Ismét csalt az Eidos?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Commandos és a Tomb Raider széria kapcsán pozitív képeket kapcsoltam anno az Eidos-hoz, de az utóbbi néhány évben hatalmasat zuhantak a szememben. Gusztustalan, amit ki nem találnak és meg nem engednek maguknak.

Szerintem ez 2009 legjobb Batman-es FPS(?)-e, ami Arkham-ban játszódik
ezt látatlanba megmondom
Danecay
Hát én is kipróbáltam a DEMO-t, de ki nõttem én már ebbõl, és hát nem is az én stílusom ez az üsd vágd csihi puhi, elég a bal egér gombot nyomkodni és megcsinál minden látványos mozdulatot magától típusú játék. Lehet ha 10-20 éves környéki lennék lekötne, de szerintem akkor sem hosszútávon, így meg még a DEMO-t sem játszottam végig.

És hogy ismerik el? Két teszt alapján, amit amúgy is megfizettek?

És biztos nincs ilyen jó adaptáció? Konzolon sem? Mert a cikkbõl nem derül ki, hogy only PC. Nekem zavaros a cikk alapján, de majd megmondják.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Rage47
A Guiness rekord szerinti legeslegjobb címre gondolsz? Mert az a képregény adaptációkra vonatkozik, úgy tudom. Képregény játékok közül pedig ez a legjobb szetm.
NEm szar a játék. Elismerik, mivel jó eredményeket kap. Csak nem a legeslegjobb. Viszont ezt a címet megkapta még a többi teszt elõtt.

De a játékot a cikk nem szólta le. Igaz vannak fanyalgók, de azok véleményét át lehet ugrani.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Tinman
Csalás van a dologban, tény.
De nem tudná tartani ezeket az értékeléseket, ha egy kalap szar lenne.
Nem az, nagyon nem... így a csalás volt felesleges.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pont ez a lényeg... nem számít az egész csalósdi, kiderülõsdi, mert a játék !JÓ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
S-Z-Á-N-A-L-M-A-S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A demo és a demo végén lévõ videó alapján sztem nagyon jó (lesz) <#nyes>
Rage47
De nem az. Nézzétek meg a demot. 😊
NEm értetted meg a cikket.

"A Minden idõk kritikailag legelismertebb szuperhõs játéka címet ugyanis megjelenése után két nappal megkapta, akkor az átlaga 91,67 százalékon állt."

Szóval két nappal a megjelenés után, azaz a tesztek többsége elõtt.

IMYke2.0.0.0
Ettõl még lehet szar a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
N.E.M. S.Z.Á.M.Í.T.!

A Batman az év legnagyobb meglepetése és pozitív csalódása lett!

"akkor ez lemehet 90 százalékra is."

Mirõl is beszélünk? Egy 80%-os átlagértékeléssel bíró játék már erõsen jó címet feltételez és garantált szórakozás. A játék átlag megítélése 90%-ra leeshet? NA BUMM! ^^

Nem értem miért balhézik az Eidos. Biztos van egy (vagy több) fasza marketinges "szakembere". A programozók lekoptatják az ujjaikat, hogy remek játékot dobjanak össze, a nagypofájú erõszakos menedzsment meg lejáratja a céget. <#shakehead>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jó kis sztori. 😄D

Egyébként nekem tökre nem tetszenek ezek a zárt terek. gametrailersen nézetem belõle rivjút és ilyen zárt konzolos gámának nézett ki..

https://twitter.com/foodlfg

Szégyen. Nem értem ,hogy egy amúgy is jó játékot (sok játékos odavan érte) miért kell lejáratni? Nem elég a játékosok sikere, kell még a pátosz is?