Asztali DVD író hiba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiegészítésnek annyit, hogy jobb csatolni egy szakvéleményt, hogy mi okozta a kárt.a szervíz ír róla egy szép papírt

stp4trick
az áramszolgáltatónál pedig jelentsd be kárigényed

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

köszi
LeonSilver
Telefonos támogatás

(+36) 1 235 5349

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Akkor vedd fel a kapcsolatot velük.Szerintem elõbb kapsz választ mint itt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ezidáig elmentem de a lemezt sem olvassa be
LeonSilver

hogyan?
SL
Tegyél rá egy új firmware-t.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Köszi de ez Pc.
bon
Szerviz és egy tûlfeszvédelemmel ellátott elosztó vásárlása a késõbbi meghibásodások kivédésére. Nálunk a lakásba minden nagy értékû cucc APC elosztókba van bedugva. Az én szobámba meg minden azon megy keresztül a telefon és az internet is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tessék

~close();

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Hello.Kis segítség kellene.Van egy asztali DVD író-felvevõ (Sony rdr gx 220)Tegnap volt egy-két áramingadozás azóta se kép se hang.A kijelzõn welcome felirat és kész.Valakinek valami értelmes ötlete?Köszi.