Apple: itt az elsõ multi-touch egér

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

innovacijo
varjuk a pc-s verziot

A sárga baszás flash van szarul megcsinálva.
Pörögnek benne a betûk meg számok vagy mik és erõsen terhelik a procit.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

hdo
Pedig az már valami, ha mac-et is ennyire akasztja! xD Én éppen netbookról netezek, és nekem 100% volt mielõtt kiiktattam a flash-t. Katasztrófa, komolyan!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

passatgt
nálam is(snow leo) 30-40%-on megy proci...

hdo
Nyilván az a vadbarom a hibás aki a flash-t csinálta, de valakinek ki is kellett rakni!

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

hdo
Detto, én is lestem hogy miafaxvan, miért ilyen tetû a gépem. Opera block content szerencsére megoldotta! :)

Érdekes de a négymagoson 25% a CPU terhelés még be nem csukom az sg.hu-t akkor viszont 1-2% a megterhelés... most nem kritika, de másik oldal is van nyitva amelyben van Flash (pl. Hotmail) és mégsem ugrik 1-2% fölé a terhelés... akkor most a Flash a hibás vagy esetleg valaki a hibás? :)

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Aszittem a firefoxxal van a baj..de nem...wazze jobb oldalt ez a sárga hátterû fless reklám zabálja a procit!!! Hogyaszarba lehet megengedni ilyen reklám berakását az oldalra???

Glutamin
Érdekes dolog ez az új egér, de számomra nem szimpatikus. Elég az ha az egeret mozgatom, nem sok kedvem lenne még tapicskolni is rajta.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Amúgy nem tudom mi lenne, ha nem basznák tele ezekkel a nyomorult flessekkel az oldalt. 50-60%-on meg a procim tõle...rohadjon meg aki ilyen béna flest készít...meg aki kiteszi.

hdo
"A Magic Mouse névre keresztelt megoldás nem más, mint az érintõképernyõknél elterjedni hivatott multi-touch technológia ötvözése a hagyományos, mindenki által jól ismert számítógépes egerek külsejével."

Itt megfogott.

"Lássuk, mit is kínál az újfajta egér, amelynek használatához a Mac OS X Leopard 10.5.8 verziójára van szükség."

Innen tovább se olvasom. Basszák meg a belterjességüket!

passatgt
"míg a "pinch zoom" már a Control billentyû lenyomását is igényli, így kissé bonyolultra sikeredett. "

Ez nem a pinch zoom, hanem az egész képernyõt nagyítja, mint macbookon a ctrl + kétujj fel-le

<#hehe>

Naaa..nemis olyan drága..ésmég érdekes is. :))

...

← ElőzőOldal 2 / 2