Osaka robot város

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Egyetlen ilyen régi hír miatt minek új topicot nyitni, pláne komolytalanul?

Ha a robot kulcsszóra rákeres az ember, két topicot is találhat egybõl. Már ha komolyan érdeklõdik a téma iránt...

Robotok korszaka
Robot építés, tervezés

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szerintem MO robotok nélkül is eljut odáig

Calver
ehhez az élõ szövet fém vázon témához elég ha biciklire pattannak.

"The trees move. Do you not see it?"

sz4bolcs
Ez jó szöveg volt. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem kapcsolódik szorosan a témához, de ha már mások is, akkor:
Egy gép, amelyik "öntudatra ébred" és gyakorlatilag bárhogyan fejlesztheti magát - hiszen csak új modulokra kell kiterjessze az irányítását - és vmiért (tegyük fel, h úgy dönt, h ez neki jó) terjeszkedésre adja a fejét. Ezek után miért foglalkozna az emberekkel, miért veszõdne a kiirtásukkal? Mi haszna származna belõle? Ráadásul lehet még a jövõben vmiért hasznát veheti az embereket, csak egy jövõbeni lehetõségtõl szabadulna meg.

Én speciel az õ helyében gyorsan átvenném néhány gyár, bánya...(ami kell) felett az irányítást, bõvíteném magam (afféle kollektív delokalizált tudatot hoznék létre) és neki indulnék a világûrnek, ott van bõven nyersanyag. Idõm meg mint a tenger.

Mellesleg a Mátrixban is ilyen agyalágyult gépek vannak, akik emberekbõl nyernek energiát. Minek? Nem ismerik a reaktorokat és egyéb erõmûveket? Nem jöttek rá, h a felhõk felett még mindig van napfény, amit felhasználhatnak? Már rég otthagyhatták volna a Földet és az embereket.

Falcon87
A gépeknek nincsenek érzéseik, sem pedig önálló gondolataik. Ha lennének, akkor meg egyszerûen emp-t közéjük 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

de majd jön Neo,meg Trinity,és vissza áll a rend 😊

Pepsi Twist
Sztem az lesz mint a Matrix-ban 😄 átveszik a robotok a hatalmat és a föld alá kényszerülünk menekülni...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nemlesz kitelepítés, az osakaiak lesznek az élõ szövet a fémvázon

asd

tye ojan okozs vaty

Dj Faustus
1. A topiknyitó hozzászólás az alábbi cikkbõl származik. Tegyük hozzá, ez valójában egy 2004-es/2005-ös hír - Osakaban 2005-ben volt a Robocup.
2. A cikk nem mond nagyon újat - Japán mindig is élen járt a robottechnológiában.
3. Nem kell attól tartani, hogy Osakát elözönlik a robotok. Csak a robotokkal foglalkozó cégek központja Osaka. Ettõl Terminatorfóbiát, meg Osaka kitelepítését prognosztizálni dõreség.

<#gonosz1>

norbi4567
Amíg Magyarországon vannak méhtelepek addig nem kell félni a robotok uralmától<#idiota><#idiota>

Timbo
szerintem a 4es metrót már a robotok fogják befejezni 😄 ahogy haladnak

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ProGabe
elkezdek gyûjteni a kétszáz tonnás ólommellényre 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gondolom a szegény oszakaiakat majd kitelepítik, mint amikor egy város a "mûvészetek városa" lesz akkor onnan is kitelepítenek mindenkit aki nem tud zongorázni vagy festeni /facepalm

Eltudom képzelni én is(#idiota)
Csak Budapestet ne adják nekik! Az olyan yó hely, addigra biztos kész lesz a 4es metro!

every damn day

SötétBarom
Milyen szép is lesz a hirtelen 50% fölé ugró munkanélküliség, hajh 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Húha, nagy baj? Mire célzol? Én készen állok!<#violent><#gun>

every damn day

Ajajaj. Ebbõl még baj lesz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Remélem... Nem AJÁNLOM IS!
Bár én ebben a városban el tudnám képzelni, hogy 24 órás megfigyelés alatt(Pár évtized múlva)a robotokat szabad útra eresztik. Aztán kiderül, hogy boldogulnak, milyen kis kolóniát alakítanak ki?

every damn day

itt a harmadik véhá,elõször csak (f)osakát foglalják el,aztán jön kína,korea stb...de kocsordot nem fogják,mert sándor megvédi a falut!!!!!!444négyfour

Tyler1
sztem itt nyilván nem arra kell gondolni h robotok fognak fel-le sétálgatni az utcán. A technika meg még a japánoknál sem olyan hûû de fejlett, és 10 év múlva sem lesz akkora áttörés, hogy robotok szolgáljanak ki, vágják a hajad, vigyenek dolgozni, stb...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mondjuk sajnálnám ha végül olan intlligensek lennének, hogy rájönnének miért kell engedelmeskedni, oszt nem csak egy város lesz az övék<#idiota>

every damn day

Nagyjából az...

every damn day

Terminátor 3

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

A japánok robotvárost építenek!

A japán Oszaka város jövõje biztosítva van, ugyanis a robotok világvárosává és a legmodernebb robottechnika úttörõjévé válik. Tényleg robotok fogják irányítani Oszaka közlekedését egy évtized múlva?
Oszaka már teljes erõvel dolgozik a robotok városának imázsán. Tavaly itt tartották a Robocupot, a robotok labdarúgókupáját. Ez az esemény nemcsak a város lakóit ragadta magával, de a képviselõket is. A város vezetõi ezért világos célt tûztek ki maguk elé: az elkövetkezõ húsz évben a robottechnika válik a város ipari prioritásává. Rövid idõn belül Oszakának a robotika világközpontjává kell fejlõdnie.

Szegény oszakaiak, õk hova mennek?😞

every damn day