Divat vs. egyéniség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó rég írtak ide 😄 de remélem valaki tud segíteni 😄
Olyan férfi farmert szeretnék venni ami homokóra alakú, ismétlem férfi farmert nem nőit!
Milyen márkát keresek?
Utoljára szerkesztette: biomage, 2018.07.07. 15:25:19
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az mellékes, hogy másik városba lehet h legalább 3 embernek van ugyanolyan😄 Higgyétek el, télleg így van...
mer végülis annak a tornacipõnek semmilyen érdemleges funkciója nincs.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
15 ezerért adják el az ezer ft-os hosszúszárú tornacipõt
\"Erről van szó!\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
megpersze mindig beszolnak hogy buzi vagy emos :_D aztan én nem a kinaibol öltözök az már baj egyeseknek. irigyek az emberek...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nekem a legutóbbi pár 2 éve megvan és semmi baja. Igaz, egy felnõtt embernek általában nem egy pár cipõje szokott lenni, úgyhogy nem azt hordom egyfolytában. 😊
Ha tönkremenne, meg vennék egy újat.
Hát igen, valószínûleg nem az örökkévalóságig lesz divat, de egy jó ideig még biztosan az lesz. 😉
PSN ID: Lord_Mortanius
ja, egyébként: ska minta nincs, azt úgy hívják hogy pepita. magyarul
az sg már egy folyamatosan önmagát idézõ közhelygyûjtemény. pedig vannak itt jófej tagok is
György
A Converse cipõvel más a helyzet... Nem sokkal tartósabb egy sima kínai tornacipõnél, ezt tapasztalatból mondom.
Szval sztem a Converse nem lesz mindig divat.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
nem kötekedni akartam!
tudom hogy ez ska, de sztem ez most m1.
werkfilm, neked csak annyitmondok hogy kösz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
isten állatkertje pedig nagy
ettõl a "kockásmintás" szótól meg kiráz a hideg, ha meghallom...
azt úgy hívják hogy Ska minta
Manapság mindenki egyéniség, és egyedi akar lenni... csak sajnos senki nem jön rá, hogy aki ma egyedi akar lenni, és azt hiszi hogy az is, meg egyéniség, az úgynézki mint 3000másik ember...
nem az számít, hogy hogy öltözködöl, sokkal inkább a személyiséged.
Csak ott a bökkenõ, hogy 10 emberbõl 7 (lehet kevesebbet is mondok) nem fog odamenni egy teljesen átlagos kínézetû sráchoz, csajhoz, mer õ nem trendi. Esetleg egy osztályban a kasztosodást is meglehet figyelni, egykupacban az azonos "stílussal" rendelkezõk.
Hülyeség az egész, én pl. deszkázom, és van egy fekete (alul kockás) Osiris deszkás cipõm, meg vanegy kockás full sapkám, és tök lazább cuccok. Ettõl a két dologtól már sokszor kaptam az "emóóós" meg egyéb jelzõket...
deha nekem ez tetszik?!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egyrészt egyénisége mindenkinek van, csak valaki szelídebb, csendesebb, valakik pedig karakánok. Ismerek jó pár olyan tagot, akik külsõre extravagánsok, mindenki megnézi õket, de mikor dumálni kellene, egyáltalán feltalálni magát szituációkban, talpraesettnek lenni, akkor csõd van. Pedig hasznosság szempontjából ez utóbbi jobb egyéniségre utal, mint az, hogy érdekesen/divatosan öltözöl.
.: mobilize.hu :.
jee. a divatmajmok luzerek, legyen mindenki egyeniseg, most jol megmondtad. szoval akkor az uj divat az, hogy legyunk egyenisegek. self-fail.
ujabb ertelmetlen topic.
Nálunk a suliban a divat a srácoknál "nagyrészt" a répaszárú gatya, fekete-fehér cuccok keverése, konverz cipõvel (ilyen fél-emos majmok). Én is egyéniség vagyok, de nem azért, mert nagyrészt sportcuccokban járok (nagyrészt adidasz fölsõben, adidas cipõben szoktam). Azért, mert olyan vagyok, amilyen és szerintem a belsõ sokkal fontosabb, mint az, hogy épp nem követed az akkori menõ divatot.
nekem a jellem fontosabb...és szerintem az egyéniség-jellem nem 100%-ban függ össze...attól még lehet valaki jó ember, mert kevésbé igényes (vagy esetleg pár dologban kényesebb)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
legyél önmagat baszki, nem egyszerûbb? :-D
Pl:RAndiguru,Bad Boys 1-2.stb....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
a következõ 300 hozzászólásban elhangzó gondolatok:
- én azért veszek meg egy ruhát mert nekem tetszik
- hülye diszkóskurvák akik mindenkivel dugnak (csak velem nem) ribancok
- én azt a zenét hallgatom ami nekem tetszik, nem igazodok senkihez
- bújtatott kifejezése annak, hogy én egyedi vagyok, mert egy bizonyos zenei stílust hallgatok (metált, néhányan a hip-hopot is mondani fogják), a diszkósok buták, mindig csak bebasznak és mindenki baszik mindenkivel (csak velem nem baszik senki)
- az osztályomban mindenki trendi cuccokban jár, de engem nem ez érdekel mert én intelligens vagyok, ezért engem utálnak ( = kocka vagyok)
- további önseggnyalások, önigazolás keresések, ezerszer elmondott közhelyek
György