Uncharted 2: Among Thieves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ez egy akció játék. a prince of persia is ilyen, meg a 2003-as indiana jones emperors tomb, kb. leölöd a fél náci hadtestet.

ha csak a sztori érdekel nézd meg youtube-on.
Nekem mégis egy kicsit illúzió romboló hogy ennyire sokat kell harcolni, mert hiába a jó sztori meg karakterek, a hordamód ránktörő ellenfelek hiteltelenné teszik. Tényleg százakat kell leölni hogy elérjük a célunkat? És még xp-t is kapok az ötvenedik! fejlövésért. Nem etikai oldalról mondom, hanem a történet szempontjából fura hogy egy hadseregen kell átverekedni magunkat. Még a Tomb Raiderben sem törnek ránk ennyien. Azért élveztem, habár elég nagyokat pislogtam a végén mikor már szörnyek rontottak ránk a náci anyahajón. Tisztára olyan érzés volt mintha egy Metro játékban lennék.
lwb
Lesz benne más is, de azért a lövöldözés végig megmarad. Az Unchartedok eléggé egyformák, mind a négy (öt) játékot elnézve: lövöldözés, ugribugri, kis puzzle megoldás, cutscene, aztán kezdődik újra.
A sorozat varázsát szerintem az adja, hogy hozzád nőnek a karakterek benne. A harmadik rész elejére már szinte családtag volt nekem Sully, Elena és Nate.

Az első részzel játszom, történet nagyon jó, de játékmenet 90%-ban csak lövöldözés és az sem túl eredeti. Ma már ez nagyon kevés volna, a Naughty Dog minőség csak a történetben érhető tetten. Kérdésem az lenne hogy a többi rész is ilyen, vagy bennük már több fejtörő és narratíva van? Mert lövöldözős játékot milliószám találhatok ennél jobbat is.
oneal1
az uncharted sorozathoz kell valami + kontroller hogy élvezetes legyen vagy a sima pad-al is lehet nyomni normálisan?

!Forza Ferrari!

Yoda001
nem rossz ez :)
bár egyelõre a multi jobban vonz...

http://9gag.com/gag/5135249

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

végre elértem az xxx lvl-t
gondolkodom hogy a sima verziót, vagy a game of the year editiont vegyem meg.

szerintetek ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

kivégezve
9.5/10
mert a végén sok idegesítõ idióta rész volt

zzeN
Jobb is lett sokkal!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha olyan lesz mint az elsõ rész volt szerintem nagyot fog ütni! Az elõzetesek alapján még jobb is lehet. pacsi
Zsubi

Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi

http://www.youtube.com/watch?v=8NAkuwewcL8

csináltam egy U2 videót, nézzétek meg. Használtam benne a green screen opciót.
zzeN
Ez világba nem hivatalos boxart, fanmade.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DoNorBi
A Video Output Setting-be minden felbontást kijelöltél?
Ha igen akkor csak a 1080p-nél rakjad be a pipát a 702p-ét és 1080i-t vedd ki.
Úgy elméletben menni fog,viszont más játékok amik csak 720p-ét tudják visszakonvertálodnak 576p-re ezzel a beállítással.

Haverok, Buli, Fight Club!

Szasztok, az lenne a kérdésem, hogy lehet-e 1080p-s felbontásban játszani, mert GAME UPSCALE-re nem csinál semmit, marad 720p-n. A dobozának a hátulján csak a 720-as felbontás szerepel, de az alábbi linken szereplõ doboz hátulja szerint lehet 1080-ban is játszani.dobozkép
zzeN
Szépek, de ez se a gamebeli graf, az egy kicsivel rondább nemde!? Csak ilyen render képek.

Kratos86

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

zzeN

Kratos86
Egyre nehezebb kibírni megjelenésig! Eszméletlen szép! Pedig nem akartam már videót nézni belõle de nem bírtam ki!! Legyen már október!! <#smile>

zzeN
2 új gameplay:
7 perces SPOILERES gameplay
50 sec

Az 1. végülis a játék legeleje.

zzeN
Beszarás<#wow1>:

filmnek is elmenne basszus<#ijedt> nagyon komoly játék lehet(lesz),szeretem az ilyen kalandos storykat,csak sajna nincs ps3-om :DD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Kratos86
Nagyon várom már én is! Annyira bírom az egész alapötletet a játékban az elsõ résznél is ugye ott El Dorado kincsei után kutakodtunk, itt meg Marco Polo kincsei után a Himalájában! Fantasztikus karakteranimáció van benne, szinte teljesen le lehet olvasni a szereplõkrõl hogy mit gondolnak, a nézésük, ha meglepõen néznek, nagyon jó! Meg ezek a havas helyszínek gyönyörûek! Év játéka minden kétséget kizáróan!! <#wink>

zzeN
Nagyon ki vannak dolgozva a karakterek, szeressük a motion capture-t:).

Kratos86
<#smile>

az 1el kb egy órát játszottam de már akkor magával ragadott az egyedi hangulat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zzeN
Az lesz, az biztos.

5c0rp330n
ign: 9.5/10
video review

erosen ev jateka gyanus a dolog.

DoNorBi
Várom már mint a karácsonyt!:P

Haverok, Buli, Fight Club!

zzeN
Naughty Dog fejlesztésében és a Sony Computer Entertainment kiadásában jelenik meg PS3 exkluzívként, az Uncharted 2: Among Thieves akció kaland játék. A 2007-ben megjelent elsõ rész után a most megjelenõ részben sem lesz hiány akcióban és kincsek utáni kutatásban. A történet pár évvel a Drake's Fortune eseményei után folytatódnak, mely szerint Nathan Drake, Marco Polo kincsekkel bõven felpakolt eltûnt flottájának felkutatása indul. Azonban hamar felfedezi, hogy a Marco Polo egy sokkal hatalmasabb titok birtokába jutott, így a kutatás célja a mesebeli Shangri-La és a kívánságot teljesítõ Cintamani Stone mely mesés vagyont ér, ha megtalálja. Kutatása során Indián át egészen a Himalája csúcsai között eltûnt városáig eljut, segítségére van útja során egy csinos hölgyemény, Chloe Frazer. Lenyûgözõ grafikai megoldások, fény-árnyék effektek jellemzik a gamet. A játékmenetben nagyobb jelentõség kerül Drake fizikai adottságaira, sokkal szabadabb mászás és igazi lopakodás bukkan fel újdonságként. A játékot dinamikusabb közelharc jellemzi valamint a fegyvereket bármilyen helyzetben használhatjuk és nem utolsó sorban nincs töltõképernyõ.
Sokféle multiplayer opció jellemzi a gamet, Competitive Multiplayer melyben akár 10 fõs testre szabható karakterekkel vagy Co-op multiplayer ahol maximum 3 gamer nyomhatja együtt a játékot.

pár kép:

2 vidi:
Fortune trailer
Gameplay
A megjelenés az USA-ban okt. 13., EU-ban 23.-a.