Gázpisztoly

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd akkor érzem magam biztonságban, ha nem akad meg a golyó a faszi bomber dzsekijében.

mi a baj a keserûvel? konkrétan milyen hibája szokott lenni?
Mersant
olvassatok utana normalis oldalakon mielott vesztek valamit, mert keseru fele cuccokat nagyon szidjak 😉inkabb koltsetek ra egy tizessel tobbet, minthogy 50 loves utan kukazzatok ezt az "olcsot"...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ahhoz bõven elég egy gázspray is, és ha balul sül el, utána talán nem fognak meglincselni.

Amikor már másokért is felelõsségel tartozol ott nincs helye tévedésnek.

Guer
ennyi pénzért...

Guer
20 környékén volt amíg volt 😊
elsõ szériát elkapkodták ugylátszik...

Mersant
tok igenytelen, nezzel meg 1 Röhm revolvert:

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

nagyon jól néz szerintem! mennyibe fáj kb.?
Guer
ugyan kitérdekel....
formára sztem jó, ugy általában a forgótárasokhoz képest...

Legend Killer
szomorú, hogy mi van a mai világban.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

crea
Nmem tudom hazsnáltál e már élöben, de én tudom, h mit tud nyujtani nem kel lazt gondolni, h 20 ember ellen megvéded magad, de ha sétálsz a barátnõddel és szembejön pár "erõs" gyerek és belédköt lazán megvéded magad... Amugy én boxoltam versenyszerüen tehát bizonyos szintig megtudom védeni magam, de ezt egyszerübbnek találtam, és még akkora sérülést se okozok mint a verekedéssel.

Crea SMS: 11216

bens
akkor alulbecsült a támadó és nem volt elég elõvigyázatos 😊

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

SötétBarom
OBI-ban kell venni egy passzentos kézre álló fejszét akkor -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

0Fritz0
Azt senki sem várhatja, hogy egy gázpisztoly minden szorult helyzetbõl kihúzza az embert, viszont bizonyos helyzetekben meg sokat segíthet.

ITT például dulakodás közben is megvédte a viselõjét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

crea
Én már hazsnáltam éles szituban, (forgotárast nem kell kibiztositani) és nem cseréltem volna le egy esernyõre, hacsak nem valami nagy kungfus lennék. 😄

Mersant
ja, folleg ezek a guztustalan feliratok mutatnak marha jol rajta...<#levele>

bens
ezzel az a probléma, hogy a támadó általában nem szembõl jön, és nem tõled 5 méterre rántja elõ a kését, hanem az utolsó pillanatig rejtegeti. egyébiránt nem tudod olyan gyorsan elõhúzni-kibiztosítani-célra tartani, mint amilyen gyorsan elõveszi a kést és a nyakadhoz szorítja. személyes véleményem, hogy egy esernyõvel többre mész mint egy gázpisztollyal...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Guer
Keserû Magnum Defender
Új verziójával 12mm-s gumit is lehet lõni
Sztem elég csinosra is sikerült 😊

sz4bolcs
Nem az a lényeg, hogy a támadót teljesen hatástalanítsd, hanem hogy idõt nyerj a futáshoz.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Beszarás, hogy minden önvédelemhez kapcsolható topicban elõbb-utóbb elõjön az "amúgy hova mész középiskolába" téma. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

OrioN the S
azt hivjak szivasnak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

szucsy89
😄DD
Palinko
fifi
<#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nem értem amúgy ezt a gázpisztoly mániát...
sztem az önérzetednek segít kicsit, pár suttyót le lehet vele teríteni, de ha igaziból vezsélybe kerülsz, mire elõrántod, 3X dugják a seggedbe, vagy lõnek a saját pisztolyoddal pofán...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

én még mindig szkeptikus vagyok a használhatóságával szemben. Ha már annyira elfajul a helyzet, hogy fegyvert ránt az ember, akkor - véleményem szerint - a támadót teljesen hatástalanítani akarjuk, a további harc minden lehetõségét kizárva. Több mint valószínû, hogy ezt egy gázfegyverrel is elérjük, de mi van ha nem?

0Fritz0
Nekem van öntöltõs gázpisztolyom és valóban akad... 160 lövésbõl egyszer. (Tisztítás nélkül, folyamatos -ebbõl két tár automatán- tüzelés mellett) 😊
Persze a rizikó mindig adott, hogy pont akkor akad el, mikor eksün van.

Mondjuk az automata üzemmódot kicsit betegnek tartom: (A videó elején látható, hogy 1 másodperc alatt kiköp 12-14 riasztót)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

crea
Sziasztok! látom sokan nem sok reményt táplálnak a gázpisztoly felé, higgyétek el amig a dobba van lõszer addig nem rajzol senki zorrojelet sehova, 6 lövés bõven elég 5-6 embernek. én 1 lövéssel löttem ki 2 embert, ugy h kb 5 percig fetrengtekt a földön aztán féloráig nem birták kinyitni a szemüket az untig elég arra hogy elmenj onnan vagy kihivd a rendörséget ha olyan támadás volt. ha egymás mellett állnak 3-4 en akkor kb 3 lövésböl mindet lehet ártalmatlanitani mert a gáznak szórása van egy gázfelhõt lõ ki! én mindenkinek ajánlom és pont, h nem elijjesztésre mutogatásra való. ha ugyérzed nem tudod megoldani beszéddel, vagy kézzel verekedéssel akárhogy, akkor elõkapod nem mutogatod hanem lõsz. nem lesz olyan embre aki ellenáll neki. én oylat löttem csak probábol aki pesten votla tüntetéseken kapta az arcába a gázt, de aztmondta az ehezképest hegyi levegõ volt, másnap találkoztam vele a szemei ugy bevoltak dagadva mint akit agyonvertek...
higgyétek el jelnleg legjobb védekezési modszer! Amit 18 év felett bárki igénybe vehet.

degenerator
a legutolsó törvénymódosítás szerint már megvédheti magát, vagy a vagyonát úgy is, ha közben sérülést okoz az elkövetõnek.

persze karóba húzni még mindig nem szabad az orkot.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

solo
De a kettõ ugyan az a kat végülis, am igazadvan, fáradt vagyok már kicsit xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Mint a legtöbb önvédelmi fegyvernek,ennek sem az a lényege,hogy harcképtelenné tudj tenni 4-5 embert.

inkább menj, és játsz tovább a matchboxoddal!

azzal sem tudsz 4-5 ember elintézni, ha körülvesznek... <#wow3>
hát... 4-5 lövés minden emberbe és ha 4-5en jönnek rád... nem túl hatásos. inkább rendes lõfegyver!!!

"a kurva..." 😄DDDDDDD
lappang bennem <#hehe>
látens terrorista vagy... <#idiota>
lehet bennem van a hiba, de valahányszor meglátom a topik nevét, mindig géppisztolyt olvasok XD
15-20k között érdekelne engem gázpisztoly. tudtok ajánlani?
Nahjo, szerintem huzzunk aludni, mert ahogy nezem mar mindenki faradt. 😄

Gazpisztoly, nem legpisztoly... 😄

Jah, latom kozben rajottel. 😊

De meglehet. 😄 (megszerzes=megevetel)

Amit a torveny nem tilt azt lehet es nincs errol jogszabaly, hogy 18 ev alatt nem lehet megvenni.

igaz, biztos félreolvastam... kicsit fáradt vagyok...
solo
Megszerzés nem megvételnek számít?:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Nekem van itthon egy gamo af10 -esem.Dugattyús. Jóféle, elég pontos, de önvédelemre ugye nemvaló, mert "szánt" fel kell nyitni, majd visszacsapni, hogy sûrítsen a dogattyúban.

aha értem.
de 18 év alatt megvenni még mindig nem lehet.
Gp.hu-n: "A megszerzés és tartás mindenfajta életkori és egyéb megkötés nélkül TELJESEN SZABAD lett."

Amugy ITT lehet olvasni a viselesivel kapcsolatos dolgokrol.

😄
Azért a Pálfy infó szak az számomra nagyon-nagyon hívogató volt.😊
A tanárok pedig már közel sem annyira jók,de az igazi probléma a diákokkal van.😞

És,akkor a topikhoz is: Kinek milyen pisztolya van?😊

gugliban nézd meg, én találtam pár desert eagle utánzatot gázpisztolyban.