Lakásfelújítás... egyedül:(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
nem a minõség, hanem ott az ajtónál van egy szép szabályos kör világosabb színnel! az mi?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szeretem az összhangot és a szimmetriát... 😊
Mobilos fotó, szóval bocs a minõségért...
Tankaranka!Nyugi én még foglalkozok a problémáddal és találtam is Neked egy kis segítséget,ahol kedvedre válogathatsz.
Ha gondolod tekintsd meg.
http://href.hu/x/a98d
Esetleg közületek nem ismer valakit aki konyhabútorokba épít be,egyedien elektronikai cikkeket(hûtõ,sütõ,tûzhely stb)?

muníció = sütemény
rossz az aki rosszra gondol...
Carlos
Munícióért? <#fejvakaras>

Bár szerintem nagyobb sikered lett volna ha az elsõ postba betolsz egy képet és konkrétan leirod, hogy cumi jár annak aki elhoz 20 kiló festéket a boltból neked.

Þór vígi þessi rúnar

Kedves Hajnalcat!
Nagyon hízelgõ a bókod, de el kell, hogy keserítselek, nem vagyok teltebb nõ... és ha az vagyok, akkor mi van? akkor már nem jöhetnek hozzám férfiak egy kis munícióért cserébe?
A te nevedbõl ítélve meg egy macska lehetsz... vagy legalábbis valami macskaféle...:S
Willi Betz
Hehe...majd fejbe baszlak azzal a fúrókalapáccsal XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
Gabi majd én átugrok és ütök egy lyukat a fejedbe XXXD

Szerintem mivel az a neve, hogy tankaranka, ezért egy teltebb nõt képzeljenek el a hímnemû egyedek. 😊))
Tank-ot, ugyebár eléggé nagy darabra szokták mondani, de lehet, hogy rosszul emlékszem, a memóriám nem valami fantasztikus.

Willi Betz
Pontosan. Jut eszembe ma is kéne ütnöm egy lyukat...sok kedvem nincs hozzá😄DD

Nahát, jó tudni.

"Egy nap, amikor mindenki virtuális világban él, nem lesz gond az ilyesmivel..."

De jól tudsz jósolni. Tán a jövõbõl jöttél? 😊

Hegi90
lehet fúrni. sõt mi még plafonra aksztható virágoskosarakat is fúrtunk 😄

mondjuk nem árt egy jó minõségû fúró se

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pxxl
az legalább átviszi azt a rohadt kavicsot ami a folyókban is van. a sima ûtvefúró vagy elégeti a hegyét, vagy leég a faszba <#idiota>

All hail the double x!

Willi Betz
Hogyne lehetne,csak az ütvefúró gyenge a betonhoz. Ide célszerszám kell! Fúrókalapács formájában<#hehe> Én azt használok...1 lyuk kb 10mp.

pxxl
mert szar fúróval ne fúrj betont a penelban 😄 makita fúrókalapács a minimum, meg normális vidia fejû fúró

All hail the double x!

zsutyesz
lehet panelba is fúrni, csak valami spéci fúró kell hozzá, és nem egyszerû.
Egyébként ha magad festesz ki, akkor nem kerül olyan sokba sztem. Nagyon sokat meg lehet spórolni, ha magad csinálod.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

akyyy
mi 4-5 éve költüztünk kertesházl panelba. jó szar. akkor kékre lett festve (buzi festõk elcserélték a szobát, sösétkéket akartam lett világos, fúúúúú)

de eléggé meguntam már, az egészet újra kéne csinálni úgy ahogy van, csak kitudja, mennyibe fájna?
festés, polcfúrások ( egyáltalán lehet polcokat fúrni panelba? mikor ablakot is tetettük be nem rég, vagy 3 fúró feje eltört a betonba😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

w77d
egy kép vagy leírás jó lenne a segélykérõ hölgyrõl az tuti XXXD

mila69en
ajjaj<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Carlos
MEGYEK! <#idiota>
Bár õ itt nem 30.

Þór vígi þessi rúnar

pxxl

All hail the double x!

Carlos
Aha...Szóval oboa jár a segítségért.
Akkor némi képet is tolhatott volna magáról a kedves 30 éves egyedülálló,egyedüllakó nõ...

Þór vígi þessi rúnar

mila69en
<#nyes>

nekem a régi volt az, szürke tükörmenyezettel vagy minek hívják, nemtudom már 😄
MR ME
ha jól megfizeted megyek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
kept

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pxxl
#6 <#zavart1>

All hail the double x!

Carlos
Amit nem értek, hogy minek kellett a 30-éves egyedülálló / egyedüllakó nõt belerakni?

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
Narancssárga

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerõt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.

Az emberi szem számára a narancssárga egy nagyon meleg szín, így a forróság érzetét kelti, de nem olyan agresszív, mint a piros. A narancssárga növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, élénkítõ hatású és növeli a szellemi aktivitást. Nagyon elfogadott a fiatalok körében. A narancssárgáról az egészséges étel jut eszünkbe és az étvágyunkat serkenti. A narancssárga az õsz és az aratás színe. A címertanban a narancssárga az erõ és a kitartás szimbóluma.

A narancssárga nagyon feltûnõ szín, tehát használhatod figyelemfelkeltésre és a legfontosabb elemek kiemelésére a design-ban. Ez a szín nagyon hatékony az ételkészítmények és játékok reklámozásához.

A sötét narancssárga a csalást, a megtévesztést és a gyanakvást jelenti.
A vörösesnarancs(?) kifejezi a vágyat, a szerelmi hevületet, az élvezetet, az uralmat, az agressziót és a vágyat a mozgásra.
Az arany a presztízs érzését kelti. Jelentése a fény, a bölcsesség és a vagyon. Mindig a magas minõséget szimbolizálja.

pxxl
részemrõl lehet <#nyes>

All hail the double x!

pxxl
gyorsan koszolódik a fehér

All hail the double x!

w77d
ejjj egyedülálló hölgy segítséget kér.... srácok lehet itt nemet mondani? XXD

Gondolom mennyire fog örülni a taxis ha ezeket mind bepakolom<#hehe>...
Fehér szín az nem lenne jó? Az mindig kellemes, térérzetet nyújt 😊
Tikal
most miért nem hivsz egy taxit??? kinézed a hozzád legközelebbi festékboltot, rohadt sok van belõlük biztos találsz egy kilométeren belül, és hazahozatod...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pxxl
jó a narancs szín. a változás színe. kellemes, és érdekes szín 😊

All hail the double x!

cement
itten világosbézs

respect to the man in the ice cream van

pxxl
<#taps><#worship>

All hail the double x!

Joker Brand
közeli képt az autókról <#idiota>

zsutyesz
jó, csak mert a miénk ugyanolyan színû, mint a #21-en, csak nekünk a plafon is be van festve.

[HUN]FaTaL
Nem, nekem zöld. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

zsutyesz
mindenkinek narancssárga a szobája? <#idiota>

Willi Betz

pxxl
asztaqva honnan szerezted azt az órát? nekem is kelllll!!!!!!!! <#guluszem1>

All hail the double x!

pxxl
<#eljen><#taps>

All hail the double x!

Willi Betz
Én tegnapelõtt fejeztem be a szobám kifestését. Hétfõn voltak ablakot cserélni. Terrakotta színûek lettek a falak,a plafon meg kukoricasárga.
Sajnos keskeny nagyon a szoba,így csak jóformán aludni lehet benne. Még akarok venni két babzsák fotelt,ha jönnek hozzám.

Apus
Én segítenék, mert penge vagyok az ilyesmiben. De lusta vagyok mint a dög, úgyhogy mégsem😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BiG G
csokis muffin aha 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux