Ismét csalt az Eidos?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt látatlanba megmondom
És biztos nincs ilyen jó adaptáció? Konzolon sem? Mert a cikkbõl nem derül ki, hogy only PC. Nekem zavaros a cikk alapján, de majd megmondják.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De a játékot a cikk nem szólta le. Igaz vannak fanyalgók, de azok véleményét át lehet ugrani.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De nem tudná tartani ezeket az értékeléseket, ha egy kalap szar lenne.
Nem az, nagyon nem... így a csalás volt felesleges.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A Minden idõk kritikailag legelismertebb szuperhõs játéka címet ugyanis megjelenése után két nappal megkapta, akkor az átlaga 91,67 százalékon állt."
Szóval két nappal a megjelenés után, azaz a tesztek többsége elõtt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Batman az év legnagyobb meglepetése és pozitív csalódása lett!
"akkor ez lemehet 90 százalékra is."
Mirõl is beszélünk? Egy 80%-os átlagértékeléssel bíró játék már erõsen jó címet feltételez és garantált szórakozás. A játék átlag megítélése 90%-ra leeshet? NA BUMM! ^^
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként nekem tökre nem tetszenek ezek a zárt terek. gametrailersen nézetem belõle rivjút és ilyen zárt konzolos gámának nézett ki..
https://twitter.com/foodlfg