The Vampire Diaries

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz jövõre Somehalder vagy nem? 😄
davidka003
Hát az biztos, hogy ha nem lesz köv évadban Daemon akkor szarabb lesz.

Szerintem már nem olyan jó a sorozat, mint régen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

stargatelost
The Originals évadzáró: ez részemrõl kasza, elegem van a síró Klausból meg az érdektelen sztoriból.

The Vampire Diaries évadzáró: nem tudom, hogy csinálták, de ez egyszerre volt ordenáré nagy baromság, és epic faszaság. Mindenesetre várós a 6. évad.

Erõltetett volt már az, hogy ha meghal ennyi Utazó, visszajöhetnek páran, mégis izgalmas lett végsõ soron. Bár az fejvakarós dolog, hogy miért nem a saját testükbe tértek vissza?

Viszont ez a Damon szál megint nettó baromság volt, tuti Plec fejébõl pattant ki. Persze, majd Bonnie nem Damont hozza át elõször, hanem Alaricot. De kell valami akadály megint a szerelem elé <#wilting>Ez ugyanolyan ostoba halál volt, mint Elenáé a 3. évad végén, amikor inkább Mattet mentette meg Stefan. De tényleg, full ugyanazt eljátszották még egyszer a sztori érdekében.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
TVD 5x21: wow, aztakurva <#wow2><#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Malakai
Attól függ mit értesz alatta, ha 18-at, akkor már az, ha 21-et (alkohol miatt pl), akkor még nem.
Kedvedért utánanéztem, a sorozat 2009-ben kezdõdik, akkor 17 éves és most elméletileg 2012-ben vagyunk.
És a sorozatokban nem kell eltelnie egy évnek, amikor valóságban egy évad lemegy.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mardel
Ez egy kicsit csöpögõs, de Jeremy 5 éved alatt sme lett még nagykorú? Vagy itt máshogy telik az idõ?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

grebber
Hm elég jó rész volt kíváncsi vagyok
ki jött át a túloldalról

Next PC upgrade: 2022

Mardel
Jah 168 cm.

Mardel
Ezert sorozat. 😊

Hayni
Originals: a farkascsajszi is szülhetne végre és lehetne valami, mert túlhúzzák ezt a szálat is Elijaval...
stargatelost
TVD: wtf??? 😄 kurva jó volt ez a rész <#eljen>

Orginals: annyira érdektelen az originálok siránkozása. <#oooo> Bár a cliff végre érdekes részt ígér jövõ hétre. De ha megint csak sírni fognak most épp a temetõben...

grebber
Egyre csak jobb és jobbak a részek!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

stargatelost
Hát ha az Originalst vesszük, akkor úgy is érzem magamat körülbelül 😄 Már párszor leírtam, hogy nekem marhára nem jön be és érdektelen, de muszáj néznem, mert hátha lesz crossover... mivel én ilyen maximalista vagyok, és utálom, ha kimarad valami 😄

Casillas
úgy írod ezt, mintha kényszerítene valaki, hogy nézd 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Darthmushroom
én is abbahagytam, majd egybe megnézem az évadot

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

stargatelost
megy tovább...

ja, és ha valakit elkerült volna a hír:
TVD 6. évad berendelve
Originals 2. évad berendelve

*sigh*<#pardon1>

hol jár most a sorozat? ott hagytam abba, hogy Elenaék mennek fõsulira, és vagy 3-4részt láttam belõle, de anniyra szar volt szerintem, hogy be is fejeztem.
azóta jobb lett, vagy megy tovább a szerencsétlenkedés?

Hayni
Engem az idegesített fel még hogy végre összejön Caroline meg Klaus, persze semmi vadság vagy romantika mint amikor leérettségizett pl. csak lerendezik 2 mondatban aztán meg már megérkezik Salvatore villába és kis falevél kiszedéssel jelzi hogy akció volt...
mire beállít a kedves Tyler... akinek már egyszer lezárták a szerepét ... ez már így sok...
a másik tényleg ez hogy legalább megemlíthetné az Originalsba hogy meglátogatja õket vagy pár napig nem lesz... a Damon-os dologból sem lesz semmi, ez eddig elég gyatra, viszont ha Katharine meghal, Bonnienak fel kell hogy tûnjön hogy a szelleme nem haladt át
jazzy
Teljesen igazad van elég ovis volt, az író nem egy George R.R. Martin, de ez hogy meghalt és nem ment ás Bonnie-n tök egyértelmûvé teszi, hogy történt valami és csak Elena volt fent.

The Originals:

Mellesleg nem rossz az Originals, csak ez a megölhetetlenek az Eredetiek duma mindig, de azért keménytökû mindenki, szembeszáll velük, DE MEGÖLHETETLENEK ÉRTED, értelmetlen keménykedni velük.. meg senki nem hallott arról, hogy 2 Originalt már megöltek.. mintha másik bolygón lennének.
jazzy
Teljesen igazad van elég ovis volt, az író nem egy George R.R. Martin, de ez hogy meghalt és nem ment ás Bonnie-n tök egyértelmûvé teszi, hogy történt valami és csak Elena volt fent.
stargatelost
Na most húztak egy olyat, hogy kaszálnom kellene a TVD-t.
Míg az Originals továbbra is a teljes érdektelenség tengerén hajózik nálam,
ráadásul a legutóbbi résznél vettem észre, mennyire frusztráló, hogy díszletben vannak szinte végig. Smallvillenél is ez rakta be a kaput az utolsó évadokban, itt meg már az elején fukarkodnak? Semmit nem látok abból, hogy New Orleansben lennének.

Na mindegy, TVD meg a héten ugye jubilált, sok szereplõt visszarángattak kis cameokra, többségük semmit nem ért, csak fanservice volt, Klausék is miért jöttek ide? Ha legalább említették volna az eheti Originals epizódban. (Chicago Fire és PD kettõstõl példát vehetnének, hogy kell fõsorozat-spinoff szálakat egymásba fûzni)

Viszont ami a vége volt <#wilting> Megjelenik lenn Katherine, mindenki hallja, hogy Bonnie látta, erre senkinek nem jut eszébe felmenni, megnézni, miért tûnt el lentrõl a szelleme? Az meg, hogy Elenába költözött, no komment. Miért nem lehetett kinyírni a karaktert? Ha már az egész részt a búcsúztatásának szentelték???? Szánalom.

De nem tudom kaszálni, ennyi évad után...

Malakai
Szerintem elég naív volt azt gondolni, hogy kiírnák ezen a ponton.
Habár le vagyok maradva a részekkel, de azzal, hogy bent tartották szellemként és így visszatérõ szerepbõl se került ki egyértelmû volt, hogy nem akarják kiírni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Darthmushroom
Agyam eldobom h visszahozták Bonniet... mindenki örült tavaly h meghalt végre ki lehet írni erre..

stargatelost
TVD
Most komolyan elõhúztak a semmibõl egy ilyen szálat, hogy Damon valami õrült tudós kísérleti patkánya volt egy ideig? Ez már nekem is sok, ilyen baromságot.

stargatelost
Wow, elvileg Klaus visszalátogat a TVD-be <#nevetes2><#taps>

Mardel
Eddig nalam siman veri a TVD jelenlegi evad leadott reszeit.

stargatelost
Végre crossover volt, jó is lett most ez az Originals epizód 😊

Darthmushroom
3 Nina Dobrevet már túlzásnak érzem 😄 attól h jó nõ 😄 mi jön még Caroline meg Matt hasonmás? 😄 de hála az égnek Bonniet nem hozták vissza, eddig is mikor élt csak logót a levegõbe kb. mint Matt, ideje lenne végleg kiírni.

Szóval feladod. :-(
Kandurex
Én az elmúlt 3 rész óta nyomtam egy canel -t rá...:/ beunalmasodott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kill3r21
3 elena, nekem már sok 😊
stargatelost
Oké, szóval mostantól tripla Nina Dobrev mennyiséget kapunk, hát legyen <#vigyor>

Amúgy azt hiszem rájöttem, mi nem jön be az Originalsban. Nincs nagy tét, ami mozgatná a szálakat. Elijah össze akarja hozni újra a családot, kit érdekel? Klaus át akarja venni újra New Orleans irányítását? So what? Davina meg az Aratás baromság sem tud meghatni egyáltalán.

egy szó mint száz, nekem már nagyon erõltetett ez az egész, és tényleg már csak megszokásból nézem, illetve mert a többi sorozat amit néztem befejezõdött.
elsõ 2 évad nagyon bejött, onnantól viszont szerintem lefelé megy az egész.

Mardel
Uj hasonmas tortenet, komolyan ujra eljatszuk ezt? 😛
Az originalsban ott a szuletendo hibrid, a Klaus-Marcel hatalmi harc, uj es eros boszi.
TVD-ben meg meg 1 evad alatt sem sikerult vegezni Silas-el. Kaptunk uj hasonmas sztorit es Stefan is tulelte, meg ottvan Qetsiyah. Viszont TVD-bol ez eddig 0. Bonnie es Jeremy log a levegoben, teljesen erdektelenek. Most, hogy mar van uj hasonmas story mar Elena es Katherine is megerzi, ha Stefan beuti a kislaba ujjat, eddig nem vettek eszre, stb.

stargatelost
Hát szerintem nem jó az Originals. Legalábbis számomra kissé érdektelen, sokkal jobban leköt a fõsorozat. Pár dolgot karakteridegennek érzek, és sokszor csak ismételgetik a TVD-ben látottakat. Komolyan, megölni egy eredetit? Újra eljátsszuk ezt?

Darthmushroom
szerintem egész jól kijöttek a hasonmás témából a múltheti magyarázattal, végre lett is értelme nem csak úgy vannak/voltak.

Mardel
En is mar csak megszokasbolnezem, de az uj evad nekem sem tetszik. Az Originals spin-offban tobb a potencial.

ez csak nekem gyenge mar nagyon? ez a hasonmas tema kb arra jo hogy ne kelljen fizetni meg egy szineszt, rettenetesen eroltetett, szar.

PiszkosFred
Hat, ha torvenyszeru a rokonsag a hasonmasok kozott (mar pedig ugy fest, hogy leszarmazottjai az eredetinek), akkor a Salvatore testverek csaladi hattererol erdekes dolgok fognak kiderulni - felteve, hogy Silas igazat mondott 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mardel
De a hasonmasok eddig (Kathrine es Elena) rokonok voltak.
Kathrine-nek anno volt gyereke, es Elena anyja is Kathrine leszarmazottja volt, de Elenanak nincs emberi utodja.

Darthmushroom
még szerencse h nem ragozzák 😄 mert elég gáz lenne h Klaus megvárta Elenát mikor lett volna kis millió lehetõsége "kiteljesedni" Katherine után is 😄

PiszkosFred
Igen, nem instant dolog. Az iro csajszi (aki Kevin Williamson utan vitte tovabb, nem emlekszem a nevere) mondta talan a Comic Conon (vagy mas interjuban), hogy elmeletileg rengeteg hasonmas johetett mar letre eddig is, akikrol semmit sem tudunk, es nem is akarjak ezt a szalat tovabb ragozni, mint a mostani "vannak es kesz". 😊

Darthmushroom
Én úgy vettem le a hasonmás dolgot h nem minden generációba van, hanem X évente születik egy és kész. szóval lehet 100 év alatt 2 is, de lehet 200 év alatt 1 is. pl. Katherine után se egybõl jött Elena hanem sok évvel késõbb.

PiszkosFred
Pont, hogy nem, bar a fene tudja - nem tudni egyelore, hogy visszafele hogy mukodik. Katherine halhatatlanna valt anno, igy jottek letre (a keszitok szerint folyamatosna, mindenfele) a halando hasonmasok, lasd ugye Elena, mint legujabb. De, mivel Katherine ismet halando lett, mi lesz a hasonmassal/hasonmasokkal?

Foleg, hogy elvileg Elena halhatatlanna valasakor is letre kellett volna jonnie egy hasonmasnak (a hasonmas hasonmasanak). Lehet, hogy Katherine lesz/lett az, es igy fordul az egesz 180 fokot, rablobol lesz a pandul, vadaszbol a zsakmany? 😊

Nekem nagyon tetszett ez az évadzáró, mert izgalmas lesz hogy a valódi Stefan mikor tér vissza!!!

nekem se teljesen tiszta ez az évadzáró, sõt... Talán az eddigi leggyengébb évad és évadzáró is volt, és ezt még megspékelték azzal, hogy nem is egyértelmû.

Ami nekem lejött:

Ugye Catherine bevette a cure-t, és akkor így a természet egyensúlya miatt kell egy másik hasonmás, és akkor Silas így lehetett végül Stefan hasonmása, végsõ alakot felvéve(?), nemtudom. 😄 Nagyon zavaros nekem is.

Jah, értem, akkor bocsi :$

Darthmushroom
azért tettem idézõ jelbe h kamu volt az ottani is 😄

Egyébként Bonnienak elmondta h vele is azt láttatott amit csak akart és csak elhitette vele h az az igazi arca. Mikor kõvé változtatta mondta is h már nem képes elbújni és visszaváltozik. Amikor Damon megkérdezi h ki is a valódi alakja, Bonnie azt mondja h szerinte sose tudják meg.
Mindenesetre sztem õsszel mindenki számára tiszta lesz minden