Rise FM

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van jobb

A pont fm a kezdetekben volt jó, Pantera, Helloween is ment napközben, de a végén már sláger rádió 2 lett belõle. Borzalom volt az egész!

Mészy
Nézõpont kérdése 😄

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Zetorg
"Ez rockzenét 100%-ban. A könnyûtõl az egészen keményig. Ezért is zavart meg a dolog, amikor a kedvenc rádióm frekvenciáján megszólalt a Pont FM. Nem gyenge sokk volt..."

😊

Mészy
Ez rockzenét 100%-ban. A könnyûtõl az egészen keményig. Ezért is zavart meg a dolog, amikor a kedvenc rádióm frekvenciáján megszólalt a Rise FM. Nem gyenge sokk volt...

Ez a pont fm, ez milyen stílusú zenét képvisel amúgy?

Mészy
Én személy szerint örülök neki. Párszor kénytelen voltam hallgatni a munkában... Hát...
Minden számot 20x ismételnek, ezek után még van olyan, aki kéri a kívánságmûsorban is...
A Pont FM sokkal igényesebb ezen a téren. (is)
Most a zenei stílusokba nem mennék bele, mert nem szeretnék senkinek a lelkébe belegázolni semmilyen szinten.

werkfilm
drogos rádió

King of Roads
várlyá ijen rádió van a san andreasban is <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sanyix
ja a végén már sok volt a dagadt feka nõs rnb-ház keverék, meg úgy simán rnb, ami bizony durván szar.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

én errõl még nem is hallottam

Zetorg
remélem lesznek újra más frekin.
most nincs normális adó 😞

Nem kar erte, ugyis nagyot zuhant mar a szinvonal. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kár érte. Most kénytelen vagyok roxy-t hallgatni a kocsiban. Amúgy netes adás még van.

Lekapcsolták a Rise Fm-et!!!!
http://index.hu/kultur/media/2009/08/27/rendori_segitseggel_hallgattattak_el_a_rise_fm-et/

Mi a véleményetek róla?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Ez a Ris Fm nem hivatalos topickja! Szeretettel várunk minden hallgattót a 88.1-es hullámhosszon!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

← ElőzőOldal 2 / 2