Homeopátia - van értelme?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és placebónak?
amit pedig nem lehet látni az nincs
nyugaton is csak azért tb támogatott, mert a maffiamódszerekkel dolgozó homepátia lobbi, erõszakosan tolja magát, nem olyan szelídek, mint a gyógy-vegyszer és fegyvergyárak 😞
különben is nyugaton annyira elmaradott az egészségügy, hogy véres hentesek végzik a mûtéteket, barlangokban, kõszerszámokkal
nem olyan fejlettek, mint mi 😞
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
esküszöm nem látják ezek a majmok, hogy a rendelõbe menõ "betegek" közül nagyrészüknek lótúró fizikai baja nincs, komolyan. Ha viszont szedné az igazi gyógyszert, akkor egyéb más baja lenne tõle, viszont egyszerûen valamit muszáj andi neki, különben folyamatosan viszajár, hogy de még mindig fáj, meg még mindig a halálán van...
placebo az egyik legeslegjobb orvosság, mellékhatás nélküli és az emberek nagyrészére jó hatással van, ezt betiltani pont, hogy nem fair... persze fáj a háta az öregembernek, adjuk a fájdalomcsillapítót, majd éjszaka leáll a légzése, vagy dob egy kamrafibrillációt, reggel a boncasztalon majd kiderül, hogy bevett 4-5 tablettát, mert már tényleg nagyon fájt ám, de elõtte persze a ritka fontos teendõit intézte, elment piacra a város másik végébe, mert csak ott jó a paradicsom...
na bocs az offért
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Amúgy énnekem kétszer volt középfül gyulladásom, mindkétszer a Fül-orr-gégészeten kezelték úgy, hogy felszúrták a dobhártyámat, leszívták a gennyet és kaptam fájdalomcsillapítót... Kétszer!
Mikor harmadszorra kiújult ezután, háziorvos felírt ilyen bogyókat és 1 hét alatt elmúlt az egész gyulladás, volt utána, hogy 3-4 évvel késõbb ismét kiújult, de a bogyókat szedve elmúlt az is. Öcsémnek is mulasztotta el a középfül gyulladását, mikor õ elkapta már nem is mentünk a rendelõbe.
Szóval ezek alapján azt mondom nekük rohadtul megérte, nem érdekel, hogy placebo hatás vagy sem, vagy hogyan magyarázzák, miért mûködhet, egyszerûen csak örülök, hogy nem kellett ismét felszúrni a fülemet, többit leszarom.
Most nem kezdek itt hittéríteni, hogy szedjenek a rákosok, meg mindenki bogyókat, mert mindent meggyógyít. Nekünk bejött egyfajta bogyó egy bizonyos betegség ellen. Azt mondom, hogy rögtön lebaromságozni a dolgokat nem érdemes, nem tudom milyen hatékony a dolog, de még akár mûködhet is.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
mirror\'s edge
Személy szerint én is elmennék valamikor már mert perforált vakbél mûtétem végett érzékeny a gyomrom nagyon. De egyelõre nincs "felesleges" 15 ezrem a diagnosztizálásra és utána havi 8 ezrem a bogyóra.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
mert konkrétan tudom, hogy a (gyors) kajáldákban, ugyebár a legköltséghatékonyabb módszer a spórolás-mindenen, vagyis az olajat addig használjuk, amíg lehet.. például. Az fix, hogy nem akkor cserélik, amikor kellene.
HA majd kormányváltás lesz, simán ráállhatunk a pálmazsír termelésre, exportra.
Amúgy Mo. imádja ezt, mi elhisszük azt is, amire rá van írva, hogy "bio" és 3x annyi, mint a "normál"... ehehe
mirror\'s edge
1990 rendszerváltás káros a disznózsír
2000 káros az étolaj
2010 káros a margarin
2020 káros a grill
2030 káros a lézerrel készített kaja
mi volt annak a filmnek a címe ahol a lúí dö funesz-nek ételgyára volt <#vigyor5>#vigyor5>
Alvásproblémás illetõ sztem változtasson az életmódján! Fárassza el magát úgy istenesen(sporttal, lehetõleg), aztán ha úgy sem megy az alvás, akkor nézzen el egy valódi orvoshoz!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
elméletileg napi 3 liter folyadék is ajánlott, na ki iszik ennyit? max, aki sportol.
mirror\'s edge
Hát ez az, hogy nagyon kevesen, viszont valaki mindennap húst eszik egy kis körettel meg 1-2 uborkával, aztán befekszik a tv elé csak dohányozni megy ki, aztán csodálkozik hogy jön az infarktus, meg mindenféle panaszok. Persze erõsen rásegít, ha hidrogénezett zsírokkal készült ételeket fogyaszt (transzzsír), illetve dohányzik, ennek akit érdekel utánaolvas most nem részletezem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csupán info jelleggel kérdem: ha egy egyén huzamosabb ideje nem tud aludni, illetve nagyon rosszul alszik és idegesíti, hiszen fáradt, de magától nem tud ellene tenni, mihez nyúljon? egybõl gyógyszerhez?
mirror\'s edge
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
De akár megeheted egyszerre az összeset is, nem oszt, nem szoroz.
nátha allergia és minden ellen és szerintem jó vagyis jobb mint a gyógyszerek
Nyugaton nem, de szerencsére az itthoni orvoskamara még nem kurvult el teljesen a homeopátia-lobbinak. Csak diplomás orvos alkalmazhatja a homeopátiát.
Legalább nálunk valódi orvos látja a beteget, és ha tényleg súlyosabb baja van, nem placebót ír fel. Már amennyiben érdekli a további orvosi(és ezzel együtt homeopata) karrierje...
Sajnos ez kétélû dolog, így lehet úgy reklámozni a homeopátiát, hogy "húú, ezt ooooorvosi egyetemeken tanítják, hát persze hogy hatásos!", de ez így még mindig a kisebbik rossz.
marad a méz, gyümi, hagymaféleségek, teák - õsi jól bevált módszer.
mirror\'s edge
A fogyasztói ára így majdnem 100% haszon, és ugye a világon mindenre "alkalmazható", közel a legjobb biznisz a világon.
Gerincessége egy másik kérdés, átverni a betegeket nem szép dolog, de azt aláírom, hogy placebóterápiát máshogy talán nem is lehet végrehajtani.
Mindenesetre én kihagyom, így, hogy tudom, hogy nem hat, placebóhatása sem lenne...
A homaopáti a a gyógycuccok jótékony hatásán is alapszik, nem kell csodára számítani. Csupán egy alternatíva arra, hogy nem szétfejlesztett vegyi anyagokkal terheljük a szervezetünket! Amúgy jópár embernek bejött..
Akkor te mit szedsz ha pl. nagyon beteg vagy?
mirror\'s edge
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha az agyam elhiszi, hogy a homeopátiás szertõl meggyógyulok, akkor meggyógyulok.
Nem csodálkoznék, ha csak vízbõl és néhány fûfélébõl állna az egész...<#pardon1>#pardon1>
Mégis valami miatt nagy a sikere, hogy már több mint 100 000 orvos alkalmazza.
Íme maga Woland mondja:
"Egyébként egyik elmélet sem különb a másiknál, és nem is rosszabb. Van olyan felfogás is, miszerint mindenkinek az õ hite szerint adatik." /Bulgakov: Mester és Margarita/
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
A homeopátia placebohatáson túli hatásosságát a tudományos és klinikai tények nem támasztják alá"
Én a nagymuterosra a hagymásat értettem...
A homeopátia 2005-ben durrantott. Nem hiszem, hogy akkor nagymamás lenne <#crazya>#crazya><#nezze>#nezze>
mirror\'s edge
Legalább az általatok felsorolt hozzávalókhoz könnyen hozzá lehet jutni... <#crazya>#crazya>
Mucsi Zoliról hallottatok már?
Jó, mondjuk õ azóta max csak homeopátiás szereket szed és sokat nevet, szinte mindig.. Ez a legjobb gyógyszer!
mirror\'s edge