Szuperemberek lesznek Kína új asztronautái

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2043. A Kínaiak ellepik a nagy semmit, de legalább viszik magukkal a vírusukat is.
<#idiota>
lehet, hogy Kínában már darabra

Csak annyit fûznék hozzá, hogy az embereket fõre mérik és nem darabra :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A munkáltatók is ilyen embereket keresnek , akik nem léteznek.
De csak hirdetni kell, hátha megjelenik a szuperember, akire mindenki vágyik és aki le is szopja õket.
10 millió hangyából nem lesz egy ember, és 1 milliárd kínaiból sem lesz egy szuperember.

Kara kánként folytatom tanításom.

Azt nem lehet tudni, hogy nem talalnak. Sokan vannak a kinaiak... ;)

friss, varrt, vagy széles hegekre céloznak, nem arra amikor 5 évesen megvágtad a kezed a kiskéssel hé! ennyire csak nem lehettek ökrök xD, idióták xD
nearo
"Még a kondijuk is meglehet, hisz folyamatosan rohangálhattak az egyik egyetemi elõadóból a másikba..."

Azért vadászpilóták, mert vadászgéppel röpködtek az egyetemi elõadók között. Eszük ágában se volt rohangálni... ;)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Gyerekek, ennyit rég nem röhögtem hozzászólásokon, mint az alábbi kommenteken :)))

Nagyon tetszik, úgy látszik, a cikk beindította a többség fantáziáját...

Viszont az egyetemek számának szándékolt félreértelmezése már picit sok... akinek nem világos, így kell érteni: "közel 100 darab, egyetemi végzettséggel rendelkezõ vadászpilóta...".
Persze ha szuperemberekrõl beszélünk, akik 5 éves korukban iretkoztak be az elsõ egyetemükre, 12 évesen már oktattak is két másikon, miközben párhuzamosan 5 évente 8 egyetemet elvégeztek multitaskban, talán 40-50 egyetemen is túl lehetnek 30 éves korukra. Még a kondijuk is meglehet, hisz folyamatosan rohangálhattak az egyik egyetemi elõadóból a másikba...

Kojiro
Nem is lehet elvégezni 100 egyetemet, épp ott írja, hogy közel 100 :)

Kojiro ergo sum.

Kojiro
"oltást", ugye mindenki tudja, hogy "oltás"-ra gondoltam :))

Kojiro ergo sum.

Kojiro
Ha nem lehetnek hegei, az azt jelenti, hogy egész életében nem kapott pl oldást. Akkor viszont GL@HF :))

Kojiro ergo sum.

Olyan lesz ez is, mint pld. az iPhone kínai koppintása: olcsó gagyi.

A "közel 100" után gondolom lemaradt egy vesszõ. Hogy lehetne 100 egyetemet elvégezni?

"100 egyetemet elvégezni sem egyszerû feladat :) "

Ez nekem is szemet szurt 2-3-t meg talan,de 100-at hat annak tenyleg szuper embernek kell lennie.
Állatság!

iSS!

100 egyetemet elvégezni sem egyszerû feladat :)
B0nFire
Persze, az a fontos, hogy hegmentes legyen, meg hogy ne legyen büdös a szája. Attól még lehet baltás gyilkos is.

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

zyppy

haat akkor en kerek Beefy Burgert es egy Jewburgert

100 egyetemet végzett vadászpilóta

ezek szerint nem betanított munkásokat akarnak felküldeni, mint az ameriakiak

joe nyomd be a kéket
te nyomorék ne a szürkét, a KÉKET!!
Falconer
Szerintem a 95%a azt sem tudja mi az a mobiltelefon, de ha tudja akkor sincs térereje :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ne nekem mond, hanem a Special Air Service tisztjeinek. ;)

Azt esetleg elhiszem, hogy a felforrósodott testben az idegen tárgyak, implantátumok kellemetlenséget, fájdalmat okozhatnak, és ez nem hiányzik még aazokban a helyzetkeben. Én magamról tudom, hogy ha futok, akkor a szájüregem felmelegszik, és érzem, hogy szabályosan fáj a fogam ott, ahol tömés vagy korona van.

Simonyinak is van tömött foga szerintem.
Az, hogy szétrobban, muhahaha :-)))))
Amikor a tömött fog szétrobban, akkor már rég nincs fejed, okoskodók!

kár, hogy nem lehet SMS-ben szavazni... a szavazásokból összejönne a lóvé a következõ úúúállomásra :) annyi kínai...
"A tömött fog valós fenyegetés, ugyanis a tömés alatt levegõ lehet, és ha a környezetben hirtelen nyomáscsökkenés lép fel, szétrobbanhat az ember foga"
Mikor ilyeneket olvasok, elgondolkodok azon, hogy erre vajon hogy jöttek rá. Vajon a tudoroknak elõbb eszébe jutott ez, mint felküldtek volna egy arcot, akinek volt tömött foga és placcs...

Kezdetben az amerikaiaknál is ilyen válogatások voltak, a '60-as években.

Aztán mára eljutottak odáig, hogy nyugodtan felküldenek 70 éves embereket is. Mellesleg az ûrturisták se szuperemberek, sõt, még csak nem is vadászpilóták. PR az egész.

"belsõ szervek nélküli élõ embert meg ugysem igen találnak..."

Kínában semmi sem lehetetlen! <#wilting>
*lép fel

A tömött fog valós fenyegetés, ugyanis a tömés alatt levegõ lehet, és ha a környezetben hirtelen nyomáscsökkenés lépp fell, szétrobbanhat az ember foga. Ugyanezért kell például az ejtõernyõs katonáknak, akiket magasról dobnak le, szellenteniük, mert a bélgázok hasonló okokból a beleket téphetik szét. Volt az Andy McNab Bevetésre készen c. könyvében.

Õk jelenleg ott tartanak - vagy csak egy picit elõrébb - mint amikor a Mercury programhoz kiválogatták 508, már elõzetesen átrostált jelentkezõbõl azt a hetet, akiket most "igazak" néven emlegetnek. Ott is embertelen vizsgálatokon kellett megfelelni.
Késõbb persze enyhült a szigor. Az elsõ shuttle repülés parancsnoka az akkor már szemüveges(!) John Young volt. Négy ûrrepüléssel a háta mögött, ebbõl kétszer járt a Holdnál, egyszer pedig le is szállt. Gyõzött hát a tapasztalat. Persze sánták, bénák, nyomorékok ma sem repülhetnek, de idõvel a kínaiak is lejjebb adják majd.
az a baj, hogy mindannyian arról beszéltek, hogy hozatok, meg ennyit és ennyit költök.. nagy bajban lesz a világ azon része egy-két évtized múlva, ahol nincs saját kert, esetleg egy-két haszonállat.. disznótoros hús versus tescos karaj és társai.. inkább legyen egy paradicsom undorító, de finom és tápláló, mint tökéletesen piros és gömbölyded, de víz ízû és keserû héjú :)
Tinman
Hagyjátok már ezt az E fassssságot, könyörgöm.
E300 = aszkorbinsav = C-vitamin
Nem mindegyik E = ciánkáli.

Amúgy is... ha olyan élelmiszerekbõl akarod magad fenntartani amikben nincs semmilyen mesterséges adalékanyag, akkor garantáltan napi(!) 4-5.000-et elverhetsz csak a saját kajádra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solten
"Kizáró ok a rossz lehelet"

Hehh, amilyen budos kajaik vannak... akkor nem lesz kinai urhajos... <#hehe>

Saor Alba

RicharDD
Amilyen szarokkal etetnek ma manapsag minket,nem hiszem hogy lesz teljesen tokeletes 100% os szervekkel levo ember.Biztos lesz akit atengednek.Igen,most Magyarorszagrol beszelek.Tele tartositoszerekkel,tele E betuvel,folytassam?Lehet hogy kinaban mas a helyzet,mert az nem ilyen csoro orszag.De biztosan megtalalhato ott is az E betu egyes termekekben.+ tartositoszer.Szoval ha normal ember vagy normal fizetessel,akkor biztos/muszaly venned ilyeneket.Persze van amiben nincs tartositoszer,de ritka az ilyen.Akinek van penze,az esetleg hozat kozvetlen valami teleprol hust,esetleg mashonnan friss,jo minosegu termekeket.Mert valljuk be,ami a boltokbon megtalalhato,az csupa kemia vacak tele vackokkal :) (!) tisztelet a kivetelnek (!)
(!) Most hallottam,hogy reklamfelulet karcolasa a holdba.WTF? Ezek mindenbol penzt akarnak kihuzni...Szanalmas.(!)

Bar lehet most hulyeseget irtam.De ez van.
Akinek nem tetszik,ne olvassa el ^^ ja,hops,mart megtortent :D

Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW

"csak náluk nem lehet sms-ben szavazni a szimpatikusra"
Igen ez a különbség a kommunizmus meg a kapitalizmus között itt te fizetsz és a média kiválasztja azt akibõl meg akarnak gazdagodni, ott pedig nem is kell szavazni az állam majd kiválasztja ki kell neki te meg csak nézed.

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

"A szigorú követelmények biztosítják, hogy a jelöltek képesek lesznek megküzdeni a világûr zord közegéve"

Igen, akár ûrruha nélkül is :)

Sõt, ha elég jól válogatnak, ûrhajó nélkül is fel tud majd repülni. Elvégre superman...

Tetsuo
Mindenhol szukitik a kort, persze. Anno a szovjeteknel, Szasanak nem lehetett tomott foga, igaz akkoriban arrafele nem is nagyon tomtek fogat. :) A "nem alkesz" titulussal mar ki is szurtek a szovjetek 99,99%at..

A kinai szupernoket en is valogatnam, csak mas kriteriumok szerint. ;)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ismeritek a mondást: kenyeret és cirkuszt a népnek.
kenyér még mindíg nem jut ott mindenhová, de cirkuszban elsõ rangúak.
gondolom majd tv-n közvetítik a válogatásokat, lesz külön nõi meg férfi forduló, megismerkedhetnek a kínaiak a résztvevõkkel. olyan mint a megasztár, csak náluk nem lehet sms-ben szavazni a szimpatikusra.

Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

Elég nagy a merítés több mint 1 milliárd emberbõl csak lesz pár szuperember :D
"Megnézném azt az erõt, amit egy heget felszakít. "
Igazából teljesen mindegy, mert az a gyorsulás ami egy régi heget felszakit, az a akkor már a belsõ szerveket is leszakitja, belsõ szervek nélküli élõ embert meg ugysem igen találnak...

Kommunista õrület.

barret
Ez erõsen meghatározza majd az asztronauták életkorát.(már ha betartanak minden kritériumot)

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Nem.... Csak az anyaméhben a magzat :D

Bérbe vehet? reklámfelület...

mad mind
Létezik teljesen hegmentes ember?

Vogel
Teljesen normális, van nyersanyag. Máshol is hasonlóan választanak csak ezt felkapta a média. 4-5g mellé mekkora heg kell, hogy felszakadjon? De szerintem ezt csak kiemelték.

de csak olyan mehet, aki nem böfög, nem fingik, sõt anyagcseréje sincsen...
Tinman
"A test hegei például felszakadhatnak és vérezhetnek az ûrhajó gyorsulásakor"

Persze... ja, mer' hogy a kínaiak már a jelenlegi rakétatechnológia által kínált gyorsulási sebesség 2-3x-val mennek? Az más. Amúgy vegytiszta fasssság.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

van emberanyag amibõl lehet válogatni...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Oldal 1 / 2Következő →