Két kijelző a Samsung ST 550-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyesbítek. Ez a készülék azoknak a retardáltaknak való, akik nem ismerik az idõzítõt - ami mellesleg még a 4 éves _telefonomban_ is van -.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nekem még van egy rági Samsung 430-as gépem, amin van pici domború tükör. Csöppet olcsóbb megoldás és célnak megfelel.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Emberek!
Szerintem a cikkben nem szerepel, hogy mindenkinek kötelezõ a fent említett digitális fényképezõgép megvásárlása. Ha nincsen rá szükséged, akkor ne vedd meg! Ha vagy annyira kreatív, hogy ne legyen szükséged a készülékre, akkor ne vedd meg!
Biztosan lesz egy rakás olyan ember, aki megveszi, mert ez az új divat - persze a legtöbbjük hamar rájön, hogy teljesen felesleges volt.
A világ jelentõs részén fogyasztói társadalom van ahol már nem elég jó a 12 megapixeles fényképezõgép, ahol az emberek szenvednek attól, hogy számítógépükre csak több, mint 30 másodperc alatt bootol be az operációs rendszer - bár a 10 másodpercet is sokallnák. Persze hosszasan sorolhatnánk még a "problémákat". Az a lényeg, hogy ezzel a géppel már sokkal tökéletesebb fotót lehet készíteni, amikor egy atom felhõ van a hátunk mögött.
Ha megakarod változtatni a világot, akkor kezd magaddal.
<#banplz>#banplz>
Szerintem a cikkben nem szerepel, hogy mindenkinek kötelezõ a fent említett digitális fényképezõgép megvásárlása. Ha nincsen rá szükséged, akkor ne vedd meg! Ha vagy annyira kreatív, hogy ne legyen szükséged a készülékre, akkor ne vedd meg!
Biztosan lesz egy rakás olyan ember, aki megveszi, mert ez az új divat - persze a legtöbbjük hamar rájön, hogy teljesen felesleges volt.
A világ jelentõs részén fogyasztói társadalom van ahol már nem elég jó a 12 megapixeles fényképezõgép, ahol az emberek szenvednek attól, hogy számítógépükre csak több, mint 30 másodperc alatt bootol be az operációs rendszer - bár a 10 másodpercet is sokallnák. Persze hosszasan sorolhatnánk még a "problémákat". Az a lényeg, hogy ezzel a géppel már sokkal tökéletesebb fotót lehet készíteni, amikor egy atom felhõ van a hátunk mögött.
Ha megakarod változtatni a világot, akkor kezd magaddal.
<#banplz>#banplz>
vagy megkersz valakit a tomegbol hogy segitsen.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
jah. ha álványon van rányomsz egy idõzítõre beálítod az embereket és kihagysz egy kis helyet magadnak vagy közéjük álsz... full felesleges. de mind1
http://www.tenke.hu
Ez fájt! <#falbav>#falbav>
Akkor hátfali kijelzõ meg EVF sem kell, hiszen a gép mögött állva úgyis látod, mit veszel fel.
Akkor hátfali kijelzõ meg EVF sem kell, hiszen a gép mögött állva úgyis látod, mit veszel fel.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
idezem:"iletve olyan családoknak is hasznos, akik szeretnék, ha a közös fotón mindenki rajta lenne" es ezt hogyan gondoltak? ketten meg ok de ha mar tobben vannak? ugyanis mar nem lesz eleg a kar-tav ebben az esetben.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Egy gömbcikk alakú tükör olcsóbb lenne.
(Állandóan ugatunk a fokozódó környezetszennyezés miatt közben ilyen fölösleges, pazarló dolgok születnek)
(Állandóan ugatunk a fokozódó környezetszennyezés miatt közben ilyen fölösleges, pazarló dolgok születnek)
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!