Szellentés párkapcsolatba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor igazán akarja a f@szt, na akkor megerõszakol, megb@sz, meg amit akarsz
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ale Alonso! poppe fan club™
Erre van a legnagyobb szükség!! ;)
A következõ meg az lesz hogy Milyen színû a wc ülõke a csajodnál!
Ha valaki nem mer a párja elött wcre menni és fingani akkor ne tegye ennyi!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Másrészrõl ha hasonló különbség lenne és érdekelne, hogy mit érez a másik, akkor tökmindegy lenne, hogy pukizol, fingasz, vagy egyenesen beszarsz, mert illedelmesen elvonultam. De filózhatunk rajta, hogy a puki egy becézett alak, tehát lehet, hogy egyszerûen csak egy óvatosabb változata a fingnak. :D
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezek szerint a puki és a fing közt is valami hasonló különbség van?
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Ale Alonso! poppe fan club™
A fogalmakat kell elõször tisztázni: A férfiak finganak, és basznak, a nõk pukiznak, és szeretkeznek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Volt már ilyen:((((
Kicsit lekókattam:))))
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
2. bab, karalábé, káposzta nem evés
3. fingás esetén odébbsomfordálás, vagy "hugyozni" kimenés.
4. elõbb utóbb elõtte is prottyantgatás, kivéve ha valami olyat
evés amitõl savanyú szag levés. ezesetben hármas pont.
Amúgy a pasik is próbálják takargatni az elején. Na mind1. Egyéniség kérdése.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nincs ebben semmi gáz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De persze van akinek ez tetszik <#wow3>#wow3>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A srác részérõl valóban ciki a dolog, de ezt tudjuk be a szülei és a környezete hibájának. Nem Õ tehet róla, hogy alapvetõ dolgokról tabu beszélni. Ezzel a hozzáállással az elõzõ rendszerben fiatal lányok maradtak terhesek, mert azt se tudták mi az a szex. Se a szülei el nem mondták, se a férje, aki honnét is tudta volna. Kicsit House-os ez a dolog, az szokott arcot karmolni alapvetõ dolgok ismeretének hiányán. :)
úgyhogy inkább azt ajánlom hogy ha szarni kell menjél a budira egybõl
\"Errõl van szó!\"
fotográfik kolomp edisön :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
én szoktam fogat is mosni :d
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com