Twitter

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello, én próbáltam beregelni de mikor a telószámom beírom akkor ezt írja ki:
"Oh, snap! We couldn’t find you (or your device)."
Köszi elõre is segítséget...

JohnnyNapalm
itten vagyok én is

N o N a m e
LasDen
én össze-vissza...mikor többet, mikor kevesebbet....sokszor meg csak a blogom reklámozom :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Én mindig tweetelek vmit. Akad hasznos is olykor.

akyyy
Az a baj hogy vannak akik kurvaskat twittelnek, viszont vannak akik kurvakeveset, viszont hasznosakat, de sose tudok róluk, ha cask külön meg nemnézem õket.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen
yep...:D pl én :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vannak még sg-s arcok rajtuk kívül?
az szerintem fasság, semmi értelme
passatgt
adocu sem rossz, csak 1 szót lehet írni:D

http://adocu.com/

ivjoe
Van,ahol nem az a napi tweet, hogy elmentem a budira. :(

pl vannak hírcsatornák, stb de nézz szét.
REPS0L
azért ha barátnõ irogatna twitteren, biztos szívesen olvasgatnád :)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

joebacsi
Hasonló érdeklõdésû emberek között biztosít egy laza-személyesebb kapcsolatot. Persze sok a szemét, de azért sokan vannak akik tényleg valódi értékeket adnak át twitteren keresztül. (Persze ez nem mûködik minden területen.)

Másrészt nagyon gyors az információáramlás sebessége rajta keresztül, rengeteg hír van, ami hamarabb terjed el twitteren, mint hogy az elsõ hírszájt írna róla egy cikket.

Egyébként én sem éreztem rá annyira, itthon szerintem még mindig leginkább a kockák játszótere :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

utálom. webisztánon is mindig van twitterszemle, ó istenem, 140 karakterben persze lesz vmi izgi. blog.hu szemle miért nincs?

gecire túl van ez hypeolva.

passatgt
hajrá

<#eljen>

Dynamic
Érthetetlen számomra, hogy miért lesz az ilyen haszna nincs marhaságokból divathullám, világsiker. Fõleg, amikor olvasom, hogy Csabikáéknál éppen elfogyott libamáj konzerv, Gizike holnap hajat fog mosni és egyéb érdekfeszítõ információkat, akkor elgondolkodom, hogy létre kéne hozni a "csak nyúlfogú lila szmájlikban beszélhetsz" nevû hasonlóan értelmes alkalmazást, aztán ki tudja...
AntiHero
lehet akkor követni engem is de minek:Dhttp://twitter.com/Antih

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grizzly21
hm, ki ez a buta senkihazi picsa?

grizzly21
gazdasagilag nyilvan kurva jo otlet volt:)

Es az is biztos, hogy mindenki azt csinal amit akar.

FZoleee
lol<#banplz>
FZoleee
hát kb<#idiota>
goblintower
én csak tripperezni szoktam az is jó...

Shit Fuck Shit! Goblin Tricks! Szar Basz Szar! A Goblin Csal!

PrisonMan
KOVI <#banplz>

Bazz mi lehet benne?! Nagyon "kemény" forgatási nap volt a mai <#idiota><#idiota>

SLICK
miért érdekel, hogy más mire "bassza el" az idejét? :)

az Obvious egy rakás pénzért fogja eladni, szóval szeretnék én is ilyen rossz ötleteket
a felhasználók élete meg kit érdekel? szabad akaratuk van, azt kezdenek vele, és úgy osztják be ahogy nekik tetszik
grizzly21
ennek a poenja egyebkent az, hogy mobillal tudsz irni, meg a kereso miatt jo a marketingeseknek (is), megtudni kit mi erdekel.

szerintem egyebkent kifejezetten rossz otlet, csak meg egy indok, hogy az emberek megtobbet basszak el az idejuket a gep elott, foleg ha minden szart beirnak (Most ebedeltem, stb..). neha lehet ertelme.

LasDen
nekem is van twitterem, de nem szoktam írni :D

Benny04
nem igaz, h még nincs neki topikja :o
ezer éves oldal...

SLICK
egyébként Windows XP-re a Twhirl nevû twitter alkalmazást ajánlom. Vistára pedig a blu -t. Én az utóbbit használom és meg vagyok vele elégedve.

SLICK
Én is fent vagyok twitteren és nagyon jó dolog. Aláírásomban a címem, ha valaki követne. Amúgy magyarok között ott van még Bognár Évi is mint híresség.
Egyébként ez valóban nem a szátroknak van, néhányan beregelnek és annyi, jó kis közösségek kialakultak már, ilyenben vagyok benne én is. Elég aktívak is az emberek, sok jó cuccot megosztanak érdekesebb linkek, képek, videók, akkor Win/Mac segédleteket stb...
Szóval hasznos, bár én inkább csak azt írom be amit csinálok vagy épp történik velem vmi vagy a környezetemben, végülis igazából erre jó a Twitter.

a legjobb benne egyébként a 140 karakter - ennyit az ember szívesebben olvas/ír, mert nem tart sokáig

Heroes-hoz kapcsolódó személyek meg van még sokmindenki

pl. a Blizzard is most indított Starcraft, Warcraft, Diablo twittert
Csuhai G
Pedig a legtöbben valóban maguk írják a bejegyzéseiket. Gondold el, folyamatosan utazni egyik országból a másikba a fellépések miatt, elég fárasztó. Ilyenkor elõkapják a laptopot, mobilt és írogatnak, hisz egy autóban/repülõn nekik sincs jobb dolguk.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

FZoleee
Ashton Kutcher is fennvan, de hogy magyarokat is említsek: Kovi, Zimány Linda, Steiner Kristóf (<#idiota>)
Matt07
van ilyen is de nem kell általánosítani. ott van sok NBA játékos akik a pl. saját maguk írják a dolgokat és elég sok van belõlük.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

VinylToy
Hoppá elfelejtettem hogy linkelni is lehet :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
http://twitter.com/MrVinylDJ

szeressük... :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

akyyy
De nem csak sztározásra jó, én azt cask úgy irtam mert nem jutott más eszembe:D

Monjduk honlapnak is lehet twitterje, rajta keresztül hireket olvasni, amit nem tesznek ki, esetleg ha van uj cikk, kilinkelik, stb.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

miilann04
a twitter az jó.
bár én nem írok semmit csak followolok.
amugy biztosan vannak olyan sztárok akik helyett csak felbérelt emberek írogatnak, de szerintem abból van kevesebb, baromi sokan vannak akik saját maguk írnak.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
de vannak azok a sztárok ugye, akik koruktól adodóan benne vannak ebben az egész twitter, facebook, myspace dologban....

PrisonMan
azért azt én sem akarom elhinni, hogy _minden_ sztár ott ül, és írogat. Persze lehetnek olyanok akiket ez érdekel, de a mostanság politikusok, stb stb fent vannak, azok tuti nem twitterezéssel fognak bajlódni

LasDen
manapság már igen...bár mondhatom úgy is bannolták :D

akyyy
Miért, több is van?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jackcsabi
Hát khmm... egyik barátnöm Twitteren beszélget valami sztárral... Csak nem akarja elhinni, hiába mondom, hogy valami felbérelt ember irogat... az ilyen sztárok nem foglalkoznak ilyesmivel...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

akyyy
Aki esetleg engem akar követni<#idiota>
akyyyc

akyyy
A Twitter egy ismeretségi hálózat és mikroblog-szolgáltatás, mely lehetõvé teszi a felhasználóknak, hogy rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanak (formázatlan szövegként, maximum 140 karakter hosszúságban) SMS-ben, a Twitter honlapján, azonnali üzenetküldõ alkalmazásokon, egyéb, a Twitter API-t használó programokon (például Tritterrific) vagy webes szolgáltatásokon (például Netvibes) keresztül. A Twitter rendszerét 2006 októberében a San Franciscói Obvious Corp. létesítette.

Forrás: Wiki

Vannak már szép számmal magyar honlapok, ahol összegyüjtik a twitterezõket, és válogathatunk a profilok között, kit érdemes követni, kiknek hasonló az izlése a miénkel, stb.

Olyasmi mint egy blog, de csak pár soros bejegyzést lehet rá írni.

Sztárok is vannak fent, akikrõl így közvetlenül elsõkézbõl kaphatunk infókat róluk, stb.

Persze a lnyeg lemaradt:
http://twitter.com/

← ElőzőOldal 2 / 2