Egyszerűbb névvel jönnek a GeForce kártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Személy szerint mint vásárlót ez ápszolute nem érdekel.Beleszolni ugy sem fogok tudni hápogni meg minek?Értelmetlen szájtépés lenne.Max véleményem lehet.
Ellenben az viszont rengeteget számit hogy egy egy vga gyártó mennyi támogatást ad az adott szegmensben a kártyájához.Ez mint vásárlót is érdekel,és mint játékfejlesztõt is.Ezért is irtam lejebb hogy én személy szerint sajnálnám ha az NV kiesne,mert nagyon sokmindenben sokkal elörébb tart mint bármelyik vetélytársa.Nem véletlen az sem hogy a kártyáinak a Driverei ennyire okésak.Szerintem a megbizhatóság,használhatóság majd ugyanannyira fontos mint az ár és a sebesség.
Nem szabad azt sem elfeljeteni hogy az NV nem keveset tett hozzá ahoz hogy a jatékfejlesztõk élete sokkal könyebb legyen és sokszor a maxot ki lehessen hozni az adott technologiából amit a kártyáikban felvonultat.Nem beszélve a rengeteg tool-okbol,technikai segitségekbõl,teljes supportbol amiket ingyenesen elérhetõvé tett.Anno mikor a 3dfx kifeküdt nagyon megdöbbentem(bevallom nagyon szerettem a Voodoo-kat😊 de szvsz most sokkal nagyobbat veszetene a világ ha az NV kiesne.Persze ugyan ez igaz az Ati-ra is.
Nvidiám is kétszer volt, ill. most van a 3-ik, amikkel teljesen megvagyok elégedve. AMD-tõl egy életre elment a kedvem.
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"A GT300ról semmiféle információ nincs, maximum a fanok álmaiban, ellentétben a HD5xxx-el."
Van, csak nem kizárólag az SG-n kéne olvasni😊
Frayer:
"Ahogy beszáll az intel a video iparba, és eljön a sandy bridge idelye, az nvdia lehúzhatja a rolót."
Hát én azért nem sok reményt fûznék az intelhez...
Sir Ny:
"egyébként mi az a nagy AMD hype? egyre másra csak azt olvasom a fórumokban, hogy az intel így lefizette az embereket, az nvidia úgy lefizette a játékfejlesztõket."
az AMD meg a fórumozókat 😄
Adenoma:
"biztos hülyeség, fõleg ha ennyien beszélnek róla, sõt még bírósági pereskedés is van belõle..."
Nem tudom hol olvastál olyan cikket, hogy bíróság elé kellett állnia az nvidiának, mert lefizette a játékfejlesztõket.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ellenfelei rendesen behúzták most a csõbe. Plusz saját balfaszsága miatt magát szivatta meg mostanában a cég.
Ahogy beszáll az intel a video iparba, és eljön a sandy bridge idelye, az nvdia lehúzhatja a rolót.
Nembaj.
Megérdemlik amiért kibasztak a 3dFx-el. Amit annyira bírtam, és akik törekedtek a játékok függetlenítése felé, nem erõltették azt a kurva szar Direct X-et.
Eltûntek, és ezzel mi szívtuk meg a legjobban, mert a dx-et is licenszelni kell.
Az openGlide-ot meg nem támogatja a winfOs.
Mi szívunk a legtöbbet állandóan.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
http://goo.gl/gd6Zi5
Elnézést elirtam.
Sanyix:
persze, hogy nincs, mert még meg se jelent 😊.raedon 5870 se létezik még.
és többször is volt már olyan hogy hasonló nyomás alatt nagyott alkotott az Nvidia.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
2. a gt300 számos újítást fog tartalmazni (uj MIMD,CUDA 3.0,openCL,ogl 3.2)
3. a gt300 ~3 GFLOPS számítási teljesítményt nyujt majd, az 5870 pedig ~2,8 GFLOPS tehát teljesítményben is közel azonosak lesznek
4. az Nvidia igen is fejleszt csak nem a desktop GPU-k terén, hanem az ultramobil eszközök között (tegra,ion)
A DX 10.1 viszont jo lépésnek tünik,mert 1-2 év mire egy uj technologia beérik és igy még az aktuális kiforrott tech-et lehet használni a megvett kártyákon(már ha valaki venni is fogja ugye mert jelenleg az ati 4000 es szériái nekem sokkal erösebbnek és piacképesebbnek tünnek)..jo stratégia.
Személy szerint én DX 11 es kártyát csak akkor vennék meg ha az nagyon low árban lenne.Igaz ez minden ujdonságra.Soha nem veszek meg olyat ami most debütált.Nem vagyok saját pénztárcám ellensége,és a gyártok nem arrol hiresek hogy minden amit behoznak azonnal flottul megy is...nincs se pénzem se kedvem a driver+pach mizériákba belemerülni.
De én még nem irnám le az NV-t.Volt sokkal szarabb helyzetben is(lasd: Geforce 5xxx széria)Nem örülnék annak ha letünne a levesbe mert jelenleg az egyik legfontosabb VGA gyártó cég aki amellett hogy vga-t gyart támogatja a jatékfejlesztést,nem beszélve a hatalmas support-ról(amiben még mindig egyedülálló!az Ati még nagyon lábadozik ezen a területen sajnos..késön kaptak észbe).Nekem mint vásárlónak sem lenne jo ha kiesne a jatékból.Sött,az lenne a jo ha még beszállna 1-2 gyártó.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nv1 : nvidia nv1
nv3 : nvidia riva
nv4 : nvidia riva tnt
nv5 : nvidia tnt2
nv10 : geforce256
nv11 : geforce2mx
nv15 : geforce2
nv17 : geforce4mx
nv20 : geforce3
nv25 : geforce4ti
nv28 : geforcego
nv30 : geforcefx
nv40 : geforce6
nv47 : geforce7
nv50 : geforce8
nv55 : geforce9
nv60 : geforce 100
nv65 : geforce 200
nv70 : geforce 300
Azert hazon belul szepen linearisan szamoznak, csak a marketingesek fele ez valahogy soha nem jut el...
https://twitter.com/foodlfg
És egyébként is a szoftveres rendelés veri a legnagyobb dx verziószámokat is.
Úgyhogy ne ugassatok be jóvan ? <#vigyor5>#vigyor5>
Windows 7
--------
MerlinW
készül, mivel máshogy nem kaphatnak az nvidia kártyás notik/pc-k premium matricát a gépeikre, dobozaikra 😊 ahhoz hogy ezt megkapja legalább a dx10.1 kell 😊
-------
A1274815
Elég durva ütemben fejlõdnek az intel gpu-k xD vigyázz a szavakkal xD
😄DDDD
fotográfik kolomp edisön :D
anno az Nvidia azt mondta nem kell fizikai gyorsítás, hülyeség, felesleges.. erre megvette a Phisyx-t..fura..
vagy ott volt a híres csalásuk a 3dmarkban, 20%ot csaltak a driverekkel, az Ati 8%al asszem, és mi volt amikor kiderült? Az ati csalt-ot skandálták és ujjal mutogattak.. fura módon az NV fanboyok verték is a mellük hogy csalt az ATI azért jobb.. csak sajnos kevesebb csalás miatt volt jobb.. 😄
én már várom az új szériáját az ATI-nak
Végre beindulni látszik a verseny. Ideje volt már.
Emellett az AMD/ATI tudott rendesen lépni (õk hasonló módon voltak lemaradva az SM3 bevezetésénél); és a DX9 sem az volt, ami az elején megjelent, hiába volt több évig egy néven (megjelenésekor még SM2 sem volt; a DX9 végén meg már SM3-nál jártunk/járunk - ennek megfelelõen volt DX9, DX9a, DX9b, majd DX9c).
Kevesebb licence díjat fizetnek utána. Amúgy õk most az OpenGL 3.2-vel nyomulnak, miközben az AMD/Ati-ban csak 3.1 lesz.
Ha készülne akkor D11-es kártyákkal jönne októberben, ahogy az Ati.
DX10.1-et már a Vista is kezeli több mint egy éve😊
Lövésem sincs, mi a jó Nvidia-nak abban hogy a 10.1-el tököl...
[merlinw.org]
egyébként már az, hogy az nvidia ennyire készül a windows seven-re azt jelenti számomra, hogy a gyártók komoly potenciált látnak az új os-ben.
ps: a zöldek nagyon gázul viselkednek