Warez
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem kár így elõtérbe tolni õket topik formájában, inkább örüljünk áldozatos munkájuknak.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Pontosan,csak nem mindig a sajtós kolléga teszi fel hanem kiadja release groupoknak akik kirakják.
engem meg az érdekel h egy ilyen csapatot h nem kapnak el?? szembe röhögnek fejlesztõket, kiadókat, miközben saját weboldaluk van ahol vigan irogatnak arról h mitcsinálnak, és h kik a tagok! én nem sajnálnék egy "véletlen" balesetet a fejlesztõk helyében.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igen de hogy?
Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?
Ez olyan mintha a gamestar kapna egy példányt tesztelni és feltennék a torrent oldalra nemde?
Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?
Ez olyan mintha a gamestar kapna egy példányt tesztelni és feltennék a torrent oldalra nemde?
szerinted a megjelenés napján lesz kész, írják ki és teszik a boltok polcaira a játékot??? ne legyetek már ennyire naivak<#zavart2>#zavart2>
Én a játékos, programok részére lennék inkább kíváncsi!
Sok game megjelenés elõtt hetekkel már fel van törve és vígan tolja mindenki!
Honnan a francból szerezték meg?
Sok game megjelenés elõtt hetekkel már fel van törve és vígan tolja mindenki!
Honnan a francból szerezték meg?
<#wilting>#wilting>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ez egy érdekes kérdés, szerintem olyan ember szolgáltatja ki ezeket a cuccokat aki benne van abban a "láncban" ami a fejlesztõktõl a bolti eladókig tart. Újságoknál/könyveknél pl. olyan emberek scannelik be és teszik fel netre akik nyomdában dolgoznak.
szvsz, azért mondjuk erre én is kíváncsi lennék.
szvsz, azért mondjuk erre én is kíváncsi lennék.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem játékokról van a kép, de szerintem jól mutatja, hogy mennyi lehetõség van a kiszivárogtatásra...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez engem is érdekelne,hogy is megy ez 😊
Valaki válaszolja pls meg,aztán el lehet barmolni a topikot, ahogy mindig szokás...
Valaki válaszolja pls meg,aztán el lehet barmolni a topikot, ahogy mindig szokás...
Glory, Glory Man. United!
Sziasztok!
Sokat motoszkál a fejemben az a kérdés hogy hogyan kerül ki az internetre torrent és egyéb warez oldalakra hetekkel akár hónapokkal is hamarabb a megjelenés elõtt egy játék, program?RAZOR1911,RELOADED és egyéb csapatok honnan szerzik meg hamarabb a szoftvert és hogyan törik fel azokat?
Filmeknél, zenéknél is ugyan ez a helyzet megjelenés elõtt DVD minõségû filmeket tudunk manapság sok esetben beszerezni kalózkodással az internetrõl!
Lehet fejtegetni a témát, aki tud valamit ne habozzon ossza meg velem/velünk!
Egy kis leírás a Razor1911 csapatról.
Sokat motoszkál a fejemben az a kérdés hogy hogyan kerül ki az internetre torrent és egyéb warez oldalakra hetekkel akár hónapokkal is hamarabb a megjelenés elõtt egy játék, program?RAZOR1911,RELOADED és egyéb csapatok honnan szerzik meg hamarabb a szoftvert és hogyan törik fel azokat?
Filmeknél, zenéknél is ugyan ez a helyzet megjelenés elõtt DVD minõségû filmeket tudunk manapság sok esetben beszerezni kalózkodással az internetrõl!
Lehet fejtegetni a témát, aki tud valamit ne habozzon ossza meg velem/velünk!
Egy kis leírás a Razor1911 csapatról.
← ElőzőOldal 2 / 2