Szerelem

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsónak köszi. Amúgy, miért lehet ebbõl azt hinni, hogy kamu?
Aquir
Egyik fontos dolog szerintem hogy mivel még nem éltél még (relatíve) annyi évet, ezért érdemes megérteni hogy nagyon sok dolog áll még elõtted, és ez csak az egyik közülük amin úgyis át fogsz esni. Az ilyen érzelmi oldal persze fontos valakinek, és emiatt az elõzõ mondat talán nem vigsztal, úgyhogy A LEGFONTOSABB DOLOG!, hogy akármi is történik az életben, és akármi is a végkifejlet, arra fordítsd, hogy tanuljál belõle. Mert ha jól sül el, akkor semmi gond, jól estél át rajta, ha viszont rosszul sül el, akkor túlzott általánosítás nélkül is le kell vonnod egyfajta tanulságot, ÉS MÉG EKKOR SEM keseregni kell rajta túlzottan, hanem látni hogy ebbõl több tapasztalatod lesz, és ezt használhatod arra hogy könnyebb legyen késõbb.

Mert ha úgyis a te esete vagy, akkor csak önmagadat kell adnod vetítés nélkül, ha meg nem, és semmi nem jön be nála, akkor lehet nem lennétek jó pár. Persze próbálkozhatsz ha látsz valami reményt az õ részérõl, aztán a végén mondd azt hogy te mindent megtettél, ezzel is jobban érzed magad.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

elsõ körben szerintem tájékoztasd, hogy a péniszed meglepõen nagyméretû
második lépésként pedig szólj a modiknak, hogy töröljék a kamuregedet
Sziasztok! 13 éves vagyok és van egy lány az osztályban akibe szerelmes vagyok. Az a baj, hogy nem vagyok, jóképû, menõ, swag sem és a menõ öltözködéshez sem értek, azt sem tudom, hol vegyek gatyát. A csajozáshoz sem értek... az a típus vagyok aki alig bír megszólalni, de megtudom, néha röhögtetni. 2 éve jött az osztályunkba, a menõbb csajokkal barátkozott össze akikkel nem túlzottan,de jóban vagyok. Akkoriban elkövettem egy hatalmas hibát: elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé és megtapasztaltam, hogy õ olyan fajta akinek ezt nem szabad ezt megmondani,mert kerülni fog. Utána sikerült beetetnem, hogy csak a haverja vagyok és annyira közel kerültünk egymáshoz, hogy azt mondta én vagyok a legjobb fiú barátja. Akkor azt hittem, meglesz. De akkor egyszerûen megunt és normális, logikus indok nélkül megutált. Utána sikerült kibékülnünk, de azóta néha utál, néha bír. Amúgy õ egy kedvesebb fajta lány, de nem az eltúlozott fajta. Mostanában, gyúrtam, de sehogy sem látszik semmi. Nem jön össze semmi. Szép lány. Ezért is az osztályunkban minden fiú rá pályázik és vannak nálam erõsebb, izmosabb , jóképûbb fiúk is akiket bír. Depressziós, vagyok, de nem megyek orvoshoz, mert nem segítenek sosem. Az öngyilkosságon gondolkoztam meg a fûvön. De füvet nem tudok, szerezni, öngyilkos, meg egyszerûen nem merek, lenni. Mit csináljak? Segítsetek légyszí. Tanácstalan vagyok , hogy hogy szerezhetném meg. :((((( Segítsetek.
xDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Kommenteltem is rá: "Hát akkor baszódj meg!" :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ja... Újév körül épp az járt a fejemben, hogy végre találtam egy pécsi bandát, akiknek a koncertjére szívesen elmennék, nézem õket facebookon, mikor lesz koncertjük, erre egy ilyen post fogad: "Feloszlottunk." :D

Csak volt? :(
zenélhetnének még.
matyi0323
Ez viszont fordítva is elég gáz..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sz4bolcs
Pécsi formáció (volt):

http://www.youtube.com/v/yz0u_-xGie4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

van agyunk? meddig terjedek én ki pontosan, hogy magamba foglalom az agyamat
drsenorita
nem mondtam, hogy más keveset gondolkodik. elvégre azért van az agyunk, hogy használjuk:D

mindenki azt hiszi magáról, hogy nagyon sokat gondolkodik, a többi ember meg keveset.
drsenorita
õ nem lány, ezt már tanúsíthatom:D

sz4bolcs
ejj :D elõször azt hittem, te is pécsi lány vagy.

Rage47
<#boxer>
chhaya
lol :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

drsenorita
túl késõ van a bunyóhoz:D

ezt nem hagyhatod!!!

csajbunyó lesz!! <#beka2>

drsenorita
hát, nem az enyém a fórum, úgyhogy nyugodtan:D

chhaya
Már bocs hogy beleugatok :)

drsenorita
biztosan...

chhaya
Nem, nõk is képesek rá, és határozottan kellemes állapot.:D

drsenorita
off? na nekem olyan sosincs. nem megy, hiába erõlködöm... ezt magyarázta a volt barátom is, és hiába mondtam neki, hogy nem megy. de ez lehet, hogy lány mivoltomból fakad és csak a férfiak tudnak nem gondolkozni...<#nemtudom>

sz4bolcs
Ez ilyen sejtés-féle. Neked is megy, amikor offra van állítva az az izé a fejedben.

drsenorita
akkor honnan tudod, milyen allûrjeik vannak?:D

sz4bolcs
Nem tudom, még nem találkoztam hercegnõkkel. :(

drsenorita
hercegnõ??? nem kényességbõl nem szeretem. különben is, a hercegnõk szeretik a sportot?<#szeret> mert én igen. inkább az, mint a fõzés... viszont sokáig aludni szeretek, nagyon is:P

sz4bolcs
Milyen hercegnõ allûrjeid vannak még? :)

drsenorita
utálom a fõzést<#unalmas> takarítás közben meg általában zenét hallgatok...

sz4bolcs
Pedig egybõl kitaláltam, h. fõzés, és takarítás közben. Olyankor igen veszélyesek a pislákoló neuronok..

drsenorita
nem:) azt nem mondom el, hogy milyen helyzetben:D de szerintem annyira nem rémes, ha az ember sokat gondolkozik (elvégre a kenyeremet is ezzel fogom majd keresni:P); csak idõnként. viszont tényleg vannak olyan helyzetek, amikor legjobb lenne egyszerûen kikapcsolni az agyamat egy gomb segítségével és csak akkor vissza, ha le van tudva az ominózus dolog...

sz4bolcs
Annyira rossz vége lett? :)

drsenorita
bizonyos helyzetekben igen. de azt nem kötöm az orrodra;)

sz4bolcs
Nem próbáltak még leszoktatni róla? :)

drsenorita
mondtam, hogy nem vagyok az:D csak sokat gondolkodom:P

sz4bolcs
Látszik, h. nagy szocos vagy. :)

drsenorita
ezt értem. bár szerintem ki lehet érdemelni, legalábbis nálam már érdemelte ki egy bizonyos személy... viszont azt nem értettem a kommentedben, hogy ha õ nem tudta lezárni az elõzõ kapcsolatát, akkor mért õ kérdezõsködött... na mindegy, ehhez nincs is közöm...

sz4bolcs
Ha valaki fél attól, hogy megsebzõdik, nem tud bízni a másikban, olyanra nem érdemes energiát pazarolni. Ahogy kedves olvtárs írta: Bizalmat nem lehet kiérdemelni, csak elbukni.

drsenorita
bocsi. (de én nem vagyok a barátnõd:P) csak mondanod kell, és akkor nem kérdezõsködöm. de nem értem, mi köze egymáshoz a kettõnek. mármint hogy "Túl sokat kérdezett, és nem tudta lezárni az elõzõ kapcsolatát"...

sz4bolcs
Aha, valahogy úgy, ahogy most te. :( :)

drsenorita
tõled kérdezett sokat?

sz4bolcs
Túl sokat kérdezett, és nem tudta lezárni az elõzõ kapcsolatát. :(

drsenorita
és akkor mi a gond most az említett lánnyal?

sz4bolcs
Én teljesen meggyõzhetõ vagyok szívügyekben. :P

drsenorita
nem értek hozzá, csak én nem szeretem feladni. az elkövetett hibákat nem lehet eltörölni, de próbálkozni mindig lehet, hátha lesz még belõle valami jó. én így látom. és meg tudok õrülni a fafejû, értetlen emberektõl, akik rögtön feladják, amikor az elsõ negatív élmény megtörténik...

sz4bolcs
Odadom szívesen, ha ennyire értesz hozzá. :)

drsenorita
nem félig, hanem idõlegesen. amit aztán megcsomózol, de nem biztos, hogy olyan lesz, mint elõtte. vagyis majdnem biztos, hogy nem lesz olyan, de hasonló még attól lehet. mindig meg kell próbálni...

sz4bolcs
Olyan középleg... Szokott valami félig elszakadni? :D

Oldal 1 / 8Következő →