Pink Floyd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretem a cicákat
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Szeretem a cicákat
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
király felvétel, hihetetlen hogy mennyi van ezekbõl.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
soundcloud
jegy: elõvételben 1000ft helyszínen 1400ft.
A Piperre visszatérve, igaz hogy teljesen más mint a további Pink Floyd felvételek de valami eszméletlen számomra, mióta meghallgattam gitárt akarok venni eddig kevesebb sikerrel. Kb. a Velvet Underground and Nico-hoz tudnám hasonlítni zsenialitásban, valami hihetetlen lendületet ad az elejétõl a végéig és az egésznek van egy megfoghatatlan egyedi hangulata.
Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
nem "igazi" koncert, hanem élõ elõadás egy tévéstúdióban, szóval nem õrülnek meg túlzottan - bár gondolom amúgy sem arról voltak híresek :)
Kár, hogy alíg van koncertfilm-felvétel ezekbõl az idõkbõl.