Google Maps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Őrület, hogy teljesen szétverték a GM-et... a Panoramio eltűnt... az hőmérséklet adatok eltűntek... pont amiket a legtöbben használta, ami a leg praktikusabbak voltak.... A street wiev egy csomó helyről eltűnt... hihetetlen
Desiderata
a légifotó a külsõ kerületekben le van tiltva vagy nem is készült el?
Sziasztok!

Cégemet beregisztráltam a google maps-nél.
Ha rákeresek, meg is találom. Viszont ha a települést nézem, akkor nem látom. Más cégekbõl látok 3-at, de a sajátomat nem.
Ez külön fizetõs dolog lehet?

Desiderata
arról van infó, hogy Magyarország mikor fog frissülni?
élesebb lesz a kép nagyobb területen is?
van valami nyilvános frissítési ütemterv?
LoSA
Sziasztok!

Valaki foglalkozotott olyannal, hogy vállalkozását a térképre elhelyezni? Mert van egy kis gondom vele... :)

Valahogy meg lehet oldani, hogy a street view képeit tartósan tárolja? Szóval egy adott helyet már egyszer letöltött, akkor ne töltse le újra? Vagy esetleg próbáljam meg Google Earthben?

Dj Faustus
Pedig az árbevételek nagy többsége - 97%-a - hirdetésbõl folyik be. A maradék licencdíjak és egyebek. Forrás

akyyy
de ha keresel valamit, egybõl ott egy csomó hirdetés, x keresõ szonál pedig elõrébb hozz oldalakat. azok az oldalak nem kevés pénzt adnak.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

de milyen sajtot? tihanyi trappista sajtot?

De akkor is, ha pl. a google keresõoldalát megnyitom, akár a google.hu oldalt, vagy más nemzetközit, akkor egy darab hirdtést sem találok az oldalon.

Esetleg a részvényekben van valami, nem?, hogy egyre többen érdeklõdtek az oldal iránt, akár google, akár facebook, és az érdeklõdés miatt felment a részvényeknek az ára.

mert mondom, hogy alig látok hirdetéseket az oldalaikon.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

akyyy
nem pénzt kap, hanem sajtot

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok !

Én egyszerûen azt nem értem, hogy mibõl kapja a pénzt a Google?
Mibõl jön be neki a pénz?, mibõl tartja fenn magát?

A google egy cég volt, mielõtt a google keresõt létrehozta. Ez szép és jó, de nem értem, hogy mibõl gazdagodott meg? mibõl jött neki a pénz?

mit tudtok ezekrõl a dolgokról?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Desiderata
köszi szépen!
Dj Faustus
Desiderata
két pont távolságát szeretném lemérni (nem légvonalban)
hogyan tehetem meg? kinyomtatom és cérna, de valami egyszerûbb?
a google maps-ba ugyan akkoriak a kepek mint a Google Earth-ba? mert earth-ba ha rakozelitek egy teruletre kiirja hogy mikor csinaltak a kepet, de mapson nem:D csak 2010-et ir lenn

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

falu
Norc != Google StreetView

...Falu... hátétépé kettõspont per per falu pont me

ZilogR
<#miaz>lévén az SG politikamentes fórum, így természetesen a nénire gondolhattam...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A falfeliratra gondolsz, vagy a nénire? <#idiota>

ZilogR
:) igen... érdemes a Budapesti Gubacsi-Szabadkai sarok táján körbenézni :P

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

van már pár éve... www.norc.hu

Tyler1
ez aztán kurva fontos dolog....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

yapi

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

kakaoskalacs
magyar utakat minek akarsz nezni :_D kágyú az egesz

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

falu
na az nálunk nem lesz soha

...Falu... hátétépé kettõspont per per falu pont me

Street wiev

every damn day

BB7
rklm :D
Punker
sajnos Magyarország nagyon pontatlan, ezelõtt 2 évvel átadott utak sincsenek benne, pedig az earth már tartalmazza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"