Automata fûnyíró építése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ehhez az egész fûnyírót át kell építeni, fõleg mert amik eddig a közelembe kerültek, még kézzel sem lehetett olyan érzékenyen adagolni a gázt, hogy szépen, folyamatosan mozogjon.
.: mobilize.hu :.
Discovery vannak jó mûsorok ott kell nézni és informálódni. Vannak olyanok amik 15-20cm-es pontossággal mûködnek. Sõt...
#1: Egyébként az elsõvel mi a baj? Sztem jól végzi a dolgát bár árat nem írtál.
Megépíteni olcsóbb ha pontosan tudod mit akarsz de ahhoz, hogy egy ilyent összerakj sztem több pénz kell mint ahhoz, hogy bemenj a boltba és megvedd.
Ha már vettél 1-et és azt lemásolod akkor lehet, hogy olcsóbb.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vagy elõre programozott útvonalat adnál neki, ahhoz viszont elég pontos szervomotorok kellenének, hogy megfelelõ távolságokat menjen, pontosan forduljon, különben elkolbászolna a francba. Bár ez az egyenetlen terep miatt szerintem elég nehézkes, ilyenkor is kellenének neki valami referencia pontok.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Automata fûnyírót szeretnék építeni.
Vannak ilyenek a piacon, de igen drágák és több hátrányuk is van.
Ilyen a Robomower ami szenzoraival tájékozódik és szinte random mód halad.
vagy a másik amihez kábelt kell lefektetni a fûbe
nekem egyik megoldás se tetszik, inkább érzékeny GPS-ben gondolkodok, esetleg lézeres vagy rádiós határvonal kijelölésben
aki még foglalkozik ilyesmivel, leírhatná az ötleteit