Warez

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
szerintem kár így elõtérbe tolni õket topik formájában, inkább örüljünk áldozatos munkájuknak.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

triplet
"Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?"
De nem tudják ki rakta föl!

tugyiti
Pontosan,csak nem mindig a sajtós kolléga teszi fel hanem kiadja release groupoknak akik kirakják.
Tyler1
engem meg az érdekel h egy ilyen csapatot h nem kapnak el?? szembe röhögnek fejlesztõket, kiadókat, miközben saját weboldaluk van ahol vigan irogatnak arról h mitcsinálnak, és h kik a tagok! én nem sajnálnék egy "véletlen" balesetet a fejlesztõk helyében.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darukezelő
Leborul a raktár polcáról, kamionról, kapcsolatok, stb.

Igen de hogy?
Akkor azokat jól meg kéne b*szni nem?
Ez olyan mintha a gamestar kapna egy példányt tesztelni és feltennék a torrent oldalra nemde?

tugyiti
A fejlesztõktõl a sajtónak tesztelésre ki küldött példányok sokszor felkerülnek netre...
szerinted a megjelenés napján lesz kész, írják ki és teszik a boltok polcaira a játékot??? ne legyetek már ennyire naivak<#zavart2>
Én a játékos, programok részére lennék inkább kíváncsi!
Sok game megjelenés elõtt hetekkel már fel van törve és vígan tolja mindenki!
Honnan a francból szerezték meg?

LaszloLedzenyi
<#wilting>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Narxis
Ez egy érdekes kérdés, szerintem olyan ember szolgáltatja ki ezeket a cuccokat aki benne van abban a "láncban" ami a fejlesztõktõl a bolti eladókig tart. Újságoknál/könyveknél pl. olyan emberek scannelik be és teszik fel netre akik nyomdában dolgoznak.

szvsz, azért mondjuk erre én is kíváncsi lennék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

w77d
azért én hamarabb elkezdtem utólagos engedelmeddel XXXD

kuci06
Nem játékokról van a kép, de szerintem jól mutatja, hogy mennyi lehetõség van a kiszivárogtatásra...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

w77d
HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXX

Rash87
Ez engem is érdekelne,hogy is megy ez 😊
Valaki válaszolja pls meg,aztán el lehet barmolni a topikot, ahogy mindig szokás...

Glory, Glory Man. United!

Sziasztok!

Sokat motoszkál a fejemben az a kérdés hogy hogyan kerül ki az internetre torrent és egyéb warez oldalakra hetekkel akár hónapokkal is hamarabb a megjelenés elõtt egy játék, program?RAZOR1911,RELOADED és egyéb csapatok honnan szerzik meg hamarabb a szoftvert és hogyan törik fel azokat?
Filmeknél, zenéknél is ugyan ez a helyzet megjelenés elõtt DVD minõségû filmeket tudunk manapság sok esetben beszerezni kalózkodással az internetrõl!

Lehet fejtegetni a témát, aki tud valamit ne habozzon ossza meg velem/velünk!

Egy kis leírás a Razor1911 csapatról.

← ElőzőOldal 2 / 2