delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhe<#banplz><#taps>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

zyppy
neszebazmeg én egyetlen ilyen szarért hármat kaptam, te meg itt baszol tele mindent és egy ejnyebejnye oszt jóvan

KAMIONOS KOGYO
<#hehe><#shakehead>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

greg benz
Ez nemrég be volt zárva,mért lett megint megnyitva?<#wow3>

bency
Na vajon miert= BUNKO!😄

:) Semmi okosság :P

bertino
na vajon miért ?
nehéz kérdés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Calver
gondolom mivel csak kétszer hívják fel a figyelmét témanyitás elõtt a keresõ használatára. valószínûleg a három lenne a bûvös szám. vagy a józan ész használata. esetleg egy monitorból kinyúló pénisz általi szemenbökés, lehet választani.

(tudom, szar a keresõ. furcsamód én - és tippem szerint a fórum nagy része - így is képes utánanézni h esetleg az aktuális téma létezik-e.)

"The trees move. Do you not see it?"

King of Roads
miért van az, hogy téma megnyitása után 2 perccel jönnek rá a kedves témanyitók hogy vannmá ijen topikk?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

pofa : OFF

ChuckyHUN
randomidiótaképek : ON

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

KAMIONOS KOGYO
<#integet2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Brolly
aki keres az talál!

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

közben megtalátam az audi mániát, elnézést, zárható!
CSáó, remélem vannak itt páran A4 tulajdonosok, meg kellene beszélni mindent!!! 😄