Gyógynövények
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez finom

zöld tea <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
fokhagyma tea? 😮OO
zöld tea minden mennyiségben
meg most van ilyen:

meg most van ilyen:

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És mire iszol enyi féle teát gondolom nem 1 dologra iszod mindet??
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Hali!
Vége a nyárnak, (asszem lassan a nyálkás õsznek is), és azt vettem észre, hogy a napi jéghideg sörömet megint felváltották a gyógynövényes teák...!
Szeretném ebben a topikban összegyûjteni a hasonló tagokat, akik ilyenmódon készülnek fel/veszik elejét a betegségeknek, vagy így kúrálják magukat mindenféle vacak gyógyszer helyett.
Én általában ezeket iszom: csalánlevél, cickafarkfû, hárs,valamint nyárfalevél, citromfû, kamilla (utóbbit fõleg inhalálni), fokhagyma (fõleg régen mikor magas volt a vérnyomásom)
Idén fõleg a vesémet próbálom védeni, könnyen felfázom, a többi kombót (pl. légútra, ha ideges vagyok nyugtató tea) csak amolyan rutinból már...
Na ez az én csoportterápiás bemutatkozásom volt<#idiota>#idiota>
Várom az ötleteket, tippeket, beszámolókat!
Na uff!
Vége a nyárnak, (asszem lassan a nyálkás õsznek is), és azt vettem észre, hogy a napi jéghideg sörömet megint felváltották a gyógynövényes teák...!
Szeretném ebben a topikban összegyûjteni a hasonló tagokat, akik ilyenmódon készülnek fel/veszik elejét a betegségeknek, vagy így kúrálják magukat mindenféle vacak gyógyszer helyett.
Én általában ezeket iszom: csalánlevél, cickafarkfû, hárs,valamint nyárfalevél, citromfû, kamilla (utóbbit fõleg inhalálni), fokhagyma (fõleg régen mikor magas volt a vérnyomásom)
Idén fõleg a vesémet próbálom védeni, könnyen felfázom, a többi kombót (pl. légútra, ha ideges vagyok nyugtató tea) csak amolyan rutinból már...
Na ez az én csoportterápiás bemutatkozásom volt<#idiota>#idiota>
Várom az ötleteket, tippeket, beszámolókat!
Na uff!
← ElőzőOldal 2 / 2