Asylum filmstúdió remekei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rajini Kanth, az indiai Chuck Norris <#smile>#smile>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://en.wikipedia.org/wiki/18_Year_Old_Virgin
Nem azért de 18 évesen még lazán elképzelhetõ a dolog. :)
(The Day the Earth Stood Still - The Day the Earth Stopped)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kíváncsi vagyok mi ebben nekik jó?
btw ezt a listát érdemes átnézni
SA?A?A?AS?ASDA:S?A?DDA?SSASAS
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
sajna a net miatt nem tudom megnézni :S
Érdemes az RPG hangjára figyelni <#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
(amúgy valaki tudja, hogy milyen technikával csinálták meg ezt a folyósemberes dolgot a terminátorban is?) Mert itt egy elég gyenge számítógépes effekt, de a t2-ben nagyon profi volt ez a rész.
púúúúú
Szvsz az I am Legend után 2 nappal már kész volt.
Én megnéztem,...szép sütemény :D
Megnevettet!! <#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Délutános mûszak után az ilyenek nagyon jók.
Van néhány elvetemült alkotásuk,és arcpirító koppintásuk.
És még folytatások is készülnek!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Csak az hogy rövid volt :D
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
púúúúú
Érdekes én tökre tudtam élvezni, jó film
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
AZT A KURVA EGIT' EZEN BESZAROK AS:D:ASD?:SA?DAS:FA:S
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
púúúúú
ja igen, fast and furious film:
púúúúú
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
annyira szar <#szomoru1>#szomoru1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.