Hollywood Undead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég partysra vették a figurát, nagyon rockot nem is hallani az új albumon, de nekem nagyon tetszik.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
http://www.tenke.hu
Nekem a Street Dreams az abszolút kedvenc, de a Bullet-et is imádom.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mondom miazIsten?Ezek ilyenek is csinálnak?😮
Eddig csak az Undead c. számukról ismertem õket,az eleje a refrénnel naggyon tetszett.Aztán nem is nagyon néztem tõlük több számot,mer nem szeretem a rapet,de mikor emgtudtam h Azt a számot õk csinálták..Huh..Jó lenne több olyat halani tõlük,mint a This Love This Hate volt.A Young sem rossz,hasonló,a többi viszont inkább rap,mint rap-rock keverék.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Young!
This Love, This hate
meg a Black Dahlia csak az már volt linkelve +fav
#7 a Black Dahlia tényleg ütõs, egyik legjobb
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Link
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
http://www.tenke.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
City, nekem ez a kedvencem
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi