kedvenc reklám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manome

morleone

Hát ehhez mit szóltok? <#finom><#nevetes1>

LordVenom
Mostanában a túró rudi egyik termékének a reklámja tetszik,talán a zene miatt is.
Amikor a "rudi" kicsomagolásával bomlik le az ing a gyerekrõl...

Nem tudja valaki,hogy mi a zene címe és az elõadója?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Még illene is hozzájuk ez a pöszeség, bár az igaz, hogy nagyon idegesítõ lenne. 😄
És a Shrek-es macska jófej!Fõleg amikor a bociszemeket nyomja be 😊
Megtörhetetlen
Deee duplán idegesítõ kombó lenne az biztos.. Örülök, hogy nem te írtad nekik a szöveget 😄

fry day fry day sálálálláláá

Az omlósssz mekkora már!😄😄😄
A hörcsögökkel kéne megcsinálni azt!😊
Megtörhetetlen
Azért ennyire meg nem jó az a reklám azért... Ha meg idegesítõ akkor meg az omlósz viszi a prímet 😄

ez nem igaz hogy a macska a gonosz , igazából ha megnézed a 3/4-edébe Jerry sokkal szemetebb Tomnál...amúgy meg az a két hörscög nagyon poénosak , de miért kell mondjuk a macskát piszálniuk...na mind1<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck>
analfa
Na errõl beszélek egy vicces macskának miért van ilyen gonosz szeme... meg a bajsza is olyan furán áll... szerintem a t.malacok vagy hörcsögök sokkal aranyosabbak. Ott a legjobb a példa az auchan reklám... mekkora forma már a 2 akármi, vagy nézhetünk klasszikust is Tom és Jerry, ott is gonosz a macsek... és még sorolhatnám

CaptainJack
Nem értem mi bajod van a macsekokkal, fõleg a whiskas reklámokban lévõvel. kicsit olyan beképzelt robin hood feelingje van , abszolút nem idegesítõ 😄
a reklámok között is van elég jó, a nike új reklámja ütõs lett, de azt nem is annyi pénzbõl csinálták mint a magyar reklámok többségét 😊

analfa
Olyan reklám nekem nincs amit kifejezetten szeretnék... Viszont azokat gyûlölöm amikben macska van egyszerûen nem csípem õket... annál meg már csak a rajzolt macskás reklámokat utálom.

nem kell cenzúrázni, csak ki kell rakni a 18-as karikát 😄
Emlékszem, régebben volt egy két reklám, aminek a durvább verzióját csak éjszaka sugározták 😊 , meg videoklipeknél is volt ilyen...

manome
Ezt én még nem is nevezném csúnyának amit cenzúrázni kéne, tv-be vele.😊

Egyetértek.Az emberekben a ronda beszéd jóban megmarad mint az ékes anyanyelvük. Amúgy meg néha szükség van az ilyen szavakra is a nyomatékosítás kedvéért.😊
monkeymajom
de az már nem ugyanaz 😊
a south park se keltene felháborodást ha nem lenne tele trágár szavakkal...de úgy meg már nem is lenne igazi. Remélem érted 😊

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Megtörhetetlen
de hát a káromkodást ki lehet fütyülni mindenhol azt teszik vagy a tv-ben valami gyengébb szinkront nyomatnak alá és kész.

monkeymajom
na ezért nem adják le a tv-ben 😊
Az ORTT nem hagyná annyiban. (ez inkább a káromkodós változatra vonatkozik)
Amúgy az ilyen reklámoknak van a legnagyobb visszhangjuk..én legalábbis jobban szeretem a megdöbbentõ,vicces reklámokat,mint a snassz semilyet...az meg se ragad bennem csak átsiklik az éteren és annyi. De hozzám nem jut el az biztos!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Megtörhetetlen
Nem is értem akkor meg miért jó elkészíteni õket...
Egyébként meg ez még nem is olyan jó, az én kedvencem egy újságreklám, amikor kinn az udvarban eszeget idillien egy pár az asztalon egy kiscsibe amivel szórakozik a nõi fél mire a férfi lecsapja és a hölgyre fröccsen 😊 Ez kicsit durván hangzik, de inkább vicces😊 Csak sajna a címe nem ugrik be :S

Ez még jó, hogy kimaradt 😊 Volt egy régebbi is, amikor káromkodtak, ezeket még jó, hogy nem engedik leadni. Ez annyira nem jó, de hozzák a formájukat, és végre a macskát is belevették a beszélgetésbe 😊
katakpult
szerintem poénos lett az új rész a auchanos-hörcsögös cuccból, bár kimaradt a tv-bõl :/ 😄
http://www.youtube.com/watch?v=MOoPiPIRL-M

ezeknél vannak azért rosszabbak is. szerintem egy ilyen kis hörcsögös, nyulas, patkányos egész üdítõ....
Tessék, ha már rossz reklámról is szól a topik.
http://www.youtube.com/watch?v=Qr_jN4IV6a8
Ezek iszonyat aranyosak!!! 😄
Neten láttam a répás változatot elõbb. Ritkán tv-zem így külön kerestem utána, hogy megnézhessem az eredetit. De sajnos a legtöbb reklám nem ilyen. 😞
Szerintem jobbak az olyanok amik nem az általános struktúrára épülnek rá. akkor még te is szívesebben végig nézed ha szórakoztat.profi színészek
Szerintem ez teljesen jó, vannak sokkal rosszabbak is. Ha már úgyis reklámokkal tömnek minket, akkor legyenek legalább ilyenek.
A sok unalmas, egyforma reklám után nem ártott már egy kis újdonság, és szerintem ez újdonságnak számít.
röfinaator
Kedves Mundas!
1. nem ment le a tévében, a light-os verziót adják a tévében
2. ha ez neked durva... aki nem akarom elképzelni a lelkivilágodat <#vigyor4>

Néha van úgy, hogy sehogy!

Nem nagyon szoktam TV-t nézni, de most tényleg ilyenek a reklámok vagy ez valami viccesnek szánt videó? Ha ez lement tv-be akkor nemcsoda hogy betiltották...
Betiltott reklám
Igen, nagyon elküldi az orvost 😄 Jó videó lett 😊
Ezek tényleg jók, de nekem az tetszik az Arshavinosban hogy tényleg úgy néz közben, hogy "hülye vagy, felállok én magamtól is" 😊
Coldplayer
Brazil v Portugal:
http://www.youtube.com/watch?v=5gOosl1SeeA

Take it To the next level:
http://www.youtube.com/watch?v=hy-3QHK7i-Y

ha szerinted ezek nem jobbak....

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Szeretettel várjuk a jobbakat 😉
Coldplayer
Hát sztem ennél sokkal sokkal jobbak voltak régebben, meg gondolom lesznek is. Még a Walcottos csak-csak..

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Nekem most az Arshavinos nike reklám tetszik nagyon😊 Azok közül amik a sportcsatornákon mennek... Más tévét nem nagyon nézek.
mentosz
Nekem úgy általában is bejönnek mindig a nike reklámok, de ezek a mostaniak még a többi között is jónak számítanak. Fõleg a magyar szinkronnal😊

Kasabian
hát ha az ott will smith lenne, a költségvetés kicsit több lenne

0:9-nél az ott nem Will Smith? 😄
Jó zene kiváló computer-animációkkal <#smile>

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nan76
Így van!!!!<#worship><#worship><#taps>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

solo
<#szeret>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kicsikiraly
neked is sok agyad lehet hogyha a reklám szóról azok a fosok jutnak eszedbe amiket a magyar tv-ben látni. igenis van rengeteg kurvajó reklám és igenis nem kis kreativitás a jókat kitalálni, és nem hülyeség ezzel foglalkozni. te szélesítsd elõször a látókörödet és utána szólogass be faszságokért.

DFTBA &#3232;_&#3232;

a doubletake csúúúúúúúúúúúúúúúúúcs<#mf1>
Davidus

V9ykn8_TZL0

Sajnos a mai iskolákban sokszor megkövetelik, hogy ilyen baromságokról írjanak dolgozatot. Az iskola is lényegében egy nagy marketingfogás: jól behülyítik a kölyköket, hogy aztán megvegyék azt a sok szart, amit a tévében látnak.

Törölt felhasználó
az biztos<#eplus2><#hehe>
a témaindítónak: nagyon értelmes ember lehetsz ha ilyen hülyeségrõl írsz dogát

két lehetõség van:

1. vagy reklámbuzik vagytok

2. vagy munkanélküliek , akiknek nincs jobb idõtöltése mint éjjel nappal a TV elõtt ülni

Fujiryu

Az öt legjobb 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

poppe
ebben van pénz bõven 😄
én is csíptem akkoriban )

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;