automata tv állvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és szerintem is kisebb tv.
így feleslegesen leszmégegy távkapcslód. és hülyén is néz ki.
kis belmagasság mellett talán nem lenne zavaró, de... átgondolom még, ha nincs más megoldás
ez a robot meg csak játék, ipari robotkar pedig többe lenne mint a tv
#29: a rajzom tényleg nem jó megoldás, mert a bútor csak 60 cm mély <#ijedt>#ijedt>
ötletem sincs már, egyelõre marad a mostani csöves képcsöves <#shakehead>#shakehead>
amúgymeg nagy faszság amit akarsz, mennyezetre felforgatósnak lenne még értelme
www.czekoart.hu
<#gonosz1>#gonosz1>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
やられたらやり返す。倍返しだ!
Voltam zárás elõtt. _______________
akkor mekkora lehet abban a kecóban a kamra vagy a budi 10x10 ?
HP+
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
.: mobilize.hu :.
amikor befordulna a tévé, akkor átmenne 2 dimenziósba? mert gondolom nincs majd egy méter mély a szekrényed 😄
1, Lefényképezed a TV mögötti részt
2, Helyére rakod a TV-t
3, Ha nem nézed kirakod rá a képet a mögötte lévõ bútorokról
😉
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
(Az üres helyen meg lehetne akvárium 😊)
Vagy rakj a plafonra egy lenyíló kart, tv a hátuljával lefelé van alapállapotba, ha meg nézed a plafonról lóg...
(szerintem egszerûen meg lehetne am oldani, bár nekem ilyen problémám lenne tuti nem így oldanám meg<#idiota>#idiota>)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy szerkezet kéne ami ezt megoldja
(a fekete téglalapok a bútorok)

FAIL.
:ASA:SDA:SD
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez a beúszó TV ötletes, de teljesen helypazarló, mivel így két TV-nyi helyre van szükséged, egyrészt a tároláshoz, másrészt amikor nézed. Ha nincs helyed, akkor valóban kisebb TV, vagy bútorvágás.
.: mobilize.hu :.

A butorból kiszeded a cuccaid, be a tv-t aztán ha kell kinyitod 😊
és igen, függölegessen kicsit furcsán néz ki eg tv 😄
Qwerty4
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
attól még hogy valami elrejted nem fog eltûnni. max egy szekrény formája lesz 😄
amire szintén nem pakolsz, mert a tv folyton kinyílik belõle.
ha már vettél egy nagy plazmát akkor tedd fel a hozzá kapott / vett konzollal falra. akárhova máshova rakod. helyet fog foglalni a térben.
a ha szekrénybõl jön elõ ha nem.
u dont have to listen anybody else but me
Megoldás: vegyél 1 nagyobb házat ^^
Vagy üsd ki a falat,2 helységet húzd egybe,s kész,nálad ez úgy is megoldható 😄
Glory, Glory Man. United!