Ashampoo Burning Studio

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a mostani Ashampoo Burning Studio 9-ben a következõ képpen csináltam a DVD film írását: (nem volt hol megadni, hogy mi legyen a lemez neve):
DVD film, amikor a DVD-n, csak a köv.két mappa van: AUDIO_TS, VIDEO_TS

1. lépés: a képen látható helyre megyek
elõször ide mentem

2.lépés: itt kiválasztom, hogy hol van a film VIDEO_TS mappája, majd a NEXT-re megyek. TEHÁT ITT SEM LEHETETT A DVD-nek CIMET ADNI.
Megjegyzés: azért nem kell megadni az AUDIO_TS mappát, mert azt a program az iráskor magától létrehozza, mert az ugyis üres, mint mindig.
szóval ez a második lépés

3.lépés:ITT SEM LEHET NEVET ADNI A DVD-nek. Általános beállításokat lehet tenni,és a WRITE DVD gombbal, már indul is a DVD írás.
ez az utolsó lépés az írás elõtt

Szóval sehol sem lehetett megadni nevet a DVD-nek. Tudja valaki, hogy hogyan kellene?

Ez a topic-nak az elsõ problémája.
Az #2 hozzászólásnál (kicsit lentebb) írtam errõl elõször.

Elõre is kösz a megoldásokat.

Ti hogy adtok nevet a dvd-nek?, hogy írtok Ashampoo-val DVD film dvd-t.

üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

kipróbálni ki lehet, én feltettem csak, hogy megnézzem, de nem láttam rajta különösebbet. Még szerintem várni kellene, egy stabilabb-ra

Beraktam egy ujrairható dvd-t, amin kb. 3 giga adat volt.

Törölni akartam Ashampoo Burning Studio 9-el, nem jelölte be azt, hogy Quick erase. De még igy is, egyik pillanatról a másikra letörölte a lemezt!!

Ehhez mit szóltok?

Nero-val egy ilyen törlés kb. 8 percig tartott volna...

Jó ideig fenn volt a gépemen ez a program, mûködött szépen. Most inkább a Nero 6.6.1.15-ös verziót és a CDBurnerXP-t használom.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Máté94
500hsz után lehetsz Házigazda és majd akkor.Vagy megkéred a modikat.
Gondoltam, hogy kirakok fentre valami képet

hali!

Segítséget szeretnék kérni, hogy ha valaki nyit egy új topic-ot, akkor hogyan tudja szerkeszteni a topic-nak a banner-jét?

köszönöm

Narxis
Jaja, én a 7-es óta használom.

Viszont Nero-ból lett egy ingyenes változat, 50MB-os: Link

Érdemes kipróbálni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
ABS jó cucc, évek óta használom. Nero-ból meg kizárólag portable 6-os:)

[merlinw.org]

Narxis
Van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zeli
A 2005-ös verzióban ott lehetett nevet adni, ahol a fájlokat kellett kijelölni, amit ráírsz a lemezre, ha jól emlékszem.
Amúgy ebben a 9-es BS-ban van újraírható lemez törlése opció?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hello!
Jöjjön az elsõ probléma :)

Szóval Vista alatt nem a Nero-t használom, hanem az Ashampoo Burning Studio 9-et.

'Dvd video' dvd-t szeretnék kiírni, aminél ugye két mappa van AUDIO_TS és VIDEO_TS. Szóval ashampoo alatt is megtaláltam ezt a funkciót, de nem tudok a dvd-nek nevet adni. Nero 6 alatt meg ilyen 'Dvd video' dvd készítésekor is lehetett nevet adni a dvd-nek.

Ezt tudja valaki, hogy ashampoo alatt hogyan kell neki nevet adni?

köszi

Hello!

Azért nyitottam a topic-ot, mert nem találtam olyat, amely az Ashampoo Burning Studio CD/DVD/BlueRay lemezek írásával foglalkozna.

Csak ilyen topic-ot találtam: Ashampoo AntySpyware. Ez meg szerintem nem teljesen ezzel foglalkozik.

Remélem, hogy nem sértettem meg semilyen szabályzatot ezzel, ha mégis, akkor nem volt szándékos, és elnézést kérek.

köszönöm a lehetõséget

← ElőzőOldal 2 / 2