Rövidfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
dixitque deus fiat lux
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy van olyan topik, hogy "Jó reklámok", mehetnének pl oda ezek, ott biztos sokan örülnek majd neki.
Én magamból kiindulva gondolom ezt; mindig látom, h 1,2 új üzenet pirossal, benézek a topikba, h hú végre valaki linkelt egy jó rövidfilmet, erre találok 1 sz@r reklámot, és hozzá 2 hsz-t :D
persze biztos van aki ennek örül, mint majom a farkának :P
dixitque deus fiat lux
Persze érthetõ, hogy amúgy nem ilyeneket akarunk itt nézni. :\
dixitque deus fiat lux
Szerintem ez egy nagyon sokrétû kérdés, hiszen a mûvészetet definiálni már önmagában is lehetetlen feladat, valamire pedig rásütni, hogy mûvészet meg talán még nehezebb. Mindig szubjektív az a folyamat, mely által egy adott produktumot (legyen az festmény, szobor vagy "helyi" példával élve kisfilm). Véleményem szerint abban kevés mûvészi tartalom van, hogy néhány majom ugrál egy fitnesz teremben és anyázik ahogyan csak tud.
Ellenben ott van a szórakoztató vagy vicces faktor (nem összetévesztendõ az X-Faktorral*), ami itt megvan. Szerintem a filmet valamelyik vicces kisfilmes topikba kellett volna linkelni, mert szórakoztatónak szerencsére szórakoztató, meg egy kicsit talán kritikus az egyre inkább szaporodó, zabszemmel a fenekükben élõ embertípussal szemben. Egy szó mint száz, pofás videó, de valamelyik humor topikban szívesebben látnám viszont!
*=Tudom tudom, irtó béna poén volt, de nem bírtam nem leírni... rá is csapok gyorsan a kezemre!
Aki meg tényleg ilyen betegesen "anyázós" annak meg talán meg kéne fontolnia a készítmény beszerzését! :D De ez már off, szóval a filmre visszatérve az alapkoncepciót csípem, gondolom a kitalálói is hasonló körülmények között vetették papírra a forgatókönyvet! :)
ettõl függetlenül jópofa video :d
és persze a kezdeményezés is elég jónak tûnik.... kíváncsi lennék egy ilyenre. lehet hogy a végén még én is alkalmazni fogom :D
nekem is vannak elég rossz napjaim...
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy melyik sörözõnél vették fel? Nekem az akácfa utca ugrik be, (nem az akácfa sörözõ, hanem az egyik ott a környékén.) a környék és az emberek arra emlékeztetnek! :D
Szerintem nyerhet az ember. Lehet azért nincsenek jó tapasztalataid ezzel, mert nem volt szerencséd, és nem a te nevedet sorsolták ki :)
Maradok a telefonoknál. Vagy a videónál - csak még nem tudom hogyan oldom meg.
Ha lenyúlod a legjobb ötleteket szerintem nem nyersz, mert vannak olyan értelmesek az emberek, hogy felismerjék a hasonlóságokat, és azt mondják,hogy ez nem egyedi. :)
Errõl van szó
Mi az az orrmonológ egyéééébként????!!