BME
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Persze, ennyi idõ után illik megcsinálni, nekem a legtovább a mikmakk tartott, de az is csak azért mert nem foglalkoztam vele.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Inkább lett volna pár meghatározó tárgy, ami kell a szakos tárgyakhoz és az legyen meg...de nem. Én sem tudtam idõben leszakosodni, csak most, sajnos, 83 kreditem volt :
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Szakosodni sikerült elsõre? Nekem most nagyon kell tepernem mecha3mal, hogy meglegyen a 85 kreditem :/
Akkor bemegyek a mesterhez...de mit csináltál nála? kimagyaráztad, vagy megkérted h adjon még 2pontot? 😄 Hallottam, hogy néha feladatot oldat meg a reklamálóval...
Csaszinál én 2,5 pontot sírtam ki a kettesért, szerintem megéri bemenni, hátha elkapod jó hangulatban.
Kis update hol is tartok + lenne kérdés is...
Szóval egész jól haladunk, bár ez a 3. félév kemény :\ a tavaszi valahogy könnyen ment, komolyan 😄 ...túl könnyen, ennek az lett az ára, hogy elbasztam a matek2t, nem teljesen saját hibából 😄 de az is benne volt sajnos, dehát ebbõl tanulunk...
Varázslatos ÁJGT még mindig velem van, és itt az elsõ kérdés 😄 elsõ zh 15pont megvan, második 13p corrected by Csaszi :\ jövõ héten asszem megyek sírni 2 pontért, hogy végre kipipálhassam ezt a tárgyat. Van esélyem? Tavaly hallottam pár emberrõl, akinek sikerült még pár pontocskát kicsikarni a Mesterbõl 😄
Másik a Mecha3. Elég undorító, mit ne mondjak...Az elsõ 2 része nagyobb szenvedés nélkül meglett, jó gyakvezetõm volt. Na de idénre elvették, és csak jármûveseket tanít, mi meg szopunk az öregekkel -.-"
Valami tipp, hogyan menjek át mecha3ból? 😄 Elsõ zht pótolnom kell, most jön a második, és kicsit el vagyok veszve benne 😞
bardocz HELP! <#idiota>#idiota>
Amúgy meglett a mikmak \o/
Andriska féle jegyzet az tényleg jó, én is abból tanultam meg, illetve a vik-eseknek valami oldalára fel van rakva makroból az összes vizsgakérdés megoldással, ha az nincs megbukok kb. Én a nõhöz jártam, mivel nálunk is egyidõben volt a két óra. Feladatokat érdemes leírni mind, mert az tényleg kell. Meg majd ne írj puskát a számológépbe, mert azt átnézik zh elõtt. Esetleg egy cetlit belerakni, egy nem nyert felirattal. Kering a neten egy puska, amiben benne van a zh kérdések eleje, meg vége, na azt ne használd, mert rossz.
Amúgy Andriska-féle jegyzet, illetve példák begyakorlása.
Most egy bizonyos Türeinél vagyok, de nem mondanám, hogy érdekesek az órák 😄 és minden bizonnyal más is így gondolkodik, mivel max 50en vagyunk órán...
olyat hallottam, hogy a másikhoz érdemesebb bejárni, vmi nõ, nem tudom pontosan, csak h ugyanakkor van az õ órája, mint az enyémé csak épp máshol...
Ettõl a szilárdságtan+hõtan kombótól elõre félek :\ pfújj 😄
Azt hittem jármûves vagy, a jármûelemek kevésbé szívás, mint mûábra2, akkor az nem para. Statika meg nem para, Galambosinak van egy könyve, valahol a neten megtalálod, nekem nincs meg, abban a másodrendû nyomaték is jól le van írva. Mondjuk én azt szerencsére megértettem az óráin.
Elsõ félévben egyik vizsga sem vészes, vagyis a fizika az lenne, ha nem kapsz megajánlottat. Én ott a kettesért szóbeliztem, aznap 5-en kaptunk kettest a 38-ból asszem. De a sziltan zh-k eredménye majd sokkal rosszabb lesz, a hõtan meg pláne😄
Mûábra2 úgy tudom nincs, mert jármûelemek1 lesz vagy mi. Mûábra nem volt rossz, Gyõri-Nyolcas-Nyitrai trió volt. Gyõri jósrác, Nyolcas már öreg, Nyitrai meg jófej, de mondjuk elõadásra nem jártam 😊
Matekot Sági Gábor, meg egy fiatal csak tartotta. Sági jól magyaráz, csak az anyag szar 😄 Na majd jan. 11én vizsgán meglátjuk 😄 Ez a Döme meg a Lukács nem ismerõs, de biztos 😄 majd utánanézek...
ÁJGT-vel kapcs azért mondtam h csaszi nem szimpatikus, mert túl komolyan veszi ezt az egy féléves fos tárgyat, ami mellesleg faszság, nem is érdekes, plusz kb mindenki ebbõl bukik, ha bukik...bme pénzgyûjtõ 😄 Meg volt 3db zh, egyik sem sikerült, sõt, a 3db zh összpontszáma éppen csak felette van az egy zhn elérhetõ 2es szintnek ^^
Infó az jó, egészen addig, amíg Komócsinnál vagyok 😄 jóarc, plusz naggyon nem vészesek az órák. Ha átmennék Gyeneshez, ott tuti meghalnék 😄 ha ott kezdtem volna nem lenne gond, de így...
Mechanika meg kapja be, pont a másodrendû nyomatékokat nem tudom annyira :\ meg ezt most vettük utolsó 2 hétben...na mindegy, munkafüzetet akkor csinálgatom
Vizsga egyébként van kémiából, mechanikából (nekem pl jövõhéten kedd+csüt), matekból meg fizikából (de abból kapok megajánlott jegyet 😊
Mi a haverokkal csak füveztünk meg ittunk végig, sok filmen és számítógépes játékon is átverekedtük magunkat, persze megcsináltuk amit kellett, de nem emlékszek semmi rosszra. Lehet hogy az idõ megszépíti a dolgokat, nem tudom, mindenesetre az épp kimaradt, mitõl lettem ilyen rohadt okos, de ez biztos a felsõoktatás csodája, tényleg tudok egy csomó dolgot amit elõtte nem. A hét év egyetem akkor is hét év egyetem ha hájultan csinálja végig az ember<#hawaii>#hawaii>
Jármûvek és mobilgépeken szerintem mindegy kihez veszed fel a gyakorlatot, én szigetinél voltam, a pad alatt fetrengtünk a dumáján, Csaszinál viszont több feladatmegoldás van. Amúgy értelmes ember õ. Meg nem hiszem, hogy sok más tanárnál lehet 3 pontot szerezni egy zh-n, hogy meglegyen a kettes, mindezt röpke másfél óra alatt. Infot meg vedd fel Aradihoz, jó tanár, a számonkérés is korrekt. Ha programozóvá akarsz válni, akkor vedd csak fel Gyeneshez😄 Elég hardcore feladatok vannak nála.
Vizsgákra: mechából a munkafüzetben lévõ összes másodrendû nyomatékos feladatot oldd meg. Vizsgán azokból lesz. Én konkrétan tudtam milyen eredménynek kell kijönnie, mert emlékeztem rá. Kémia az szerintem könnyû. Max dolgozd ki a felrakott tételsort. 6 óra alatt simán megvan. Más vizsgás tárgyra nem emlékszek az elsõ félévbõl. Pedig volt még kettõ asszem😄
Sikeresen vettem mindent, kb 3-4esekkel, szóval jók vagyunk 😄 kivéve ÁJGT...na az nem lett meg, hogy rohadjon meg a jht <#falbav>#falbav>
Jönnek a vizsgák :\ bardocz valami tipp a vizsgákra? 😊
Meg olyat akartam kérdezni, hogy ha majd lesz tárgyfelvétel januárban, akkor kihez érdemes felvenni a laboros tárgyakat? Idén ájgt laborokon Hiliernél voltam...nagyon nagy arc az öreg 😊 valami hasonlóan értelmes ember kellene, nem olyan mint a Császár 😊 Vagy ilyet lehet egyáltalán, hogy kihez veszem fel a labort?
Meg matekra van ajánlat? Akivel eddig voltam elmegy, és keresnem kell másikat...
párszor már én is hallottam
na nem mintha bajom lenne vele, szívesen olvasom a különféle fórumozók élettörténeteit 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-idõbeosztás nagyon fontos, hétvégén is érdemes tanulni, mint mindig hazajárni
-éjszakázás nem kifizetõdõ hosszútávon
-ne szokjatok rá a pörgetõkre, mert megjárjátok (mint én is)
-barátkozzatok felsõbb évesekkel
és a legfájóbb pont, bizony egy barátnõ nagyon vissza tudja vetni a tanulmányi teljesítményt 😞
másik akkor pedig csak a félév, a 2011/12/2-t akkor majd februárban lesz esedékes, értem. köszönöm!
A jó élet alatt mit értesz? Ugyanis a nyarakat gyakorlatilag végigdolgoztam. 2004/05/06-ban még évközben is dolgoztam, éjszakai mûszak a TESCO-ban. Minden héten 1 napot, minden másdidk héten 2-õt.
Az oktatás félévekben gondolkozik és nem években.
neked ezek szerint jó életed volt, nem irigyellek, ez tény.
még valami ezzel a bejelentkezés/aktív félév cuccal kapcsolatban: ilyenkor csak 1 azaz az elsõ - 2011/12/1 félévre kell bejelentkezni, vagy egyszerre mindkettõre (2011/12/1 és 2011/12/2), ami ebben a tanévben van?