Lelki energia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW Über Alles!
aki rengeteget gondolkodik. elképesztõen sokat, mint ahogy ezt folyamatosan bizonygatja, már itt is. õ gondolkodó lény, mindenki más ezen a fórumon pedig ostoba pondró. legalábbis a mester szerint.
sajnos a valóság ennél csöppet kegyetlenebb, legalábbis a mester számára biztosan.
"The trees move. Do you not see it?"
nézzük ezt a fogalmat: lelki energia.... marha jól hangzik, de tudod mi az energia? én tudom, de legalábbis sejtem. tudod mi az a lélek? nekem fogalmam sincs. és lefogadom hogy neked sincs. ha van, tessék, ne fogd vissza magad.
namármost tény, hogy valakinek a dumája fárasztó, valakié pedig érdekes, ez teljesen szubjektív, de miért kell ezt "lelki energiának" hívni. ez nonszensz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Foglalkozás: Tanul(aham...jó vicc)
Hobby: Nézzem Benny topigjät (sugárzik az értelem ebbõl az írásból)
Iskola (elvégzett / jelenlegi): 8általános 😄 (úgyúgy...tanuljál még)
szerintem nézzél tudományos csatornákat,meg olvassál többet,mielõtt kezet emelsz a klaviatúrára...:S
BMW Über Alles!
Vagy méginkább ezt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nem azt mondtam,hogy higyjen benne bárki is
hanem azt,hogy nem kell valamit egybõl leszólni,mert nem hiszel benne,vagy nem is hallottál még róla :S
BMW Über Alles!
Túl sok drogot fogyasztotok, az a baj. Különben nem haluznátok ennyit.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
az egész south park arról szól,hogy az embereket figurázzák ki,az életüket,felfogásukat
egyesek meg abban is annyit látnak,hogy "ez szar,csúnyán beszélnek benne,oszt csõ"
BMW Über Alles!
ezért nem kell ide politikai topikok sem,mert a sok hozzá nem értõ öntené a faszságait olyanoknak,akik jó pár éve ezzel foglalkoznak és figyelik a híreket,meg utána néznek a dolgoknak.
nem szeretem az olyan embereket,akik hallanak valami és leszólják egybõl...ahelyett,hogy utánanéznének
az a felfogásuk,hogy "nem,nincs ilyen,mert én még nem láttam,hallottam,éreztem stb."
hát ez nagyszerû
BMW Über Alles!
Ezt gondold át azért. Megesett már nem egy emberrel, ha jól esik akkor tömd be ezzel a kis lyukakat, és hidd el õket válaszoknak, de könyörgöm ne megcáfolhatatlan bizonyítékokként hozzátok már fel, mert nem azok.
"Ha optimistán tekint a jövõbe, akkor bizonyára még a borongós esõs napok sem tudják elvenni a kedvét. Örök igazság: ha derûsen indítja a napjait, akkor azok sikeresen folytatódnak."
Micsoda véletlen, pont ma nyitotta meg kocsisgabor9999 ezt a topikot, amikor pont mai újságba írja a horoszkóp ezt. Ja és az újságot a topik elolvasása után vettem a kezembe, gondoltam, nézek valami olvasnivalót.
olyan dolgokról beszélsz, amik nem léteznek, csak bebeszéled magadnak, mert hinni akarsz valamiben. nézd csak meg azt a south park részt, tényleg tanulságos.
Ha jó egy emberrel beszélgetni, jó kedvem lesz. Ha nem jó vele beszélgetni, mert a fájdalmait ecseteli, nekem is elromlik a kedvem, mert hallgatom a sok rossz dolgot.
Arra meg, hogy "nem hiszünk a tudósoknak se": Csak egyetlenegy empirikusan igazolt tanulmányt linkelj be arról kérlek, hogy létezik aura, csakra, vagy akármelyik ezotérikus kulcsszó. Köszönöm.
jóvan nézegess csak south parkot, én már elolvastam több könyvet ezoterikus témával kapcsolatban, elõször azért mert szkeptikus voltam (és nem azt mondtam hogy fasság!!) úgy az egésszel kapcsolatban, aztán mert érdekelni kezdett... de te biztos jobban tudod.<#levele>#levele>
teszed itt a janit és olyan dologról alkotsz véleményt amirõl fogalmad sincs
(popup blocker jóeséllyel blokkolja)
Vonaton történt az eset, a fülkében egy néni Nyíregyházára tartott, ami mindegy a történet szempontjából.
Egyszer csak odaszól a férjének: "na, má' megin' otthonhagytam az aurámat..." Szóval ez az aura-dolog nekem igaznak tûnik <#smile>#smile>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ilyen mehetne a sajátba vagy gumiba. de most tényleg.
én nem mondtam,hogy a jó energiákat el lehet szívni,de apám gyakran mondja,hogy ne legyek már mindig negatív gondolkodású,mert az egész családra ez vetül ki...és rossz dolgok történnek
azt mondta,hogy nézzek minden opitimistán,próbáljam mindennek a jó oldalát nézni,és pozitív energiát sugározni,ezzel nem csak magamnak teszek jót,hanem a körülettem lévõknek is jobb lesz
BMW Über Alles!
Jó film, csak kicsit túlbonyolítja a dolgokat Jim.