Soul Eater játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sokáig tart elõhívni mondjuk ^^
Ez meg a rendes ^^
@
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
A Battle Resonance jópofának tûnik... de az ilyen animés-verekedõsekbõl (mármint ami konkrétan anime/manga/vn/etc után készül, és nem csak olyan stílusban) szerintem a Fate/Unlimited Codest egyik sem übereli... Bár ezt csak videók alapján mondom...
@
Na szóval innen le lehet tölteni naruto-kunon is csináltam ilyen témát..katt
@
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Itt a fórumon vannak egy páran akik szeretik ezt az animét (én mondjuk nem láttam) és értelmes hozzászólásokat fognak produkálni. Addig is bírd ki.
Ja és legközelebb jobban figyelj a helyesírásodra ;D
(vagy használj firefoxot, ott aláhúzza a rosszul leírt szavakat pirossal)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
(firefox-ban van helyesírás ellenõrzõ, tudom ajánlani)
Töltsük le az internetet!
Gondoltam
"eggyik"
egyik
"Aszsem"
Azt hiszem, Asszem
"jütt"
jött
"belölle"
belõle
"lessz"
lesz
"lesõ"
elsõ
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ps2-psp: Battle Resonance link
nds:Medusa no Inbou link
Wii:Monotone Princess link
Én a Battle Resonancét végigvittem nagyon jó játék!Gondolom lessz 2.része is mivel az lesõ csak a 24.részig játszódik +a Kishin sincs benne.