Megadeth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna csak a regi albumokat ismerem.
Countdown To Extinction pedig a mai napig az egyik nagyonnagy kedvencem.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
In my Darkest Hour
Countdown of Extinction
Mice and Men
Hangar18
stbstbstb.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Megadeth thrash metal, kivéve a Killing is my business, mert az inkább speed.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ha ezt elolvasná hogy beírtad hogy industrialt játszanak,...agyon ütne 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A DT meg olyan mûvészzene.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Hangar 18 bestofall, album nincs kedvenc, több szám más-más albumokról.
Chaos Anno Domini
Ezért Thrash a Thrash, mert igénytelen de kicseszett jó, nem túl gyors, mint a Dragon force speed metálja, és megfelelõen kemény zene.
DT nek nekem is megtetszett 1-2 száma, de azért én annál jobban szeretem az erõsebb stílust. Bár mondjuk Skate punkot is mostanában hallgatok...
Nekem sem tetszik sok zene, de nem fikázom a zenekart, mert van akinek az a mindene.
Az elkurvulásról meg annyit, hogy egy Metallica szintû zenekarnak nem hiszem hogy az emtívi meg a menedzser mondja meg hogy milyen zenét játszanak, hanem õk írtak olyen számokat amik az eredeti vonaltól eltérnek.
Nekem pl abszolút kedvencem a Dream Theater, de az utóbbi 5 év termését még mindig csak szokom, mert tök más mint a régebbiek. De nem mondom hogy elkurvultak, vagy ilyesmi 😛
A legújabb sem rossz, és a 4. sem,ofkorsz. De csak az elsõ 3 a thrash,állat húdefasza dolog.
Sajna ez van,hiába van még szinte mai napig a régi fölállásában, nem tudnak egy jót zúzni! 😊
Nem találják a régi önnmagukat, viszont a Megadeth sokkal inkább azt játsza, amit a rajongók elvárnának tõle!
Egyedül a Duke Nukem theme az,ami tetszik,de az nagyon.😊
de persze van azért lazább Slayer szám is...
Pl: Manowar-Let de Gods Decide
Mi az az SRC, hol találom? 😄 Bocs, h amatõrködök, de tényleg nem toom! :S
Kétféle zene van, ami tetszik, meg ami nem.
Amúgy alapjában véve szeretem a zenéjüket, de semmiképp nem nevezném a Thrash királyainak, mert ha szavaznom kéne akkor Slayerre szavaznék, és ezzel nem kell vitába kerülni. Slayer, Metallica (elsõ 3 album), Megadeth...hát itt album számot sem tok meghatározni, de hát ezek a populárisabbak, vannak azért nagyon jó bandák amik sosem kerültek a nagyszínpadra 😊. De van egy új Thrash éra, Thrash - Death keveredés.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amúgy nekem ez a zene nem jön be, de elismerem, megfelelõ hangulat esetén jó.
Videó:
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezzel a javítási lehetõségre akartad felhívni a figyelmem, vagy mit akartál mondnai, nem igazán értem.
Szóval hogyan tudom kijavítani a téma alcímében a "trash"-t "thrash"-re?
a "44 minutes" és a "The hardest part of letting go" egészen jók lettek!
sry.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Tudom javítani?
Az thrash és nem trash. Mintha a Fintroll helyett azt mondanád hogy fingtroll.
Amúgy nekem olyan a megadeth mint a metallica. Az tetszik belõle, ami a fanoknak fos.
Köszöntem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Azt hiszem nem kell sok mindent hozzáfûznöm a címhez, de aki esetleg tájékozatlan lenne a témában kattintsonide és vagy a hivatalos honlapra.
Várom a hsz-etiteket az együttessel kapcsolatban, mint legjobb fölállás, legjobb Riff-ek, no és persze a fikázásokat a Metallica-ellen, vagy mellette! 😊