Gázpisztoly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Amikor már másokért is felelõsségel tartozol ott nincs helye tévedésnek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Crea SMS: 11216
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ITT például dulakodás közben is megvédte a viselõjét.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Új verziójával 12mm-s gumit is lehet lõni
Sztem elég csinosra is sikerült 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
sztem az önérzetednek segít kicsit, pár suttyót le lehet vele teríteni, de ha igaziból vezsélybe kerülsz, mire elõrántod, 3X dugják a seggedbe, vagy lõnek a saját pisztolyoddal pofán...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Persze a rizikó mindig adott, hogy pont akkor akad el, mikor eksün van.
Mondjuk az automata üzemmódot kicsit betegnek tartom: (A videó elején látható, hogy 1 másodperc alatt kiköp 12-14 riasztót)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
higgyétek el jelnleg legjobb védekezési modszer! Amit 18 év felett bárki igénybe vehet.
persze karóba húzni még mindig nem szabad az orkot.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"a kurva..." 😄DDDDDDD
Amit a torveny nem tilt azt lehet es nincs errol jogszabaly, hogy 18 ev alatt nem lehet megvenni.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
de 18 év alatt megvenni még mindig nem lehet.
Amugy ITT lehet olvasni a viselesivel kapcsolatos dolgokrol.
Azért a Pálfy infó szak az számomra nagyon-nagyon hívogató volt.😊
A tanárok pedig már közel sem annyira jók,de az igazi probléma a diákokkal van.😞
És,akkor a topikhoz is: Kinek milyen pisztolya van?😊