Iskolakezdési ötletek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is tuti hogy a 100kilós táska miatt lett gerincferdülésem! amúgy meg szerencsére már túl vagyok ezen az idõszakon, indul a fõsuli, ahol egy laptop lesz az egész felszerelésem 😄 nem kellett aggódnom semmilyen nagybevásárláson, csak annyi teendõm volt még, hogy saját számlát nyitottam, amit amúgy mindenkinek ajánlok, fõleg a választásomat: http://erstebank.hu/extras/fiatalsag/

zoliii
Androidos tábla pc kéne minden gyereknek, így a könyveket nem kéne megvenni! 😄 Könnyebb lenne a táska is! Én mindig füzetbõl tanultam, nem értem hogy szülõkkel miért vettetnek meg 1 csomó fölösleges könyvet!
Ez is csak arról szól, hogy kopasszuk meg a szülõket! 😞

AudiQuattro
Kösd fel magad.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Yoda001
omg

http://9gag.com/gag/5135249

Jajj vegyünk ruhát, meg melyik boltban milyen leárazás...Nincs jobb dolga itt senkinek? Ez egy tudományos fórum amúgy is.

Hát hihetetlen, az SG jobb, mint a vígjáték. Mégis kit érdekelnek ezek a reklámok? Tényleg ezért kaptak pénzt, v csak heccbõl? Õrület. Van még kismillió fórum, miért ezt kell teleszemetelni egy amúgy is senkit nem érdeklõ témáról?

Hol a legjobb bevásárolni a suli elõtt, akciók ilyesmi ?

hát a fekete piacon! <#idiota><#nyes><#banplz>

belapeter
Én balassagyarmaton vásároltam be a suliba,elég olcsón vettem mindent.!
Nekem ezt jól megérte,de tényleg,hogy nyittad a topikot?<#vigyor3>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

zyppy
impactgunson most vannak jó akciók. érdemes ott is szétnézni

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Heffi
Remélem azzal tisztában vagytok, hogy az elsö félévi informatika órai feladatok között ott van az sg-re idióta reklámtopik nyitás is.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

yakisha
ezt még mindig nem zárták be? xD

Terensz
Nincs is jobb egy szeptember eleji Banama-túránál <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Szerintem ez a legjobb ajánlat Pesten: SZAROSLINKEM.hu
leho94
ezért nemkell wifi az iskolába A:?S?:ADS

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

matyi0323
lol😄😄<#idiota><#idiota><#vigyor>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

passatgt
amúgy szerintem 1 ember volt, csak magának válaszolgatott, nem kell ehhez több ember😊

amúgy most az árkádban nagy leárazás van<#idiota>

matyi0323
jó a logód😄😄
sulikezdésre vetted?XD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tigeroo
hagyjátok már õket, lehet szarért-hugyért csinálja a tag ezt a reklámot😄
a gonosz fõnök meg pisztolyt fog a fejéhez hogy robotoljon!
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

matyi0323
😄DDDDDD

Petka
Beregelem ezt a domaint 😄

Atkamon
lol, ez lesz most a legújabb reklámtrend az SG-n?😄 Skizofrén felhasználók?😄

matyi0323
Vettem 😊
Jól jártam..még ingyé' vóót' 😄

tigeroo
vegyetek mély levegõt
[HUN]FaTaL
szaroslinkem.hu :AD😄:ASD_:SAD_😄A_D

http://goo.gl/gd6Zi5

greg benz
Gyönyörû ami mostanában folyik itt sg-n.. a friss fórumok közt van szinte egymás után 7 törölt topik,ez lesz a nyolcadik..

ViniSoundz
te figyejjé mááá. nálatok még csak most lesz az évnyitó? milyen idõszámítás szerint élsz?
"Hol a legjobb bevásárolni a SULI ELÕTT, akciók ilyesmi" Elõtt???

Nem utána vagyunk? Nahdemindegy, mer engem úgysem érdekel, csakhát undorítómárezkéremszépen. Gondolkodomvalamirõlgyorsannyitoknekitopikot dolog már egyre durvább lesz.
Törölt felhasználó
lol,mi lesz így az sg -böl??
4 ban kapásból kamureg gratulálni tudok :S

mi a szar ez??<#idiota>

5c0rp330n
loltopic

NEOreg3
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.szaroslinkem.hu helyen.

* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

<#sir>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kuci06
"SZAROSLINKEM.HU"

AS?😄?:SD?:ASD?:SD

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Calver
na ja, rafináltak mint egy falka halott szurikáta.

(linkeket azért hesszeljétek)

"The trees move. Do you not see it?"

Terensz
Mivel nekem nem okoztok anyagi kárt azzal, hogy a fórumban reklámoztok: ez a része hidegen hagy. Az viszont már eléggé elszomorít, hogy minket - fórumozókat - teljesen hülyének néztek... Gagyi, debil droidoknak, akik rögtön ugranak az életszagú (de csak szerintetek) történetben említett webcímekre. Olyan ez, mint a mosópor-reklám, ahol egy háziasszonyhoz csak úgy randomra beállít egy filmezõ stáb megnézni, hogy valóban szar-e a háziasszony mosópora.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

n3whous3
bazzmeg má milyen professzionális reklámozási mód, kár, hogy nem jött be <#gonosz1><#eplus2>

púúúúú

Calver
viszlát ostoba reklámtopic, hiányozni fogsz! <#wave><#rinya>

"The trees move. Do you not see it?"

Legend Killer
lámák

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bandee1987
Te, anita, milu00 igazán elárulhatnátok mennyit fizetnek óránként nektek, hogy itt reklámozzátok azt az oldalt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

faszé kell neked ötlet az iskolakezdéshez. Amugy saját pénzedbõl veszed a cuccot ? ha nem elkussolhatsz. pá

<#bdead>

iskolakezdéshez nagy akciók, érdemes megnézni! egy csomó jó márkánál leárazások
SZAROSLINKEM.hu
Vaxi
akarom mondani ne is tanulj

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
nem is tanulj, úgyis Segíthetek Anita lesz a neved.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Zenszkij
Na bannoljátok a két reklámfiút!!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az iskolakezdésben a legjobb az iskolakezdési akció!!!!! SZAROSLINKEM.hu Yeahhh! Tanulni meg akar a rosseb!😄
Narxis
Biztos info órájuk volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

: _AS😄_ASd

szánalom bazmeg
Oldal 1 / 2Következő →