Iskolakezdési ötletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is csak arról szól, hogy kopasszuk meg a szülõket! 😞
hát a fekete piacon! <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Nekem ezt jól megérte,de tényleg,hogy nyittad a topikot?<#vigyor3>#vigyor3>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
amúgy most az árkádban nagy leárazás van<#idiota>#idiota>
sulikezdésre vetted?XD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
a gonosz fõnök meg pisztolyt fog a fejéhez hogy robotoljon!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Jól jártam..még ingyé' vóót' 😄
"Hol a legjobb bevásárolni a SULI ELÕTT, akciók ilyesmi" Elõtt???
Nem utána vagyunk? Nahdemindegy, mer engem úgysem érdekel, csakhát undorítómárezkéremszépen. Gondolkodomvalamirõlgyorsannyitoknekitopikot dolog már egyre durvább lesz.
* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
<#sir>#sir>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AS?😄?:SD?:ASD?:SD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(linkeket azért hesszeljétek)
"The trees move. Do you not see it?"
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
púúúúú
"The trees move. Do you not see it?"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SZAROSLINKEM.hu
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
szánalom bazmeg