Check-Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Backstage Live tehetségkutató

bosco05
<#vigyor3> ez jó <#eljen>
a próbahelyünk egy idõben ugy mûködött(még most is), mint egy klub, ide jött minden ismerõs aki keresett valakit, vagy csak nem tudott mit kezdeni magával...

wordsworth
Hali!
Elõször is sok szerencsét nektek 😊 Sajnos nekem egyáltalán nem jön be a dolog, fel perc utan mar a szöveget sem voltam képes hallgatni, nagyon nem jött be az énekes hangja 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sapkafej
megvannak, dorogon vannak koncertek meg most voltak dürer kertben

György

bosco05
akkor azért nem találtam 😊 , de akkor az a link-x zenekarra utal ha jól veszem ki a szavaidból. Az a banda megvan még? Mert koncertjük semmi, ahogy néztem és 2007 óta egy darab hanganyag nincs az oldalon.
sapkafej
mit jelent?

György

sapkafej
a link-x nem egy elõtag a nevemhez 😊

nem vagyok a zenekar tagja

György

ennek a névnek jelentése van...

bosco05
És hogy ne csak offoljak, rosszat nem akarok mondani a Check-Point zenekarnak, úgyhogy kitartást és sok sok jó próbát és koncertet kívánok srácok.
bosco05
amúgy te a link-x zenekar valamely tagja vagy? Csak azért mert a Gyurit nem tudtam azonosítani egyik névvel sem 😊 "Kinka Gergely - dobok, Csiszár Milán - basszusgitár + vokál, Hart Balázs - gitár + ének."
bosco05
ezt most viccbõl írtad link-x gyuri névvel? 😄
sapkafej
az feltûnt nektek is h az ilyen nem nagyon angolul tudó zenekarok mindig ilyen gagyi angol neveket adnak maguknak?
Checkpoint, Fan-Sir, E-mail, meg ilyen gagyiságok 😊

György

köszönjük!

Terensz
És tényleg <#idiota>
A lényegen nem változtat.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

A felahsználó neve zavart be neki 😊

Roger6
Te! Ki mondta neked, hogy ez punk? Mert kétszer is ellõtted, hogy ennek semmi köze a punkhoz, de rajtad kívül ezt senki nem is állította...<#levele>

Egyébként sok sikert a zenekarnak.<#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hi!

Nem akarok megbántani senkit, csak a saját véleményemet írom le:

Belehallgattam pár számba. Az ének szerintem annyira nem gáz, mint ahogy az elsõ kommentekben lehúzták 😊 Maga a zenében viszont semmi extra nincs, ami megfogna. Eléggé tucat zenét csináltok, ilyesmi "semilyen" zene rengeteg van mostanában.

Azért sok sikert, és kitartást! <#worship>

Terensz
Fú, ez a srác beteg... Nem akar jönni Magyarországra is utcazenélni? Van itt is annyi tér meg sétálóutca <#idiota>

MerlinW
Ugye milyen jó DubFX?😊 Én is ma találtam rájuk <#idiota>

[merlinw.org]

Terensz
Nos, ennek semmi köze a punkhoz, szerintem soft rock. Egyetlen dolog, ami a punkra emlékeztet: affektál az énekes. Hozzáteszem: ez nem áll neki jól.
Amúgy nem reménytelen eset, csak ebbõl a hangból más éneklési stílust kell kihozni + nem ártana egy tanár sem neki. És adjatok neki egy kontroll-ládát, mert néha olyan fals, hogy szerintem biztos, hogy nem hallja saját magát.

A gitár egysíkú egy kicsit, és a zenét hallgatva nem hallom, hogy hol van benne két gitáros, márpedig a kezdõ hsz-ben a képen 2 db van. 2 gitáros szerintem akkor kell, ha a klasszikus ritmus/szóló felállásban akarjátok tolni, megspékelve némi ikerszólóval, persze ez már meglehetõsen távol állna a punktól.

A zene összhatása pedig sajnos nem mozdít meg bennem semmit, pedig az lenne a feladata.

Azért néha követni fogom, hogyan fejlõdtök, sok sikert kívánok! Remélem, ez a néhány kritika nem a kedveteket veszi el, hanem fejlõdésre ösztönzi a Check-Point-ot.

n3whous3
de már ma van

púúúúú

SötétBarom
Micsoda geci vagy te. Má meg van nyitva új fülön a srácok myspace lapja, de nem tudom meghallgatni egy számukat se, mert 20 perce dubFX-et hallgatok 😄DDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

jhetedikj
Hát ez annyira nekem sem jön be, de én nem is vagyok benne szakártõ...

Azért sok sikert nektek, így a zene világnapján! ;->

Edit: Most nézem csak holnap lesz. No problem.😊)

anno 1987

belapeter
Nekem sem valami jó :S
Bár illyen dologról még nem mondtam véleményt,zenéhez nem is nagyon ertek,de szerintem egy lownak is lehet mondanivalója 😊
Nekem az nem tetszik,hogy egyszer szépen énekel,utánna meg méllyen,mint valami ... nemtudommi 😊
Pokolgépre játszotok vagy mi? 😄
Na mindeggy.Szerintem legyen csak magas énekhang vagy micsoda,mély ne .
Hali😊

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Én eddig csak jó visszajelzést kaptam az énekrõl, persze lehetne jobb is.Szerintem pont ez a jó hogy nem dobozolódunk be egy adott stílusba hanem ami kijön azt játszuk.A próbateremben vettük fel az egészet

The Protector
Hát ez ide oda ingázik a stílusban.
A zene nem rossz de elég kezdetleges.Az ének katasztrófa.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Az énekhang borzalmas. Zeneileg is problémás, bár sokat nem hallani belõle a túlhangosított fejfájást okozó hamis énektõl. Keressetek egy hangot. Az énekes adja el a zenekart. A jelenlegi elijeszti a népet.

Másik, hogy válaszzatok stílus, vagy csináljatok egyet. Ne ingázzatok ide-oda. Az az instrumentális nóta pl baromira nem passzol oda. Egyrészt zeneileg, másrészt túl jó az ének hiánya miatt😊 Viszont alapvetõen az sem valami fantáziadús.

A MySpace dalok alapján építettem a kritikát.

béke.

Csak egy péda:
Tök más stílus, de itt van egy figura aki egyedül lapátol össze egy igényesebb zenét "8 perc" alatt, jó hanggal. Amíg négyen nem tudtok hasonlót kivitelezni (mármint a hangszerek harmoniáját, illetve a megfelelõ hangosítást), addig ne álljatok színpadra.

[merlinw.org]

Sziasztok!
Egy fiatal zenekar vagyunk.Most jött ki az elsõ demónk!Hallgassátok meg...

ITT meghallgathatod a demót!