Szellentés párkapcsolatba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
akkor még téged nem dugott meg alaposan egy nõ sem, fordítva bárkinek összejöhet, de így?...

amikor igazán akarja a f@szt, na akkor megerõszakol, megb@sz, meg amit akarsz

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Komolyan beszéltem. Tényleg. Esküszöm.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

zsutyesz
hát, azért ha együtt élsz vkivel, ez elég nehezen kivitelezhetõ...

Ale Alonso! poppe fan club™

Nagyon jóóó ez a topic!!!!
Erre van a legnagyobb szükség!! ;)

A következõ meg az lesz hogy Milyen színû a wc ülõke a csajodnál!

Ha valaki nem mer a párja elött wcre menni és fingani akkor ne tegye ennyi!!
Akkor ezentúl Fingós Fritz lesz a beceneved, ok? <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Narxis
Nem töröljük!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pretorian
Engem aztán nem izgat hogy párkapcsolat vagy nem, én orrba-szájba fingok ha kell ha nem oszt kész. Sõt, kifejezetten élvezem is, néha a metrón jó látványosan bepucsitok, és telibefingom a mellettem állót. De állásinterjún szeretek a leginkább fingani, amikor velem szemben ül a karót nyelt fapina, és azt akarja hogy gyõzzem meg arról, hogy nekem kell adnia az állást. Na ilyenkor egy öblöset fingok, meg huhogok is közben, meg hangosan röhögök és utána már nem kell õt gyõzködnöm. Néha becsúszik egy kis kaksi is, de az tényleg csak ritkán, de....most komolyan, milyen topik ez? Töröljétek má'...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Biztos rossz szögbõl tolják vagy túl görbe a répa <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nem értem így a mondatot, kitõl idézted az idézõjelek közti részt?
Másrészrõl ha hasonló különbség lenne és érdekelne, hogy mit érez a másik, akkor tökmindegy lenne, hogy pukizol, fingasz, vagy egyenesen beszarsz, mert illedelmesen elvonultam. De filózhatunk rajta, hogy a puki egy becézett alak, tehát lehet, hogy egyszerûen csak egy óvatosabb változata a fingnak. :D

sz4bolcs
Most gondolj bele. 'Szeretkezés' közben 'fingik' a kedves, ráadásul 'onnan'. Hát nem kiábrándító?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
"...te bölcsész vagy?"

Ezek szerint a puki és a fing közt is valami hasonló különbség van?

Errõl senki se tehet. Mehet be levegõ és mikor kiveszed a farkad kijön. Ezvan..:)
Azzal nem lehet mit csinálni!

lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!

zsutyesz
ja, bár elég vicces volt múltkor egy dokumentumfilmben, amikor azt mondta a srác: "Sokszor megcsalt már, úgy értem félrekúrt (csaj rászól, h hogy beszél), ok, félreszeretkezett" :DDD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Hát szerintem ha egy férfit nem csak a saját kielégülése érdekel, hanem foglalkozik azzal is, hogy a másiknak jó legyen, akkor tud ám Õ is szeretkezni. Egyébként meg csak ürít. ;)

sz4bolcs
Hú, de örülök, hogy végre nem a tudományosba nyitották ezt a topicot. :D

A fogalmakat kell elõször tisztázni: A férfiak finganak, és basznak, a nõk pukiznak, és szeretkeznek.

bosco05
elõtte érdemes egy szál jó erõs húsos kolbászt bemajszolni és leöblíteni egy fokhagymás lángossal :P
Csókolózás közbeni büfivel hogy álltok? <#vigyor5>

Narxis
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Christiansen
Jaja, a túrós, gombás a kedvecem:DDDD

bosco05
elfér az ide :D , de szerintem beszélhetnénk a hüvelygombáról is :)
Az hagyján, inkább mit tegyek, ha dugás közben a puncija fingik:DDDD
Volt már ilyen:((((
Kicsit lekókattam:))))

Lacee86
Sztem nyíljon egy "Mit tegyek, ha dugás közben kell finganom?" címû topik is.<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Christiansen
ennyiih

Christiansen
1. reggel kell szarni, napi rendszerességgel
2. bab, karalábé, káposzta nem evés
3. fingás esetén odébbsomfordálás, vagy "hugyozni" kimenés.
4. elõbb utóbb elõtte is prottyantgatás, kivéve ha valami olyat
evés amitõl savanyú szag levés. ezesetben hármas pont.

Ulvar
Nem ismered a bnõm :D. De igazából ez egy természetes dolog, szóval semmi rossz dolog nincs benne. Jobb kint mint bent :D. Ezt akkor mondták amikor 5.es koromban Angol külön órákra jártam és nem bírtam már visszatartani és jött a galamb.

Amúgy a pasik is próbálják takargatni az elején. Na mind1. Egyéniség kérdése.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Most mit rinyálsz, 1-2 év együttélés után jöhet a házasság. Ha szeretik egymást költözzenek össze akár a második randin. legalább hamarabb kiderül ha gebasz van! Leszarom, vagy mirõl is volt szó?? Lefingom:DD

Különc
3 hónap után költöztetek össze? Szívbõl gratulálok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bosco05
#167 Valaki? <#hehe>
Szerintem ajándékozzatok Neki zsebkendõt :)

Ugye?! Én is így vagyok vele. Több köze van ennek a realitáshoz mint hogy éppen mekkora FPS-t tudtam elérni. <#idiota>

Kicsit GÁZ a családod nem? Na jó ez csak egy kis fanyar humor volt, ne szívd mellre :)

zsutyesz
mennyivel jobb lenne, ha fingana! :DDD

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

bakvarnyu
Itt a melóhelyen egyik 50 körüli nõ sose nem fújja ki az orrát mert drága a papirzsebkendõ csak visszaszívkálja a taknyot na azt még gecire idegesítõ hallgatni egész nap.

bosco05
Francokat :D , amúgy épp most jön egy fingós game, az Air power II. Kíváncsi vagyok, hogy fog futni 4850-es Atin meg e8400-on. Nomeg vajon elindul majd Sevenen? Ha valaki tud valamit a betaról írhatna, nekem memóriahibával fagy az intro után... Meg állítólag konzolon szebb lesz, szal lehet veszek egyet, csak nemtudom, hogy melyik a jobb, az xbox vagy a ps3? Meg lehet DLC-be jön a mod hozzá, állítólag az utolsó küldetésben csaj mellett kell úgy beszarni, hogy közben randizol. Elég fail cucc...
amugy ez az elso topik, ami valami ertelmes dologrol szol. kicsit tobb ertelme van ezt kitargyalni, mint mondjuk egy jatekot, vagy egy videokartyat, esetleg nehany vicces kepet.
az en csaladomban a gyerekneveles resze, hogy anyam elottem fingik nagyokat. igy aztan termeszetesnek veszem.
bosco05
meg azse ah nem tuddo leirnih a nevedeth
matyi0323
Az élet olyan, mint a szarás: ha menni kell hát menni kell! :D:D:D
Nincs ebben semmi gáz.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Heffi
Mivel nem jó undorító disznónak lenni...
De persze van akinek ez tetszik <#wow3>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Na most már sírok ezeken a hozzászólásokon <#idiota>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Így van, kulturáltabban oldják meg mint mi.

Hozzád hasonlóan én is hálás vagyok Édesanyámnak, de Õt is a kényszer vitte rá, hogy minél elõbb a saját lábunkra tudjon állítani minket.

A srác részérõl valóban ciki a dolog, de ezt tudjuk be a szülei és a környezete hibájának. Nem Õ tehet róla, hogy alapvetõ dolgokról tabu beszélni. Ezzel a hozzáállással az elõzõ rendszerben fiatal lányok maradtak terhesek, mert azt se tudták mi az a szex. Se a szülei el nem mondták, se a férje, aki honnét is tudta volna. Kicsit House-os ez a dolog, az szokott arcot karmolni alapvetõ dolgok ismeretének hiányán. :)

DeerHunter01
beléd fog szorulni a szar és nyüsziteni fogsz mint a kutya :D
úgyhogy inkább azt ajánlom hogy ha szarni kell menjél a budira egybõl

\"Errõl van szó!\"

azért annyira ne biztassátok itt a népet :D mert azse joh ha 1. randin összeszarjátok magatokat a csaj elött :D
<#idiota><#taps>

fotográfik kolomp edisön :D

poppe
de csak nem már a párod elõtt <#wow1><#wilting><#wow3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

pyrohun
loool :D
én szoktam fogat is mosni :d

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Mi van?