Samsung Jet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hívószámoknál: *#0*# have fun
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Illetve még nézd meg a Samsung i5700-at. Ebben az árkategóriában sztem ezek a legjobbak.
És állítólag lassú is, igen.
nekem az a gondom h amit elinditok azt nem tudom kikapcsolni pl. zenelejátszó wifi stb.
Hogyan lehet VPN kapcsolatot létrehozni a Jet-en? Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
Bala
Nagy Zsüliet
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Elsõdleges szempont az internet elérés volt és , ezt tudja akár wi-fin keresztül is. És melyik készüléket javasoljátok , ha ezeket kellene tudnia, mint internet, wi-fi, navigáció..???
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Legközelebb pedig ha ennyi pénzt kiadsz olvass utána rendesen, vagy kérdezz meg valakit aki ért a mobilkommunikációhoz.
Van benne GPS chip, s van benne Google Maps. Persze ez nem navigálásra való, net is kell hozzá; tudják ezt Samuék is, így külön (ÉVI) 70 ojróért lehet megvásárolni rá a GPS progit, Route66 való rá. fedõnév: hangnavigációs liszensz.
mondjuk ilyen csodaOS-el ellátott készüléket nem igazán volt érdemes megvásárolni.
.: mobilize.hu :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊