automata tv állvány

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csgery
Megnézném, egy HDMI kábel mennyire örülne ilyen forgásoknak:]

Ja, és szerintem is kisebb tv.
így feleslegesen leszmégegy távkapcslód. és hülyén is néz ki.
280

Kovács legény
mekkora a belmagasság?

www.czekoart.hu

plafonon is "faszság", nem a sufniba akarom rakni, valamennyire pofásnak kéne lennie
kis belmagasság mellett talán nem lenne zavaró, de... átgondolom még, ha nincs más megoldás
ez a robot meg csak játék, ipari robotkar pedig többe lenne mint a tv

#29: a rajzom tényleg nem jó megoldás, mert a bútor csak 60 cm mély <#ijedt>

ötletem sincs már, egyelõre marad a mostani csöves képcsöves <#shakehead>

Kovács legény
tessék, vedd meg, és ez alapján csinálj olyat amit akarsz
amúgymeg nagy faszság amit akarsz, mennyezetre felforgatósnak lenne még értelme

www.czekoart.hu

Solten
<#hehe> <#hehe> <#taps>

Saor Alba

projektor, meg a plafonra csavarozott lehúzható vászon...
mila69en
<#gonosz1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MerlinW
20centis tv + órásszemüveg

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Vegyél videószemüveget, azt a budin is viselheted és nem kell hozzá széttríbolni a házat! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pepsi Twist
Sztem neked 1 jó asztalos kell 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gyõri Devi
rakd a tvt a földre a szekrény elé

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

[HUN]FaTaL
<#wilting>

Vegyél kisebb TV-t...

http://goo.gl/gd6Zi5

Slayerboy
"Kinéztem egy nagy tft tv-t, annyi a probléma hogy sehogy nem fér be a nappaliba, a bútorokat nincs hely arrébb tolni.

Voltam zárás elõtt. _______________

nem fér el a nappaliban egy normál tv ?
akkor mekkora lehet abban a kecóban a kamra vagy a budi 10x10 ?

HP+

És ha tv-zel és vki ki akarja nyitni a szekrényt, akkor hirtelen már nem is tvzel ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szalonnázhatna rajta egy jó _:ADf.AS_F:_ASdfasfs
autoszimulator
omg, és akkor a tv belóg a szoba közepéig? meg szerinted mennyire kell kijönnie a szekrény síkjából, hogy el tudjon fordulni? a szobád nincs akkora. Egyetlen alternatíva lehetne a nem oldalra történõ beúsztatás, hanem alulra. mintha a mostani crt tévédet pofára döntenéd, csak elegánsabb megoldással, behúzva az alját, kitolva az elejét. és akkor a tv hátulja még asztal is lehet, mikor nem használod -.-

.: mobilize.hu :.

ekkora hülyeséget még nemhallottam 😄
amikor befordulna a tévé, akkor átmenne 2 dimenziósba? mert gondolom nincs majd egy méter mély a szekrényed 😄
Egyszerûen megoldható
1, Lefényképezed a TV mögötti részt
2, Helyére rakod a TV-t
3, Ha nem nézed kirakod rá a képet a mögötte lévõ bútorokról

😉

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

A bútorok felett nincs hely? Mert lehetne úgy, hogy a tv mögött lenne egy függõleges sín, amin egy motor felhúzná, és szépen befordítaná vízszintesen a bútorok fölé. Egy garázskapu cég még lehet, hogy meg is tudná csinálni, persze gyanítom többszörösébe kerülne a tv árának.
(Az üres helyen meg lehetne akvárium 😊)
norbi4567
Csinálj egy kis kart, ami a tv aljára van rögzítve, nem használod a tv-t élére fordítja, aztán a kar felhajtódik, rajta a tv-vel. aztán nyugalmi állapotban a tv alját látod csak <#vigyor3>
Vagy rakj a plafonra egy lenyíló kart, tv a hátuljával lefelé van alapállapotba, ha meg nézed a plafonról lóg...
(szerintem egszerûen meg lehetne am oldani, bár nekem ilyen problémám lenne tuti nem így oldanám meg<#idiota>)

mila69en
szellõzés miért ne lenne? kicsit hiányos a vázlat<#banplz>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
ja halottam! de már megszoktam jobb kézzel😊 amúgy mindent jobb kézzel csinálok írni nem tudok vele! szal nincs fail xD

kraawz
értelmetlen, mivel a 2. képen ha a tv hossza csak 60 cm, akkor az hosszában ki fog lógni a szekrényrõl és kettévágja a szobát kb 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

OrioN the S
nem fog kilogni a tv ,ha elfordul? mert ,ha ugy akarod ,ahogy gondolom ,akkor szinte mar egy robotkar kell hozza 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

készítettem egy képet hogy mire is gondolok, a második képen a tft tv alja vagy teteje látható
egy szerkezet kéne ami ezt megoldja
(a fekete téglalapok a bútorok)

ThisZip
hallotál már olyanról, hogy Windows-ban az egeret balkezesre állítod?

FAIL.

:ASA:SDA:SD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

bon
A TV és a fal között hol a rés? Szellõzés nem bizotsított. Sõt a kábel elvezetés se.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

fotocsápp júzer-e vagyol?<#banplz>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

mila69en
balkezes vagyok, egér meg jobboldalt szóljon mentségemre^^

jackcsabi
.DS😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

MR ME
tehetségesen rajzolsz <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
de van!😄 és qurvajó! ezt most ilyen hightech-be képzeld el felfele felnyílik a fal vagy valami ilyesmi😊 és ott van bent a tv ,mint a james bond-ba<#idiota>

autoszimulator
de ennek semmi értelme, mert feltételezi, hogy befér a tévé a szekrénybe, akkor minek húzol elé egy szekrényajtót

Ez a beúszó TV ötletes, de teljesen helypazarló, mivel így két TV-nyi helyre van szükséged, egyrészt a tároláshoz, másrészt amikor nézed. Ha nincs helyed, akkor valóban kisebb TV, vagy bútorvágás.

.: mobilize.hu :.

Slayerboy
"Csináltam egy tervrajzot, egy igen precíz skiccet" 😄

Voltam zárás elõtt. _______________

mila69en
nah részletes tervrajz😊<#idiota>

azóta rájöttem hogy élivel kéne tárolnom, csak úgy eggyel több irányba kell mozdulnia a szerkezetnek

mila69en
<#gonosz1>

Calver
vagy pár milligramm semtex, és vésni sem kell.

"The trees move. Do you not see it?"

mila69en
szerintem a falba véss egy lyukat és oda tedd!😊 persze ha jó vastag falatok van! teszel elé egy motoros lenyíló ajtót vagy valami hasonlót😄

norbi4567
Inkább rakd fel a plafonra. Befexel alá azt nézed...

PesSim
Ha el tudod rejteni egy butorban, akkor minek motor hozzá?
A butorból kiszeded a cuccaid, be a tv-t aztán ha kell kinyitod 😊

és igen, függölegessen kicsit furcsán néz ki eg tv 😄

Qwerty4
Inkább kissebb tv vásárlása a jobb megoldás (szóval nézz ki kissebbet), amúgyis folyik a tv-bõl a fos, nagyobb tv-bõl még nagyobb adag folyik. xD

Qwerty4

zaki
baze.... olyan tvt kellett volna akkor venni, ami befér a szobába.

kurvajóvagy te is,micsoda problémák 😮

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

VRSDM
figy.
attól még hogy valami elrejted nem fog eltûnni. max egy szekrény formája lesz 😄
amire szintén nem pakolsz, mert a tv folyton kinyílik belõle.
ha már vettél egy nagy plazmát akkor tedd fel a hozzá kapott / vett konzollal falra. akárhova máshova rakod. helyet fog foglalni a térben.
a ha szekrénybõl jön elõ ha nem.

u dont have to listen anybody else but me

hülyeséget beszélsz

Rash87
Látszik válság van! 😄
Megoldás: vegyél 1 nagyobb házat ^^
Vagy üsd ki a falat,2 helységet húzd egybe,s kész,nálad ez úgy is megoldható 😄

Glory, Glory Man. United!

most mondd meg...

Oldal 1 / 2Következő →