Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maga a játék szerintem messze nem az év játéka márcsak az ujrajászhatosága miatt sem ami gyakorlatilag nulla.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már nem azért, de milyen önmarcangolás létezik még? Külsõ? 😊
Amúgy jó a cikk, akárcsak a játék.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Másnak biztos nem, de nekem lassú. Nem szaggat, hanem csak lassú. Már minden low-ra van állítva, Fizikai motort kikapcsoltam és még mindig. MIntha lassított felvételen menne az egész.
Kevés lenne hozzá egy Dual Core 2,4GHz, GT86000, 4GB RAM???
Ezzel az egy dologgal nem értek egyet. Ugyanaz a Bossfight megy többször is a játék alatt. Még a végén Jokernél is sima harc van szinte folyamatosan. A 2 kivétel Killer Croc és Ivy, de elõbbit nem nevezném Bossfightnak, utóbbinál meg gyakorlatilag szintén csak batarang dobálás van. Szóval a fõgonoszoknál kitalálhattak volna valami változatosságot is.
Egyébként jó a cikk is, meg a játék is.
Captain Sonar 2024 Remake
Meg amúgyis, hogy lehet összehasonlítani Batmant egy RPG-vel?!
Ha nem is lesz az év játéka az összesitésben,akkor is kiemelkedõen jó játék😊 Persze hisztibajnokok mindig is lesznek (pedig nem is játszottam vele,csak néztem a haveromnál olyan 2 órán át...és még úgy is fun volt)
btw egyetértek, ez az ÉV JÁTÉKA!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
mert élveztem a batmant és is, de amint kijött a risen... egybõl beleuntam :]
Szerintem nagyon jó játék lett (én már ígyis-úgyis kedvelem Batmant 😊)
Tök fölösleges leoltani winnie-t, sztem semmi sértõ nincs benne, ha nem képes valaki megérteni egy egyszerû magyar mondatot akkor kicsit rásegít..
/on
big up a fejlesztõknek, precíz cuccot tettek le az asztalunkra!
Commodore Plus4 forever!
Már ne haragudj, de azon túl, hogy osztogatod az észt, ha valaki szembehelyezkedik egy másik fórumozó véleményével (ti. errõl szól a fórum...) szóval azon túl szokott lenni véleményed is valamirõl? Mert én másról még tõled nem láttam hozzászólást... Ez a mániád? Csak mert rohadt unalmas vagy már...
na akkor most melyik <#idiota>#idiota>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
úgy értik, hogy szerintük az év játéka, nem zola2000 szerint. azért nem írták oda, mert egyértelmûnek tûnt, hogy mindenki megérti.
A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én egyébként jobban élveztem, mint akármelyik batman filmet.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
és szépen futott az õsrégi gépemen...
Túl van becsülve - normális versenyzõk híján - a játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a játék pedig számomra kritikán aluli, 90-es években még elment volna
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
én nem találkoztam velük pedig végigtoltam a játékot.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.