Nikon Coolpix P90 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Tényleg érdekel! Csak mert nem nagyon tudtam rá jönni, és itt most semmi arcoskodás nincs a hozzáállásomban!
Esetleg azért, mert csináltam egy stílusában teljesen hallgatható, sokaknak több mint hallgatható számokkal tarkított elektronikus zenei albumot? Több dícséretet kaptam érte mint vártam!
Vagy netán azért, mert egyszerre értek több mint jól a weblapkészítéshez, webdesign-hoz, a fotózáshoz, illetve mármár profi módon a retusáláshoz???
Vagy netán ott kellene elszégyelnem magam, amiért nyomtatott és webalapú fotós magazinokat (többek között az SG digicam rovatát is) szerkesztettem évekig? Amiért a kezem alatt több száz fényképezõgép ment át és rengeteg cikket írtam (ide is)???
Netán azért, mert a mai napig egy méltán sikeres, egyedi és népszerû fotós weboldalt üzemeltetek?
Esetleg láthattál pár rossz, gyenge fotót az oldalaimon. Nem tagadom, van jópár gyenge képem. De ha fele ennyit csináltam volna mint itt írtam, akkor sem kellene semmit szégyelnem.
Elgurultak a gyógyszereid tanító úr? 😊)))))))) <ÉPPEN KIRÖHÖGLEK>ÉPPEN KIRÖHÖGLEK>
Örültem!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
😄DDDDDDDDDDDDD
Ez jó volt 😄
Ezt ne mondtad volna...
Sokaknak ez fontos mert nincs kedve még kamerát is vinni, kezelni. Sok esetben jól jön egy sima fényképezõs kamera... Azt hiszem ennyi megapixel esetén belefért volna a HD-s videó.
Az pedig egyáltalán nem baj, ha nem tudod mire, bármennyire meglepõ, egy rakás dologról én sem tudok, de attól még VANNAK! 😊
Köszi!
Nekem, kiegészítve a Canon 650-el a kettõ már megold mindent.
DSL kamerát továbbra sem cipelek magammal, a régit már azt sem tudom, hogy hova tettem (Canon 350D v. 400D, nem emlékszem)
Mivel más kiváló képet készítõ kompakt nem létezik, ezért az ember eldöntheti, hogy a kényelmet v. a minõséget választja.
Most még nem tervezem lecserélni a Canon 650-t, de ha veszek újat, lehet, hogy a Sigma DP2 lesz, a feleségem meg megkapja a Canont. ;-)))
Egyébként egy ekkora testbe, mint a Nikon P90, már simán beleférne egy full DSL szenzor. Nem lenne ultra zoom, de az a gyakorlatban ritkán kell. Nekem a fotóim 80%-a nagyítás nélkül készül.
LZ forever
A gép egy Canon 20D, tisztességes optikai keresõ, semmi élõkép.
(tisztelet a kivételnek)
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Tud valaki egy olyan új fényképezõgépet, ami kompakt nagy szenzorral rendelkezik és max. 8-10 MP felbontással rendelkezik?
Nekem egyébként egy Canon 650 van 12MP felbontással, a képek elmennek, de az elõzõ, "kicsi" fényképezõgépem képei nem rosszabbak, sõt...
nincs benne képérzékelõ ...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Inkább "találnának ki" valami AA tokozású (értsd méretû/formátumú) akkut...
Rendkívül visszataszító számomra, az "ahány gép, annyiféle akku" játék.
Pont ezért vettem anno Li-ion aksival üzemelõ DSLR-t.
Mik ezek a termékképek???? Zseblámpával lettek bevilágítva???
Ennél tán jobb lenne a gyári termékképek használata is.
No és szép hatást kelt a nagy képek összenyomva thumbnail-ekké.
<#eljen>#eljen>
Zõõõõd kockával ennyit tud, adhatod ezt bárki kezébe, ISO400-on olyan zajos képeket produkál, mint egy DSLR ISO3200-on.
Mondjuk azt nem mondom, hogy a ceruzaelem a nyerõ, egy DSLR-ben, kimondottan komolytalan megoldás.
ez a gép nekem csalódás. iszonyatos mennyiségû zaj, az egymásba rakott székes képen azt hittem behalok, egy olyan kontrasztos témánál nincsenek élek. az egy éve 24ezerért vett canon-om lepipálja..
\"The voices are back... Excellent.\"
Egyébként meg egy ilyen gépet nem profi fotós által készített képekkel kell ismertetni (maximum csak reklámozni), mert nem nekik készült. Jó ez így, a lényegen nem változtat, seggbe kéne rúgni az egész bagázst, mert nagyon rossz felé mennek.