Lefotózták a házamat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indulhat Magyarországon a Street View
"Elhárultak a jogi akadályok a Google internetes térképén elérhetõ utcakép szolgáltatás bevezetése elõtt"
"ha valakinek mondjuk nyitva van a kertkapuja, és a kamera mondjuk fürdõruhában rögzítette a lakókat. Bár arcuk ilyenkor nem látható, a helyszínbõl adódóan mégis azonosítható kilétük. Az ilyen érdeksérelmet okozó felvételeket a keresõcégnek elérhetetlenné kell tennie, a felhasználók egyedi kép eltávolítási kéréseit pedig 5 munkanapon belül köteles feldolgozni az állásfoglalás értelmében."
"A Google autói a tavalyi év elsõ negyedévében már végigfotózták az országot"
erre zsinórban (pár hetente, havonta, persze csak amit én látok) megáll elõtte egy-egy alsó kategóriás autó, csávó kiszáll, minden oldalról lefotózza a kocsit, persze azért a ház is benne totálban, belülrõl is a verdát aztán megy tovább
most mi ez? eladja az autóját és ciki neki a panelban fotóznia? erre odaparkol vadidegen háza elé mintha az az õ háza lenne és mindenki lássa milyen fasza csávó?
nooormális az ilyen? ha meg beszólok neki kifigyeli hol lakom és bármi lehet
undorító, hová süllyednek még az emberek? ha lehet ezeket annak nevezni
a cím!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
1. a példázataid igazak
2. a kérdéses párbeszédben részben egyetértek az ingatlanossal. Nemtom mirõl van szó pontosan, de ha te most vettél valamilyen új lakást/házat, ami referencia, tehát sok ugyanolyan készült egy tömbben, egy területen, akkor már jóhogy nem úgy fognak hirdetni, hogy mindegyiket lefotózzák és egyenként hirdetik õket, hanem egybe és az egyiket hirdetik. Továbbá a kocsik esetében is az van, hogy árulsz egy ÚJAT, akkor van kismillió ugyanolyan. Az tök más, ha te használt ingatlant árulsz, akkor kéne ugyanazt lefényképezni, ami van...
És még mindig nem értem, hogy ehhez a topikhoz ez most hogy jön ide.
púúúúú
És nekem tényleg!
Egy ingatlanos oldalon volt fent, mint "referenciafotó". Felhívtam õket és még engem b...sztak le, h mi hátrányom származik ebbõl?!? A sztori kritikus része a következõ párbeszéd:
Ingatlanos: - A kivitelezõtõl kaptuk a képet, mint referenciafotót, hogy ezt tegyük a hirdetés mellé...
Én: - Csakhogy nem a kivitelezõ a tulajdonos, hanem én!
I.: - És Önnek ugyan milyen hátránya származik abból, ha a lakása felkerül a weboldalunkra?
Szóval én vagyok a f...fej, mert kifogásolom a dolgot. Tehát mostantól:
- Ha autót árulok, lefotózok egy ugyanolyat és azzal hirdetem az enyémet! És mivel semmilyen adatot nem közlök a fotón szereplõ jármûrõl, a tulajdonosnak semmilyen hátránya nem fog ebbõl lenni!
- Ha bikinit árulok ovisoknak, egy vadidegen ovis kislányon fogom lefotózni, az anyuka/apuka engedélye nélkül, de semmilyen adatot nem fogok kiadni a gyerekrõl, nehogy hátrányuk legyen belõle!
- Társkeresõ oldalakra más fotójával, de saját adataimmal fogok jelentkezni, mert nekem is van két kezem, két lábam, és nagy farkam/csöcsöm/satöbbim, de nem egyszerre, persze... és mivel semmilyen adatot nem adok ki a fotón szereplõ emberrõl, neki semmi baja nem lesz a dologból.
- Ha részeg emberekrõl, drogosokról, munkakerülõkrõl, deviánsokról, májevõ hullab...szókról írnak egy újságban, jelentkezek, hogy a cikk mellett én képem legyen, mint illusztráció. Mivel odaírják, h a "Kép csak illusztráció", így semmi bajom nem fog származni a dologból...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Bazze igy nezz ki az aki bezarkozik a szobaba es almodozik...nem EMO vagy veletlen wolfsnack?azok ilyen elmaradott bekepzelt szemelyek...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyebkent kurvara raertem, ugyhogy elautoztam Bostonbol New Yorkba😄 Az utjelzotablakat kicsit nehez volt ugyan elolvasni, de azert epsegben megerkeztem<#idiota>#idiota>
Persze, Japánban <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azt a sárga faszit kell rángatni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
púúúúú
Az egyetlen gond az volt, hogy mindkét fotózós pontból betonkeverõs teherautók kitakarták a teljes üzletet, ezért majdnem feladtam a keresést XD Viszont rákerestem a látható üzletekre, így be tudtam lõni, hogy jó helyen keresek.
Szóval hasznos az ilyen, és csak azok nyivákolnak, akiknek vaj van a fülük mögött... Viszont akkor a japánoknak is vajas a fülük? Mert úgy tudom, a guglinak végig kell mennie megint japánon alacsonyabb kamerával...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amugy nem tudjatok hol van a rendes google street view, mert ezen csak kelet europa van rajta...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Menjetek barlangba lakni, basszátok meg!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként baromi nagy ez a Norc, mostanában lakásokat nézegetek, és mennyi felesleges mászkálást spórolok meg azzal, hogy nem kell elmennem megnézni egy olyan lakást amelyiknél már az utcáról látom hogy nem az a környék ahol laknék.
valamikor április környékén készülhettek a képek, mert a szabadság hídon nem mentek át, de a villamosok már jártak 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szted egy soha nem frissített kép (igen, nem járnak ám minden nap), mit mond a betörõnek ? Lehet már nincs is ott ház.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Told le a gatyadas es told oda a pucer segged ahhoz az ablakhoz ami az utca fele nez es maradj ugy egy csomo idejig. Valamikor hatha elhajt arra a kamera es amikor a hazadat fotozzak le akkor...
ERTED!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
púúúúú
2008. 03. 26. - Kondizás számítógépnél ülve
2007. 09. 12. - Szellentési inger elmulasztása
2007. 09. 05. - Futópad (ennek minek kell külön topic, mehetne a sportba)
2007. 04. 13. - Ondóvezeték elköttetése
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és még ígyis értelmesebb lény mint te
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.