Szuperemberek lesznek Kína új asztronautái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De csak hirdetni kell, hátha megjelenik a szuperember, akire mindenki vágyik és aki le is szopja õket.
Kara kánként folytatom tanításom.
Azért vadászpilóták, mert vadászgéppel röpködtek az egyetemi elõadók között. Eszük ágában se volt rohangálni... ;)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nagyon tetszik, úgy látszik, a cikk beindította a többség fantáziáját...
Viszont az egyetemek számának szándékolt félreértelmezése már picit sok... akinek nem világos, így kell érteni: "közel 100 darab, egyetemi végzettséggel rendelkezõ vadászpilóta...".
Persze ha szuperemberekrõl beszélünk, akik 5 éves korukban iretkoztak be az elsõ egyetemükre, 12 évesen már oktattak is két másikon, miközben párhuzamosan 5 évente 8 egyetemet elvégeztek multitaskban, talán 40-50 egyetemen is túl lehetnek 30 éves korukra. Még a kondijuk is meglehet, hisz folyamatosan rohangálhattak az egyik egyetemi elõadóból a másikba...
Kojiro ergo sum.
Ez nekem is szemet szurt 2-3-t meg talan,de 100-at hat annak tenyleg szuper embernek kell lennie.
iSS!
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
ezek szerint nem betanított munkásokat akarnak felküldeni, mint az ameriakiak
joe nyomd be a kéket
te nyomorék ne a szürkét, a KÉKET!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az, hogy szétrobban, muhahaha :-)))))
Amikor a tömött fog szétrobban, akkor már rég nincs fejed, okoskodók!
Mikor ilyeneket olvasok, elgondolkodok azon, hogy erre vajon hogy jöttek rá. Vajon a tudoroknak elõbb eszébe jutott ez, mint felküldtek volna egy arcot, akinek volt tömött foga és placcs...
Aztán mára eljutottak odáig, hogy nyugodtan felküldenek 70 éves embereket is. Mellesleg az ûrturisták se szuperemberek, sõt, még csak nem is vadászpilóták. PR az egész.
Kínában semmi sem lehetetlen! <#wilting>#wilting>
Késõbb persze enyhült a szigor. Az elsõ shuttle repülés parancsnoka az akkor már szemüveges(!) John Young volt. Négy ûrrepüléssel a háta mögött, ebbõl kétszer járt a Holdnál, egyszer pedig le is szállt. Gyõzött hát a tapasztalat. Persze sánták, bénák, nyomorékok ma sem repülhetnek, de idõvel a kínaiak is lejjebb adják majd.
E300 = aszkorbinsav = C-vitamin
Nem mindegyik E = ciánkáli.
Amúgy is... ha olyan élelmiszerekbõl akarod magad fenntartani amikben nincs semmilyen mesterséges adalékanyag, akkor garantáltan napi(!) 4-5.000-et elverhetsz csak a saját kajádra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hehh, amilyen budos kajaik vannak... akkor nem lesz kinai urhajos... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
(!) Most hallottam,hogy reklamfelulet karcolasa a holdba.WTF? Ezek mindenbol penzt akarnak kihuzni...Szanalmas.(!)
Bar lehet most hulyeseget irtam.De ez van.
Akinek nem tetszik,ne olvassa el ^^ ja,hops,mart megtortent :D
Gigabyte GA-EP35-DS4|Intel Core 2 Quad Q9300 [email protected]|Corsair Dominator 2x2Gb 1066Mhz|Gigabyte HD4850 512mb+ Ac Twin Turbo|Samsung 2333SW
Igen ez a különbség a kommunizmus meg a kapitalizmus között itt te fizetsz és a média kiválasztja azt akibõl meg akarnak gazdagodni, ott pedig nem is kell szavazni az állam majd kiválasztja ki kell neki te meg csak nézed.
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
Igen, akár ûrruha nélkül is :)
Sõt, ha elég jól válogatnak, ûrhajó nélkül is fel tud majd repülni. Elvégre superman...
A kinai szupernoket en is valogatnam, csak mas kriteriumok szerint. ;)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
kenyér még mindíg nem jut ott mindenhová, de cirkuszban elsõ rangúak.
gondolom majd tv-n közvetítik a válogatásokat, lesz külön nõi meg férfi forduló, megismerkedhetnek a kínaiak a résztvevõkkel. olyan mint a megasztár, csak náluk nem lehet sms-ben szavazni a szimpatikusra.
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Igazából teljesen mindegy, mert az a gyorsulás ami egy régi heget felszakit, az a akkor már a belsõ szerveket is leszakitja, belsõ szervek nélküli élõ embert meg ugysem igen találnak...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Persze... ja, mer' hogy a kínaiak már a jelenlegi rakétatechnológia által kínált gyorsulási sebesség 2-3x-val mennek? Az más. Amúgy vegytiszta fasssság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura