Ismerd fel részletrõl a címert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgyse találjátok ki:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
??? európai csapat?:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csak nem értem miért kell ebbe belekötni ahelyett inkább beírhattad volna a megfejtést vagy ha nem tudod akkor meg csöndbe kellett volna maradni aztán annyi annyi...
Egyezzünk meg abban, hogy Erdélyig bezárólag Közép-Európa egyébként bõven Kelet-Európa...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

segítség nélkül is ment volna, mivel nem rég néztem hogy milyen csapatok vannak már ott a jövõ évi bl-ben és meglepõdtem mikor megláttam a csapat nevét mondván még az életben nem hallottam róluk... :D aztán nézem, hogy megnyerték a román bajnokságot. :O nevüket azért ki kellett guglizzam... :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!