtual memory.
Érezhető fizika fejlődés a RF2höz képest? Állítolag jobban terhel, gondolom max. egyedül gurulgathatok a pályán szaggatás nélkül.
lac coo
Most látom, rajtam is fogott az idő!!! :D

Danecay
Ja, hát csak közben őt is fogta az idő, mégiscsak eltelt 13+ év :(

lac coo
Jah, így már rémlik....

Danecay
//www.youtube.com/embed/ta7QBsUGwno

lac coo
Lövésem sincs :) Csak Kunost ismerem.... :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.09.18. 18:23:17

Danecay
Még most nézem csak, hogy ez Stephen Hood, aki anno az első Codemasters féle F1 projektekben volt benne több funkcióban is :) Olyan ismerős volt :)

lac coo
//www.youtube.com/embed/uB2LLjA0X_g

Korábban ez működött:
Importing Tracks. Within the game’s asset_groups folder find the environment_package folder and then the tracks folder. Select the track and find the wep folder. For each track there are two erp to select from, one named <track_name>_2018.erp and the other named <track_name>_classic.erp, select one of those and the track should be imported.
lac coo
az miért van, hogy egyedül RF2 ben és LMU ban tudok igazi, pure túlkormányzott autót beállítani ???? ACCC ben semmi, AMS-ben se... Itt meg alacsony szárnyakkal Monzában már a curvegrand ban is uszik a hátulja... Más játékban ha túltekerem a kormányt sehol nem akar klasszik túlkormányzott lenni, csak tolják az orrukat. Csak iit simán működik simán jól a fizika ... ? Vagy én vagyok béna setupban ... ?

lac coo
Nekem megvan... mit kellene feltölteni ?

IBL Shader-ek folyamatban.
Már sokkal jobban néz ki, mint a korábbi “retro” verzió.
1x csak lesz belőle egy újabb verzió.
Szabi
szerintem jelenleg kár vele foglalkozni, így nézett ki pár napja a pálya :D

"Nulla tenaci invia est via"

Üdv,

akinek esetleg megvan az F1 2024, az új épületes Hungaroringgel, meg tudná osztani vhogy az eredeti CODI-s pályát.
Lehet vmikor a jövőben pofozgatom még a mostani pályaverziót. Ha olvassa még a 3DsimED.

Köszi
lac coo
no ez a nem mindegy .....

//www.youtube.com/embed/oUKtmTUncX0

lac coo
//www.youtube.com/embed/NgKT-cA3SVY

Danecay
Assetto Corsa EVO

https://www.youtube.com/watch?v=TFx56vtjnAs&ab_channel=OverTake_gg

some additional information that some of you may missed because comes out of an Italian interview that Marco did a few weeks ago:
1- New propetary engine
2- New graphics, new physics, new AI
3- interviewer said: did we also have a carreer mode in EVO? Marco said: Much more....
4- New asphalt and weather algorithm
5- vr support day one
6- also out on consoles but no date
7- very long support to the game
8- ACC content and support surely until end of 2024 but no further info on 2025 (so that let's me think about a Q4 2024 release for EVO)
9- Marco said: When we launch the game, you will find out how much we are crazy...

sertrex
Mondjuk ez igaz. Akkor majd a PH-n.

Danecay
Igen, nekem is volt eszembe, de hamar elvetettem. Nem sok értelmét látom egy sajnálatos módon haldokló fórumon. Haldokló technikai oldalról és látogatottsági oldalról egyaránt. Elég ha csak ezt a topikot megnézed és láthatod, hogy egy oldalon belül közel egy éves hozzászólások is vannak. Nem ilyen viszont a PH, ezért inkább ott nyitottam neki topikot.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.04.25. 15:17:13

sertrex
Indítottam egy Rennsport topikot.

Danecay
Na most tettem egy rövid próbát a játékkal én is. Hockenheimringen mentem, és igen, nálam is a pálya kinézete volt az amire elsőként felfigyeltem és pont ugyanaz jutott eszembe mint Neked is. Nagyon sok játékban nagyon szépen meg vannak csinálva a pályák, de bármennyire részletesek is, már most látom, hogy valóban sterilek, itt pedig tényleg az az érzése az embernek mintha egy valódi pályán autózna.
A FFB sem rossz így elsőre, bár néha rezeg ha kell, ha nem, de elég sok az állítási lehetőség, szóval könnyen lehet hogy 1-2 kattintással ez megoldható. Audi R8-al mentem, elég hihetően viselkedett az is, bár nem mentem egy épkézláb kört sem :) Vannak elvileg kész kormány Presetek, én betöltöttem a megfelelőt a T300-asomhoz, de csinált e valamit vagy sem nem tudom, mert a kormány gombjaihoz nem rendelt funkciókat, minden billentyűzetre volt csak állítva, de tényleg nem foglalkoztam ezzel sokat, csak annyit, hogy ki tudjak menni a pályára és körözni. Gondolom AI-t is azért nem lehet beállítani mert még nincs :) de legalább látni, hogy lesz. Te megtaláltad, hogy hol lehet, vagy lehet e üléspozíciót változtatni, vagy csak az előre definiált nézetekből lehet csak választani?
Amúgy igen, bíztató. Egyébként akit érdekel, a BETA tesztre továbbra is fel lehet iratkozni: https://www.rennsport.gg/beta/

sertrex
Én is egy hete kaptam meg a kulcsot. Szerintem nagyon ígéretes és azt hittem, hogy jóval előrébb tartanak már, de ezen még nagyon sokat kell dolgozni. Ami tetszik az a pályák kinézete. Sokkal valóságosabbak, nem olyam sterilek. A vezetés is elég jó, de azon van még mit dolgozni.

Danecay
Egy kis OFF

Szerintem több mint egy év feliratkozás után, tegnap megkaptam a a RENNSPORT Open BETA-jára a kulcsot. Letöltöttem ugyan, de még nem próbáltam ki. Kíváncsi vagyok milyen lesz, bár mostanában annyira keveset játszom, hogy összehasonlítási alapom sem nagyon lesz már :D Ezen felül kb. egy hete sikeresen eltört, vagy repedt az egyik lábujjam, ami önmagában a próbát eléggé befolyásoló tényező, ezen felül a székem is derékba akar törni. Már majdnem, hogy fekszem benne, ami ha cockpit lenne, nem is lenne baj, de ez egy irodai forgószék :D :D :D

Valaki próbálta már esetleg a játékot?

lac coo
//www.youtube.com/embed/4gALbRi1wVg

lac coo
Astra :D

//www.youtube.com/embed/bJRjcUsTofo

lac coo
vicces, hogy a pálya elején a kameramanok részegek, mert rendre lekésnek az autóról ! :D

lac coo
Nálam ez volt instant buy... RF2 régen nem volt ilyen fasza ... :)

Most az . Végre egy elsőkereskes ami nem égeti el a gumit ha kell ha nem, 150-nél kipörögve mint az állat :)

//www.youtube.com/embed/Ah2diQ2KDx8

lac coo
En ezt a "gyors" gumit imádom ,meg hogy az FFB is győzi szuflával....

//www.youtube.com/embed/yNpvh_RZ5nU

lac coo
Hát szerintem ez olyan optimalizált nem lesz soha.... Bár az Unreal engine szerintem elég szar ...
De ez s e egy mai gyerek, grafikailag egy toldozott régi játék .Viszont nekem gumiban mindent visz .

b-type
Raktam az ACC topikba esős videót az új Nordschleife DLC-ből, az én gépem egy elég karesz sárkány, de olyasmivel már elégedett lennék, optimalizáltságban és megvalósításban is. Az általában beszaratós ACC vízátfolyást most nem tapasztaltam, de lehet többet kellett volna várni a pályán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
//www.youtube.com/embed/NxFxD303gy8

lac coo
Rengeteg sok mindenen kell még dolgzniuk :) Remélem a teljesítmény is javul még, mert ha nem csak kell gépet fejlesztenem idén már... :) Bár mindig elköltöm nyaralásra azt a pénzt is :)

lac coo
Flat Spot :

//www.youtube.com/embed/7Fad72N3G5c

b-type
Valszeg később teszik bele, ahogy az esőcsepp fizikát is, meg úgy egyáltalán, mert jelenleg csak grafika, a tócsának sincs semmi érezhető hatása ha belemész, nem számolja.
Töltési időn kell dolgozni, többször elgondolkodtam amíg tölti a pályát hogy inkább valami mást csinálok. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
A felszarado ívet én nem nagyon látom, régen rf2 ben pedig az tok jó volt....

lac coo
Ugyanez kicsit laposabb fénnyel, délután, felszaradassal...//www.youtube.com/embed/D7wiCvAMBBg

lac coo
Vizes aszfalt napsütésben .Szerintem adja ...

//www.youtube.com/embed/nSxwX33bTlY

lac coo
végre működik offline az eső, megnéztem milyen.Jó . :D

//www.youtube.com/embed/plSwAGMcWZA

simcompany
Ha valakit érdekel, GT3 bajnokság indul nálunk két hét múlva

Info >

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

lac coo
Jah, és nem is emlékszem mikor éreztem utoljára szimben pure túlkormányzott autót !! Túlfordítom a kormányt és azonnal megy a hátulja a francba ... Nem csak tolja az orrát ha kell ha nem :D

lac coo
Én nagy AC-s voltam ,de valahogy az ACC nem jöt be soha ....
ebben sokkal jobban érzem magam alatt az autót mint ACC ben ...Imádom, ahogy visszanézve semmit nem lát az ember ,de tudom hogy itt már nem vettem levegőt mert annyira erezhető, hogy még egy hajszál és megy ki a hátulja ...Nem tudom elmondani, de biztos tudod miről beszélek .FFB is sokkal dögösebb , már amiatt is ittragad az ember.
Meghát ez egy összetákolt EA kiadás. ahhoz képest máris rögtön a legjobak közé emelte a játékot .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.03.03. 18:23:07

Oldal 1 / 396Következő →