Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Normalon vittem végig és megadta az Easyt is.
Nagyon, nagyon jó a játék. A chalengekbõl a bunyók a végefelé nagyon durvák. Néha még a második turnuson se jutok túl, pedig azt hittem nagyon állatúl megy már a verekedés. A lopakodós extremen is élvezetes és végigvihetõ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ja és a Credits listát nézze végig mindenki!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Már bánom, hogy nem normalon kezdtem, de a Big Bang acsi miatt megérte :)
Kérdés: ha egybõl hardon nyomtam volna végig, visszamenõleg megkaptam volna az easy-ért és normal-ért járó acsikat is?
iszonyatosan jó játék!
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Így elõre is le merem fogadni, hogy a játéknak, a címén, a helyszínen, meg az alapfelálláson (Bõregér vs rabok) kívül nem sok köze lesz a könyvhöz :)
Ötlet?!
Ami számomra még kétséges, az az, hogy milyen szintû fejtörõket kapunk? Remélem agytornáztató feladványok lesznek, elvégre bõregerünk detektív :)
Meg a Riddle's Challenge-rész sem egyértelmû. Most akkor ezek tényleg puzzle részek lesznek, vagy csak a kérdõjeleket kell összegyûjteni?
Mert, ha ez utóbbi, akkor szívás.
a grafika remek, az irányítás is egyszerû és a játék hangulata is nagyon ott van. :)
szvsz eddigi legjobb bõregeres játék ^^
erõsen gondolkodom rajta, h majd megvegyem. az egyetlen kérdés a szavatossága.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mivel közeledik a kiadás idõpontja (Augusztus 28) és még a konzolos topicban nem volt ilyen téma, ezért gondoltam, nyitok neki egyet. :)
Aki még nem próbálta a demót feltétlen adjon neki egy esélyt!
Írjátok le véleményeteket a játékról!