Batman: Arkham Asylum

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, utánna még barangolhatsz mindenfele, így utolag össze tudod szedni Rébusz talányait. Én a végére már mindet összeszedtem, csak Arkham szellemének utolsó bejegyzése hiányzott, mert lusta voltam végighalgtni a történelmi monológjait, de a vége után meghalgattam és simán ki lehet találni ki a szellem és hol van az utolsó bejegyzés.

Én Normalon vittem végig és megadta az Easyt is.

Nagyon, nagyon jó a játék. A chalengekbõl a bunyók a végefelé nagyon durvák. Néha még a második turnuson se jutok túl, pedig azt hittem nagyon állatúl megy már a verekedés. A lopakodós extremen is élvezetes és végigvihetõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Neogan
Tulajdonképpen lehet, mivel ha végigvitel után ráböksz a continue storira, akkor az utolsó csata elõtti chechpointra dob. Innen meg nyugodtam mehetsz gyûjtögetni :)

Ja és a Credits listát nézze végig mindenki!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

romeozor
aki már végig vitte, mikor "valahogy" vége lesz, lehet még tovább barangolni a szigeten hogy felszedjem az elhagyott cuccokat, vagy inkább még a sztori közben pedálozzak?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Neogan
A játékban említik hangosbemondón az arkhamcare.com weblapot, mondom egy próbát megér. És valóban, ez egy létezõ weboldal :D Nézzétek meg!

Neogan
Közben utánajártan és a válasz igen, visszamenõleg is megadja az acsikat :)

50%-nál vagyok normalon majd megírom megkaptam e az easy acsit

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Neogan
Easy-n végigtoltam már, minden Riddle megvan :)
Már bánom, hogy nem normalon kezdtem, de a Big Bang acsi miatt megérte :)

Kérdés: ha egybõl hardon nyomtam volna végig, visszamenõleg megkaptam volna az easy-ért és normal-ért járó acsikat is?

senki nem nyomja?
iszonyatosan jó játék!

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Neogan
Volt szerencsém ma elolvasni a könyvet. Röviden: mindenkinek csak ajánlani tudom, bár inkább képregény mint könyv, elég beteges illusztrációkkal :D

Így elõre is le merem fogadni, hogy a játéknak, a címén, a helyszínen, meg az alapfelálláson (Bõregér vs rabok) kívül nem sok köze lesz a könyvhöz :)

Neogan
A detektív mód lényege, hogy különféle színekkel emeli ki a fontosabb tárgyakat, vagy az ellenfeleket. Ennél a résznél a vízköpõket kellene észrevenned a falakon. Ezekre fel tudsz kapaszkodni :)

triplet
A demóban mitt kell csinálni az elején? Azt mondja a játék kapcsoljam be a detektív módot, és nézzek körbe a környezetemben. Bekapcsoltam, körbejártam az egészet, de nem történik semmi.
Ötlet?!

Neogan

PoisonChihuahua
Tessék:
PS3
Xbox360

Ha pedig nincs LIVE-od:
Link
Na dobáljátok a linket,nekem kell ez a szar.
Neogan
A már befutott reviewekben 12+ óra játékidõ írtak, ami nem olyan sok viszont még így is több, mint a jónéhány mai game.

Ami számomra még kétséges, az az, hogy milyen szintû fejtörõket kapunk? Remélem agytornáztató feladványok lesznek, elvégre bõregerünk detektív :)

Meg a Riddle's Challenge-rész sem egyértelmû. Most akkor ezek tényleg puzzle részek lesznek, vagy csak a kérdõjeleket kell összegyûjteni?
Mert, ha ez utóbbi, akkor szívás.

Sadun Tryst
végigtoltam a demót, és meg kell, h mondjam nagyon kellemeset csalódtam :)
a grafika remek, az irányítás is egyszerû és a játék hangulata is nagyon ott van. :)

szvsz eddigi legjobb bõregeres játék ^^
erõsen gondolkodom rajta, h majd megvegyem. az egyetlen kérdés a szavatossága.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

toysoldier
?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Neogan
Nyugi, lesz itt pörgés, ha kijön végre :D

buklee
Nagy a tolongás:D Ahogy látom a konzolos fórumban csak a pc szidás meg a készülékek topikjaiban születik érdembeli mennyiségû hozzászólás

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

akyyy
WTF????????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

JohnnyNapalm
az is igaz<#merges2> sorry

toysoldier
az a játékos fórumba van, ez pedig a konzolos...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

JohnnyNapalm
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218625550

Neogan
A Rocksteady csapat játéka, nagy várakozásnak örvend.
Mivel közeledik a kiadás idõpontja (Augusztus 28) és még a konzolos topicban nem volt ilyen téma, ezért gondoltam, nyitok neki egyet. :)

Aki még nem próbálta a demót feltétlen adjon neki egy esélyt!

Írjátok le véleményeteket a játékról!

← ElőzőOldal 2 / 2